psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 481
- Πόντοι
- 36
Φένια, Νατάσα... Με αυτές πήρα πρόγραμμα.χμμμμ , δεν βοηθαει αυτό ... καποια ονοματα κορασιδων ισως ?
Φένια, Νατάσα... Με αυτές πήρα πρόγραμμα.χμμμμ , δεν βοηθαει αυτό ... καποια ονοματα κορασιδων ισως ?
Τώρα θυμήθηκα πως έχουμε ανταλλάξει παλιότερα κάποια πμ.Βεβαίως κι έχω κύριε! ;) Body free, olgas day spa... Έχω κάνει 3-4 επενδύσεις στα εν λόγω ιδρύματα!![]()
Ουουου! πολύ! Αν δε πιώ καφέ με τη Σαββίνα το πρωί που θα ξυπνήσω, δε μπορώ!χμμμμ , δεν βοηθαει αυτό ... καποια ονοματα κορασιδων ισως ? πάντως εαν περνουσες συχνα απο body free , θα πετυχες την σαβινα , αρα θα σε γνωριζει![]()
Ουουου! πολύ! Αν δε πιώ καφέ με τη Σαββίνα το πρωί που θα ξυπνήσω, δε μπορώ!2 φορές έχω πάει bf, πώς θες να ξέρω όλο το προσωπικό εφόσον η κοπέλα επιλέγεται μέσα σε δευτερόλεπτα;
House σ'ευχαριστώ και το εκτιμώ. ;)
Ξέρω πως είσαι σοβαρός και αξιόπιστος.Λίγη υπομονή κι όλα θα γίνουν.![]()
Ακολούθησε μια δυο σελίδες πίσω τον πολύ καλό οδηγό για "αρχάριους" του φίλτατου treflejack.
house , όλα ok λέμε, παρασκευη θα δωσω παρών
Ναι ο συνάδελφος παρουσίασε έναν πολύ καλό οδικό χάρτη αλλά η απορία μου είναι απλή. Πχ πάω στην Δωδεκανήσου στο κτίριο που γράφει ( με βολεύει που είναι κέντρο ) πιο από τα 50 θυροτηλέφωνα να πατήσω.
Εντάξει θα μου πείτε πως θέλω μασημένη τροφή αλλά να δεν με αρέσουν τα δύσκολα και τα πολύ μυστικά ( μεγάλα παιδιά είμαστε ), στο κάτω κάτω να περάσω καλά θέλω με την σχετική άνεση.
Ευχαριστώ πάντως για την στήριξη.
Από το συγκεκριμένο που με βολεύει δεν γνωρίζω τηλέφωνο, υπάρχει τρόπος να πάω με κάποια οδηγία, διότι άκουσα για πετσέτες-μπουρνούζιa.Aγαπητέ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ αφού θα μιλήσεις στο τηλέφωνο,
μπορείς να ρωτήσεις πιο κουδούνι θα χτυπήσεις,
ποιό ασανσέρ θα πάρεις,
σε ποιόν όροφο θα ανέβεις κ.τ.λ.
Χαλάρωσε και όλα θα παν καλά ....
Από το συγκεκριμένο που με βολεύει δεν γνωρίζω τηλέφωνο, υπάρχει τρόπος να πάω με κάποια οδηγία, διότι άκουσα για πετσέτες-μπουρνούζιa.
Η κρυφή γοητεία της μπουρνουαζίας![]()