Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;

Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
10.739
γιαυτο τη θαυμαζω...γιατι ξερει να τα πει... :-*
κοιταζε αυτη που γυρνανε εκει κατω ειναι οι ιδιοι  και η ιδιοι  ξερουμε τα αυτοκινητα τους το χρωμα  τις φατσες τους τις πινακιδες του και πολλα αλλα !!! ....Μετρημενοι στα δακτυλα ....... .....

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
10.739
Νινα, τελικα σκουλικακι ή σωληνα;

Μηπως ο hoty ειχε δικιο τελικα;
χαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα  και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!

Επισκέπτης
χαχα !!! και τα σκουλικακια μερικες φορες μεταμορφονονται σε βοες ..αναλογος των ανδρα  και των παρτενερ αν ο αλλος ειναι πιο κουνιστη και λιγιστη απο εμενα .... δυσκολα τα πραγματα .... !!!
Μπρρρρρ... ανατριχιασα... παω να πλυθω με μπεταντιν

Νομιζα οτι ειχες καλοσχηματισμενα μουνοχειλα... :(

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
10.739
Εγω ξερω, αλλα σ'αφηνω να κανεις παιχνιδι χυστρα. :grin:
γαμιολη !!! !!

και το πιο αστειο ξερεις πιο ειναι !!

μου λενε η πελατες ... μπορεις να μου βαλεις δαχτυλο !! ποτε δεν μου εχουν ξανα βαλει !!! χιχι ...λεω ναι  αγορι μου φυσικα .... ... !! βαζω ενα σιγα σιγα βαζω δυο κοντεβη να μπει ..το χερι !!!  !!! παρθενες ολες !

Επισκέπτης
γαμιολη !!! !!

και το πιο αστειο ξερεις πιο ειναι !!

μου λενε η πελατες ... μπορεις να μου βαλεις δαχτυλο !! ποτε δεν μου εχουν ξανα βαλει !!! χιχι ...λεω ναι  αγορι μου φυσικα .... ... !! βαζω ενα σιγα σιγα βαζω δυο κοντεβη να μπει ..το χερι !!!  !!! παρθενες ολες !

Εχεις μπλεξει με τιτικες.

Ελα νοτια να σε γλεντησω δυο μερονυχτα, χωρις χημειες...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
10.739
Εχεις μπλεξει με τιτικες.

Ελα νοτια να σε γλεντησω δυο μερονυχτα, χωρις χημειες...
ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...

Επισκέπτης
ολοι καλα παιδεια ..... ο καθενας με τα δικα του γουστα γιαυτο αλλωστε και πληρωνουν .... το τι θελει ο καθενας απο αυτους στο κρεβατι του γουστο του και καπελο του ..... .. ολα ειναι επιλογες ...
Κανε παιχνιδι χυστρα μου... :sunglasses:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
10.739
ενημερωση πριν 10 λεπτα ντου ... 20 σαλονικιες ...τραβεστι .... ντου σε αλλοδαπες εκ βουλγαριας στην γιαννιτσον ...

Επισκέπτης
ενημερωση πριν 10 λεπτα ντου ... 20 σαλονικιες ...τραβεστι .... ντου σε αλλοδαπες εκ βουλγαριας στην γιαννιτσον ...
Εσυ που εχεις φιλο τον Μπατμαν την γλυτωσες.

Μαγκες καποιος να βγαλει τον Παπιουλα απο την στενη...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
16
Αυτη ειναι φάση για βιντεο στο γιουτιουμπι  :grin:

Stories