Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 398
- Πόντοι
- 316
Καπου αναφέρθηκε ότι δουλεύει Κοζάνη. Κοίταξε στο ανάλογο thread
το καλοκαιρι ηταν σιγουρα εδεσσα την
ειχα επισκεφτει στο ζε τεμ.για τωρα δεν ξερω
χρονομετράω πόσο θα αντέξουν στοτι σχεση εχεις εσυ μ'αυτες τις καριολες?Εσυ σαν ιδιοκτητρια πρεπει και με το Ρολεξ να εμφανιζεσαι κανονικα![]()
![]()
καλημέρα αγόρια :-*Καπου αναφέρθηκε ότι δουλεύει Κοζάνη. Κοίταξε στο ανάλογο thread

...

καλη χρονια με υγιεια!!πρωτη καταθεση για το 2013 στην milf ΝΙΝΑ,πολυ καλη και γκαυλιαρα....
Αυτη δεν εγινε πλεον ξανθια και αλλαξε ονομα σε λαρα;;Η Μάντυ τι έγινε ρε παιδιά;
Λείπω για δουλειές και θα επιστρέψω σε μισό με ένα μήνα για λίγες μέρες.
Επίσης Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη αν έχουμε καμιά πληροφορία.

Εισαι σιγουρος οτι στο Προμηθεως 19 ηταν η Σονια???????
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει
έλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβια
Βαφτίστηκε Λάρα!Η Μάντυ τι έγινε ρε παιδιά;
Επίσης Εμμανουέλα από Π.Ερημίτη αν έχουμε καμιά πληροφορία.
καλη χρονια με υγιεια!!πρωτη καταθεση για το 2013 στην milf ΝΙΝΑ,πολυ καλη και γκαυλιαρα....
ε ενταξει μωρε ετσι ειναι αυτα...αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μουΝάτος κι ο Κασκαντέρ!
Α ρε Αl βοηθάς δε λέω, αλλά κι η παρέα ότι ζητήσεις στα πόδια σου!
Χααχα...δεν πειραζει, η πρωτη σου αναφορά ηταν αρκετη. Πηγα ηδη και...τα ειπαμεΝα σου πω την αλήθεια μου δεν την είδα... Άλλα μου λέει η τσατσά είναι η Σόνια και είναι στο δωμάτιο
Της λέω αυτή που δούλευε απέναντι στο 14? Ναι μου λέει αυτή. Οπότε μάλλον αυτή ήταν, αλλά εγώ δεν την είδα! (Σόρρυ που άργησα να σου απαντήσω δεν είχα Η/Υ το ΣΚ.)
Η ιδια ειναι δηλαδη;αν ειχες παει παλια κατεχαλη αυτη λες σαν ζακι εννοεις πολυ αδυνατη ετσι μαλον αυτη ειναι
Που χαθηκες εσυ βρε παιδι?Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Χθες δευτερα κατεθεσα απλο προγραμμα 30 ευρω σε καινουρια κοπελα ονοματι Ελενα,απο Ουκρανια οπως με ειπε,22 ετων στο Ανδρεου Γεωργιου 52 νομιζω,αυτο με τις σκαλες απεναντι απο το μπλε στις 19.00 το απογευμα.Busty η νεαρα με προστυχο σαλοναρισμα,εμφανιστηκε με ενα μαυρο κολλητο με σκισιματα φορεμα και γοβες,αρκετα γλυκο προσωπο.Στα του δωματιου ειχαμε χαμουρεμα στα ορθια και τετοια,αλλα μολις πηγα να τη φιλησω μου ειπε οχι...!!!!! Rules μου λεει και τοτε της λεω εγω αμα ειναι rules φευγω and ask my money back...Με το που της το λεω αυτο σαν να εγινε αλλος ανθρωπος και με ηπιε το αιμα κανονικα.Εχει φοβερη κωλαρα στα 4 στημενη ειδικα ειναι μαγεια και η μουναρα της ηταν περιποιημενη και υγρη.Αυτα πανω κατω κριτικη βαριεμαι να γραψω.Δεν ακουσα να εχει προγραμμα με γυμνο.
Τι ωραία πληροφορία αυτή! Και πως είναι όταν λέμε busty ακριβώς? Λεπτή?