ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποιον αντρίκο?? για διαφωτισε με ...Αμέ, πως δε θυμάμαι.
Και τον Αντρίκο σιδηροδέσμιο στις φυλακές Χαλκίδας θυμάμαι..
ποιον αντρίκο?? για διαφωτισε με ...Αμέ, πως δε θυμάμαι.
Και τον Αντρίκο σιδηροδέσμιο στις φυλακές Χαλκίδας θυμάμαι..
-ΠΕΣ ρε συ για το τμημα του κομματος που ασχολειται με την ευρεση εργασιας σε ελληνες!εγώ δεν θα απεργούσα, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.
θα έπαιρνα την χρυσήευκαιρίααυγη και θα έψαχνα για κούριερ ή διανομέας με καλύτερα χρήματα από τα 307 που λες, τα οποία δεν τα έχω ξανακούσει για 8ωρο.
Το πιο χαμηλό που έχω ακούσει είναι γύρω στα 480 ευρώ για σεκιουριτάδες κάτω των 25
ποιον αντρίκο?? για διαφωτισε με ...
εγώ δεν θα απεργούσα, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.
θα έπαιρνα την χρυσή ευκαιρία και θα έψαχνα για κούριερ ή διανομέας με καλύτερα χρήματα από τα 307 που λες, τα οποία δεν τα έχω ξανακούσει για 8ωρο.
Το πιο χαμηλό που έχω ακούσει είναι γύρω στα 480 ευρώ για σεκιουριτάδες κάτω των 25
-ΠΕΣ ρε συ για το τμημα του κομματος που ασχολειται με την ευρεση εργασιας σε ελληνες!
τον πατέρα του γαπΓια ποιον έλεγες??
εγώ δεν θα απεργούσα, θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.
θα έπαιρνα την χρυσή ευκαιρία και θα έψαχνα για κούριερ ή διανομέας με καλύτερα χρήματα από τα 307 που λες, τα οποία δεν τα έχω ξανακούσει για 8ωρο.
τον πατέρα του γαπ
Εγώ γιατί να λέω για άλλον??
αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα ...
και τον είδες σιδηροδέσμιο στην χαλκίδα??
αυτο θυμιζει λιγο το πετρελαιο του τσαβες που θα εφερνε ο τσιπουρας
Ρε άσε τα πετρέλαια κι απάντησέ μου..
Εκεί που είδες κι εσύ μπαγλάρωμα..
www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=751898]
Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τη λήξη της μετενέργειας και τη σφαγή των μισθών εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων[/url]
νομίζω ότι είναι λίγο ατυχής η σύγκριση σου ...αυτο θυμιζει λιγο το πετρελαιο του τσαβες που θα εφερνε ο τσιπουρας
τι πραγμα;