daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 45
- Πόντοι
- 246
Ας μου στειλει καποιος το τηλ της Κατερινας40 ρε παιδες pls!![]()
γιατι ρε γιατρε δεν δεν το γκουγκλαρεις το γαμημενο ε γιατι??????
Ας μου στειλει καποιος το τηλ της Κατερινας40 ρε παιδες pls!![]()
Γιατι βγαζει διαφορα. Ποιος σουπε οτι ειμαι γιατρος????γιατι ρε γιατρε δεν δεν το γκουγκλαρεις το γαμημενο ε γιατι??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.freelist.gr/ad.php?adId=97305-6&cityId=155&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=97305-6&cityId=155&subcatId=65[/url]
Γιατι βγαζει διαφορα. Ποιος σουπε οτι ειμαι γιατρος????![]()
![]()
Ναι αλλα δε ξερω αν θα παρω γιατι με αγχωσε ο παιχτης που ανεφερε για την τριχοφυια στα ποδια.. :/αχααααααα!!!!! μεσα επεσα ;) ;) ετσι τοπα μωρε asdor.ok με το τηλ?
Ναι αλλα δε ξερω αν θα παρω γιατι με αγχωσε ο παιχτης που ανεφερε για την τριχοφυια στα ποδια.. :/
εχεις δικιο το συμπερασμα ειναι δικο μου αλλα μηπως αναψες φυτιλιες με τον τροπο που το εθεσες η μονο εγω το καταλαβα ετσι? ιδια γνωμη δεν εχεις?
Τωρα παει ξενερωσα!!ειπαμεεεεε θα το φτιαξει το ζητημα ο ποδολαγνος με χαλαουα ;) ;)
Να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως οι τρανς κλπ τα προσέχουν φουλ κάτι τέτοια και όπου υπάρχει τρίχα την εξαφανίζουν με τον φόβο μην μπουν υποψίες στον καθένα.
Για να έχει αφήσει τέτοια τρίχα και να μην ντρέπεται να φωτογραφηθεί και έτσι, αυτό που σκέφτηκα εγώ στην αρχή ήταν πως ή είναι άντρας που κάνει πλάκα, ή είναι μια γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα τριχοφυΐας για το οποίο δεν κάνει τίποτα. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθώ περισσότερο.
Τωρα παει ξενερωσα!!![]()
Κωλυομενος..εγγυημενη επιτυχια
Το ονομα σου....ΑShDoctORΓιατι βγαζει διαφορα. Ποιος σουπε οτι ειμαι γιατρος????![]()
![]()
ο φιλος εδω δεν αναφερει τιποτα για τις αποκαλυψεις του ετερου φιλου γιωργου ξυδη για το οτι η κατερινα40 ειναι πρωην αγορακι. τελικα τι φυλου ειναι? εχουμε καποια σιγουρη ενημερωση? γιατι κι απο διπλα (που δεν εμπιστευομαι και τοσο-ειμαι απλα γραμμενος χωρις ουτε ενα ποστ)δεν λεει κανεις για πρωην αγορακι
μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ το κινητο των παρακατω κοπελων/γραφειου ;
απλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω τιποτα.καλα χριστουγεννα παρεπιπτοντως και καλες γιορτες.
Υψος : 1.75
Χρώμα μαλλιών : Μελαχροινή
Εθνικότητα : Ελληνίδα
Γλώσσα : Ελληνικά
Δές κριτικές κάνοντας κλίκ εδώ
Υπηρεσίες :
OWO: Yes
CIF: Yes
COB: Yes
DFK: Yes
69: Yes
Strapon: Yes