Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Nαι...αλλά τον ήπιεΣτο είπα bull ότι θα το παλέψει ο Τεννές!
Φόρτσα Μπρίζ!
![]()

Τσαρλτον βγήκε διπλοTσαρλτον 1
Χαρτπουλ 1
Στιβενειτζ 2
Κεμπριτζ 2
Αλμπινολεφε 1
Κουιν οφ σαουθ 1
Αλοα 2
Στενχασμιουρ 1
Θελτα 2
Βιλεμ πληρωμενη διπλη 1Χ
Στρασβουργο 1
Ρεαλ 1
Οσερ και Τουλουζ αντερ
Χερενφεν και Σαραγόσα οβερ

πάει...έφ'κε αυτό...gatto έλα σε έχω έτοιμο!![]()
Στα κροιφ μου μωρέ δεν γαμιέται, πρώτη φορά είναι?Στα πελέ σου....πάμε γι'άλλα...
![]()

τς τς τς...δεν ντρέπεσαι ρε??? δεν αισχύνεσαι????να λες ασύστολα ψεύδη στο κορίτσι???Bull ήρθε η δικιά μου απο Αγγλία σήμερα, βλέπει ανοιχτό τον υπολογιστή και με ρωτάει "what is this? bourdela? what this means?"!!!
Tης λέω δεν είναι τίποτα, ένα φόρουμ για τους υπολογιστές τίποτα ιδιαίτερο!
![]()
![]()
![]()
Nαι...αλλά τον ήπιε
Φόρτσα Μουσκρόν![]()
Αρχιδάκια την Σερκλ Μπριζ είχα παίξει!gatto έλα σε έχω έτοιμο!![]()

Είναι τυχαίο το ότι μπήκες στο site την ίδια ώρα με την άλλη λούγκρα?Μήπως περάσατε και το βράδυ παρεούλα?Eυτυχως βγηκε το οβερ στην Σαραγοσα!![]()

Nαι ρε μπαγλαμά...εγώ απο τα Γιάννενα ο Ταράτσας από Θεσ/νίκη...Είναι τυχαίο το ότι μπήκες στο site την ίδια ώρα με την άλλη λούγκρα?Μήπως περάσατε και το βράδυ παρεούλα?![]()
κάναμε cyber όλο το βράδυ 

Σορρυ, έχεις δίκιο!Κι εσύ ρε παπάρα Ταράτσα πήγαινε λίγο πιο πέρα,δεν μας χωράει και τους 2 η πολυθρόνα...είσαι και χοντρός![]()
![]()

Έχεις καμιά καλή πληροφορία...???ή είναι προσωπική σου άποψη???Καλαμαρια Χ 2 (εδωσε τον Περονε στον Ατρομητο) αν και η Καλαμαρια εχει σιγουρα 3 βαθμους απο Λαρισα (περσυ την εσωσε)