Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 398
- Πόντοι
- 316
η μαρια η τσεχα θα ξαναρθει καθολου?
όχιη μαρια η τσεχα θα ξαναρθει καθολου?
Ανδρέου Γεωργίου δεν θυμάμαι νούμερο το μπλέ από την δεξιά μερία του δρόμου κατά τη φορά του ρεύματος των αμαξιών: Η Ουγγαρέζα πλέον πρώην Ρουμάνα Μόνικα, νομίζω παλιά λεγόταν Χριστίνα.
ε αρα ηταν η Βουλγαρα η Καρμεν η χοντρηwtf? δεν μπορώ να κάνω τροποποίηση.. ναι έχεις δίκιο είναι το 21 το μπλε κ το 24 αυτό με την Κάρμεν.
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πειΤΑΝΤΑΛΟΥ 14:η νασια με μια καποτα στο κεφαλι 2funny πλακα κανω. Και τα 3 δωμάτια άδεια. Λέει τσατσά δεν βιάζεται καθόλου κλπ... Και της λέω άλλα ακούγονται
H Νινα ε?Ωραιο σκυλι αυτο να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τον κασκαντερΣτο 24 μια μιλφάρα, όνομα δεν συγκράτησα...
ναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει
H Νινα ε?Ωραιο σκυλι αυτο να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τον κασκαντερ
Επισης αν κανενα καλο παιδι κανει τσαρκα αποψε και περασει απο Νικ,Ουρανου 26 ας ρωτησει μπας και γυρισε η Ειρηνουλα μου στην πρωινη βαρδια για να παω να την ξεκωλιασω που την πεθυμησα
Οχι κυριε ληξιαρχε, οχι! Αδιαβαστος!Η Ειρηνη που λες ειναι η ιδια ειρηνη που πηρα τελευταια κατεχακη.?? μαυρομαλα, ψιλη με ελαφρα κιλακια, φυσικη βυζαρα νερουλη, μεγαλη σχετικα περηφερεια μπουταρες, καλα ελληνικα, λεει οτι δουλευει παντα πρωινη, γυρω στα 30 πατημενα...αυτη ειναι.??
Οχι κυριε ληξιαρχε, οχι! Αδιαβαστος!
Η δικια σου δηλωνει Ρωσίδα θαρρω. Η αλλη ειναι πιο μεγαλη, οχι μπουταρες ή βυζαρες, αλλα αν και milf, πολυ καλη. Ρουμανα.
αν ειχες παει παλια κατεχαλη αυτη λες σαν ζακι εννοεις πολυ αδυνατη ετσι μαλον αυτη ειναιΡε παιδια μπερδευτηκα. Η εμμα που λετε ολοι ειναι φριξου;; Γιατι εγω που ειχα παει σε μια εμμα και ειδα εμφανιση και φυγαμε γιατι εμοιαζε με ζακι ηταν απο την μερια απεναντι απο κωλετη διπλα στο εμπορικο π εχει μερικα δεν θυμαμαι οδο τωρα
έλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβιαναι καθεται 8 λεπτα.Δε την ειπες τι πουστια ηταν αυτη που κανατε στον al pacino?βαρανε μυγες τωρα...επισης πρεπει να ειναι η μοναδικη πουτανα που φοραει ρολοϊ.Προσεξτε το αυτο και αν δει κανεις και αλλη με ρολοϊ ας μας το πει
H Νινα ε?Ωραιο σκυλι αυτο να δουμε ποιος θα κανει πρωτος τον κασκαντερ
Επισης αν κανενα καλο παιδι κανει τσαρκα αποψε και περασει απο Νικ,Ουρανου 26 ας ρωτησει μπας και γυρισε η Ειρηνουλα μου στην πρωινη βαρδια για να παω να την ξεκωλιασω που την πεθυμησα
τι σχεση εχεις εσυ μ'αυτες τις καριολες?Εσυ σαν ιδιοκτητρια πρεπει και με το Ρολεξ να εμφανιζεσαι κανονικαέλα βρε αλ κ εγώ το φοράω καμία φορά αλλά για κόσμημα βεβια
Προχθες ηταν στην Κοροβαγκου, αλλα...πως.την καταφερνεις βρε παιδι??Καλησπερα σε ολους . η Σανταλ ποτε γυρνάει γνωρίζουμε?![]()

η μαρια η τσεχα θα ξαναρθει καθολου?
Προχθες ηταν στην Κοροβαγκου, αλλα...πως.την καταφερνεις βρε παιδι??
Μπραβο, μπραβο! Βουνό ειναι η ατιμη!! Τσαχπινικο βουνο![]()