Κοίτα φίλε από ότι έχω ακούσει αυτός ήτανε κάποιος πιτσιρικάς,εγώ το έχω γράψει ότι είμαι 45 και πάω αισίως στα 46.Άλλωστε με ξέρουν και με έχουν δει αρκετά άτομα από εδώ μέσα.Αγαπητε Τασσο.
Δες σε ξερω, δεν με ξερεις κι ουτε προκειται ποτε να με δεις. Δεν σου κανω πλακα, δεν σε ειρωνευομαι, δεν θελω αντιπαραθεση για τη οποια ουτε ορεξη, ουτε χρονο εχω, ομως.....
Το ατομο που εμφανιζεται στη φωτογραφια που επισυναψες, ειναι το ιδιο-ακριβως το ιδιο, (οχι ιδια φωτογραφια, αλλα το ιδιο ατομο)με αυτο, που πριν 2-3 χρονια κυκλοφορουσε φοτογραφια του με pm και ηταν ο Πυρφορος. (Ο γνωστος μας πυρφορος) Δεν σε ειρονευομαι, αλλα ειμαι 1000 τα εκατο σιγουρος για τη ομοιοτητα στη φωτογραφια. Δυστυχως δεν μπορω να την βρω, αν και ειμαι σιγουρος οτι καπου την εχω απο8ηκευσει....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μακάρι να έβαζαν και άλλοι από εδώ μέσα μερικές φωτο τους για να ξέρουμε με ποιους πραγματικά μιλάμε.ε ναι ρε εχω κιλα παραπανω, και τολμησα κι εβγαλα φωτο μου χωρις την μουρη μου φατσα φορα
να εισαι καλα που με ξεσκεπασες βρε
welcome back midasκι επειδη ο τασος3 γραφει καιρο,εχει αρκετα καλη εικονα του τι παιζεται,βεβαια δεν ειναι κι ο πιο καταλληλος να δωσει συμβουλες,αλλα μαλ..ιες γενικα δεν γραφει,ενσυνηδητα τουλαχιστον..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Αστα σαπια γιατι εγω ξερω οτι ηρθε να σε παρει με τ'αγροτικο Toyota Ηιlux της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!Για να σε βαλει στη Καροτσα γιατι μπροστα δεν χωραγες με τιποτα.Οσο για το υπερβαρο ο Αλλανταλον μπροστα σου φενεται αδυνατος.Ζωη να 'χεις να τρως γιατι δεν εισαι 20 κιλα παραπανω 120 κιλα παραπανω εισαι!Γι'αυτο σε τρυγιρναει ο Αλλανταλον μπας και του πασαρεις καμια γκομενα να γαμισει γιατι σου λεει αμα γαμαει αυτος τοτε μπορει να γαμισει ο οποιοσδηποτε.Αλλα εσυ μαλλον σαλτσες για μακαρωναδες πρεπει να μαγειρευειςΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ
ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ
ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΕ ΛΙΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ;;; ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΟΝΟ ΠΜ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ,ΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ 221 ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 13.971
- Πόντοι
- 2.886
Καλύτερα μια ώρα με μία Ουκρανή
Παρά 40 χρόνια με διαφορετική Ταυλάνδη !!!
![]()
![]()
![]()
Ο Ρήγας Φεραίος δεν το είχε πει αυτό ;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αστα σαπια γιατι εγω ξερω οτι ηρθε να σε παρει με τ'αγροτικο Toyota Ηιlux της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!Για να σε βαλει στη Καροτσα γιατι μπροστα δεν χωραγες με τιποτα.Οσο για το υπερβαρο ο Αλλανταλον μπροστα σου φενεται αδυνατος.Ζωη να 'χεις να τρως γιατι δεν εισαι 20 κιλα παραπανω 120 κιλα παραπανω εισαι!Γι'αυτο σε τρυγιρναει ο Αλλανταλον μπας και του πασαρεις καμια γκομενα να γαμισει γιατι σου λεει αμα γαμαει αυτος τοτε μπορει να γαμισει ο οποιοσδηποτε.Αλλα εσυ μαλλον σαλτσες για μακαρωναδες πρεπει να μαγειρευεις![]()

ΜΠΡΑΒΟ εισαι σαινη προεδρε τα σέβη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα δεν μου απαντησες θα κανονισης να παρω ρουβλια σε καλη τιμη οταν ερθω;; ή να παω τραπεζα;;; δεν παιζει μαυρη αγορα και καλυτερα ποσα;;;.
Νissan navara einai oxi toyota proedre
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ εγραψες παλιΔεν ξέρω ρε παιδιά τί να πώ... Κάποτε αυτό το thread ήταν τόπος διδασκαλίας του γέροντα Ιωσήφ Μπλάσκου
και τώρα έχει καταντήσει ένα σωρό αλλά πράγματα.
Το καλοκαίρι εμφανίστηκε ένα ζαβό ο Glock_Perfection o οποίος από τον τρόπο έκφρασης,εάν κάποιος είναι και λίγο ψυχολόγος,
καταλαβαίνει ότι ο τύπος δεν έχει πάει ποτέ του με γυναίκα εκεί στην Μικρά Ασία που ζεί.
Εντάξυ, αν και πολλοί από εσάς κατάλαβαν τί φρούτο είναι, τουλάχιστον το τυπάκι δεν χαλούσε τόσο πολύ το thread.
Αργότερα όμως εξαγριώθηκαν για τα καλά κάποιοι κι άρχισαν να βρίζουν τον τσάρο Δημητράκη !
Μήπως αυτό είναι τελικά ιεροσυλία ?
Tίμιε αλλά κατά τα άλλα αγανακτισμένε μεσόκοπε PONTIE_PILATE (with ED)μήπως πρέπει να βάλεις μέσα σου λίγο αγάπη ?
Τασούλη 45χρονε ταλαιπωρημένε επαρχιώτη ταρίφα (idiot face) μήπως πρέπει να συγχωρέσεις λίγο την αλαζονεία του Δημητράκη μας (MASCOTE μας) ?
Allantalon εσύ βασικά δεν φταίς.... βρίζεις μόνο όταν σου κολάνε.... Απλά η μαλακία σου είναι απ'ότι κατάλαβα ότι δεν πλαίνεσαι κι ότι κάνεις
σαν γυμνασιόπαιδο Nerd όταν βλέπεις γυναίκα στο δρόμο...
Master 21 μήπως θα έπρεπε να σου κάνουν μεταμόσχευση ένα ζευγάρι όρχεις ?
Εντάξυ δεν θα μείνω στο ότι εμφανισιακά υπολίπεσαι πολύ - ούτε στα συμπλέγματα κατωτερότητας που σου έχει δημιουργήσει το κακό επάγγελμα σου....
απλά δεν είναι καθόλου αντρίκιο το γεγονός ότι ενώ δεν πας καθόλου τον Δημητράκη και τον ζηλεύεις κι εσύ.... Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνεις
στη διαδικασία να του την πεiς όταν όλα είναι ήρεμα και δεν ασχολείται κανείς κακοπροερετα μαζί του !!!!!
Όλες οι επιθέσεις σου γίνονται ΜΌΝΟ όταν βλέπεις ότι τον βρίζουν 2-3 άτομα παράλληλα !!!!
Shinoharas εσύ είσαι καλό παιδί κατά βάθος... Έχεις καλά στοιχεία και σου αρέσει απλά το πολύ καλό φαγητό σε πολύ μεγάλες ποσότητες,
η καλή παρέα, τα ταξίδια κτλ. Είσαι έξω καρδιά γενικά αλλά φαίνεται πως παρασυρθήκες κι εσύ μαζί με τους άλλους...
Εν κατακλείδι και κλειτορίδι, μήπως θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε λίγο το thread και να μην τρώγεστε μεταξύ σας ? Έχετε κάτι να χωρίσετε μήπως ? ΌΧΙ !
Απλά χαλαρώστε και γράψτε κάτι με ουσία.... 'Α και κάτι άλλο.... αυτός ο γέροντας ο Λάσκος ξέρετε γιατί έχει εξαφανιστεί ?
Μήπως τον δισαρεστίσατε με τα καμώματα σας κι έφυγε ?
Τη φωτογραφια γιατι την εκοψες για να μη φενεται το ταβλι?Ωραία ας μιλήσουμε σοβαρά αφού το θέλεις.
Ο ρολογάς είναι πιτσιρικάς(έβαλε φωτο του) και μπορεί να λέει κάποια πράγματα λάθος αλλά τουλάχιστον ρωτάει και μαθαίνει.
Τον Πόντιο Πιλάτο δεν τον ξέρω,δεν μπορώ να έχω γνώμη.
Τον άλλαν τον ξέρω προσωπικά και είναι γαμώ τα παιδιά και πολύ ευχάριστος και έξω καρδιά τύπος.
Ο σχινοχαρας και ο νυκτερος έχουν βάλει φωτογραφίες τους και αυτοί και γράφουν σωστά και τεκμηριωμένα.
Αν εγώ είμαι ταλαίπωρος που έχω ρίξει 150 χιλιάρικα(57 + 62 για τα δύο διαμερίσματα και 24 για τα ταξι)τότε πες μου τι είσαι εσύ.Τα λεφτά καθαρά και άσπρα από Ελλάδα για να μην χρειάζεται να υποχρεώνομαι σε κανέναν για μαλακίες εδώ.Μακάρι να έχεις την φάτσα μου και το παρουσιαστικό μου στα 45 σου.
Τώρα πες μας για σένα.Ποιος είσαι,τι κάνεις,βάλε μια φωτογραφία σου πραγματική και φυσικά να σε ξέρουν κάποιοι από εδώ μέσα για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΊΣ ΑΥΤΌ ΕΊΣΑΙ ΑΠΛΑ ΈΝΑΣ ΆΛΛΟΣ ΚΑΜΈΝΟΣ ΜΑΛΆΚΑΣ ΚΡΥΜΜΈΝΟΣ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΤΟΥ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΑΠΛΆ ΣΧΟΛΙΆΖΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΆΖΕΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ.
Εγώ θα βάλω άλλη μια ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΥ που είναι πριν από καμία δεκαριά μέρες όταν ήμουν Γερμανία και την οποία έχω βάλει και στο fb μου που κάποιοι από εδώ μέσα είναι φίλοι μου και την έχουν δει.
Ποσο χωριατης πρεπει να ειναι κανεις για να μη μαθει τη γλωσσα σε 3 χρονια!Και ποσο υπαναπτικτος πρεπει να ειναι κανεις για να λεει οτι το Κκισινιωφ ειναι Χα'ι' κλας και να παινευεσαι οτι μενεις εκει.dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Λιγακι δυσκολο γιατι τα Ευρω ειναι της γυναικας σου.Αν ηταν δικα σου θα στα ειχε παρει η Τραπεζα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ εισαι σαινη προεδρε τα σέβη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τελικα δεν μου απαντησες θα κανονισης να παρω ρουβλια σε καλη τιμη οταν ερθω;; ή να παω τραπεζα;;; δεν παιζει μαυρη αγορα και καλυτερα ποσα;;;.
Νissan navara einai oxi toyota proedre
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Λιγακι δυσκολο γιατι τα Ευρω ειναι της γυναικας σου.Αν ηταν δικα σου θα στα ειχε παρει η Τραπεζα!
Και παλι μέσα εισαι στο θεμα Προεδρε, αλλα οχι ακριβως......
δεν χρωσταω τραπεζες μονο εφορια 2,5 εκατ ευρω αλλά σημερα απαλαχτηκα και με τον νομο οποτε
δεν χρωσταω κανεναν αλλα ναι δεν τα βαζω τραπεζα στην Ελλαδα δεν ειναι σιγουρα.....
εχουν γνωσην οι φυλακες.
Τελικα τα λεφτα ειναι δικα μου;; της γυναικας μου;;;; ή των γονιων μου;;;;;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Ασε τα λεφτα γιατι δεν σου περισευουνε.Του χοντρου του'βαλες καμια μακαροναδα ξεγυρισμενη να φαει να χορτασει?Και παλι μέσα εισαι στο θεμα Προεδρε, αλλα οχι ακριβως......
δεν χρωσταω τραπεζες μονο εφορια 2,5 εκατ ευρω αλλά σημερα απαλαχτηκα και με τον νομο οποτε
δεν χρωσταω κανεναν αλλα ναι δεν τα βαζω τραπεζα στην Ελλαδα δεν ειναι σιγουρα.....
εχουν γνωσην οι φυλακες.
Τελικα τα λεφτα ειναι δικα μου;; της γυναικας μου;;;; ή των γονιων μου;;;;;
Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Τουλαχιστον ο Shinoharas γαμαει δεν γλυφη 
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Κλωνε για ναΤουλαχιστον ο Shinoharas γαμαει δεν γλυφη![]()
ο Shinohalias ειναι φυση αδυνατον γιατι χρειαζεται γερανο! allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ασε τα λεφτα γιατι δεν σου περισευουνε.Του χοντρου του'βαλες καμια μακαροναδα ξεγυρισμενη να φαει να χορτασει?να σταματισει να φανταζεται γκομενες.
Ναι δεν με περισευουν τωρα δυσκολοι καιροι για πριγκηπες αλλα οκ αντεχουμε ακομα ας ειναι καλα ο Τουρισμός κατι γινεται.......
Χοντρός;;;;;;;;;;;;;; εισαι κακός και ζηλιάρης τελικα ρε φιλε-Προεδρε πορνομεταναστη.
Μια χαρα ειναι το παληκαρι δεν φανταζετε γκομενες με τον παρά του και την κυρά του ξερει καλα την γλωσσα του χρηματος τζαμπα δεν
κανεις τα ειπαμε αυτα παλι τα ιδια θα λέμε;;;;dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Χοντρός;;;;;;;;;;;;;; εισαι κακός και ζηλιάρης τελικα ρε φιλε-Προεδρε πορνομεταναστη.
Μια χαλια ειναι το παληκαρι δεν φανταζετε γκομενες με τον παρά του και την κοιλια του ξερει καλα την κλωσσα του ψεματος τζαμπα δεν
αλλα γαμαει αυτος με 50 Ευρω τη βδομαδα
τα εξοδα του γερανου ειναι μεσα? 
Μια χαλια ειναι το παληκαρι δεν φανταζετε γκομενες με τον παρά του και την κοιλια του ξερει καλα την κλωσσα του ψεματος τζαμπα δεν
αλλα γαμαει αυτος με 50 Ευρω τη βδομαδα Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Δεν ειμαι κλωνος. Και εσυ για να γαμησεις πρεπει να σε κλεισουμε στο κλουβι με τους χιμπατζηδες του Αττικου παρκουΚλωνε για ναο Shinohalias ειναι φυση αδυνατον γιατι χρειαζεται γερανο!
![]()
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μια χαλια ειναι το παληκαρι δεν φανταζετε γκομενες με τον παρά του και την κοιλια του ξερει καλα την κλωσσα του ψεματος τζαμπα δεναλλα γαμαει αυτος με 50 Ευρω τη βδομαδα
τα εξοδα του γερανου ειναι μεσα?
![]()
εεεεεεε δεν παιζεσαι εισαι κακος ανθρωπος για να μην πω κακος πουστης (δεν το ειπα).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Ναι δεν εισαι Κλωνος ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΣ του Skinohalia.Δε μας χεζεις ρε ΝταλαραΔεν ειμαι κλωνος. Και εσυ για να γαμησεις πρεπει να σε κλεισουμε στο κλουβι με τους χιμπατζηδες του Αττικου παρκου![]()
![]()
![]()
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Ναι αλλα ειμαι καλος πούτσηςεεεεεεε δεν παιζεσαι εισαι κακος ανθρωπος για να μην πω κακος πουστης (δεν το ειπα).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()