gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ξερά ή σε ζητούμενα?σημερα θα παιξω 4 χ εβερτον,βερντερ,αμβουργο,και μπολτον.με 6 ευρω.
Ξερά ή σε ζητούμενα?σημερα θα παιξω 4 χ εβερτον,βερντερ,αμβουργο,και μπολτον.με 6 ευρω.
Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!Θα ήθελα να μου πει ο "ειδικός" στα Γερμανικά πως βλέπει το όβερ στο Λεβερκούζεν-Αμβούργο!![]()
Ε...αν το βλέπει και ο ειδικός δεν θα το παίξουμε...δεν έκανα την ερώτηση χωρίς λόγο!Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!
Τι τα έχεις παίξει?gatto έκανα την μαλακία του αιώνα, πέταξα 600 ευρώ και έβαλα όλα τα ματς του ουεφα σήμερα ξεχωριστά το καθένα!
Δεν είναι άσχημα...Οβερ Μπαγερν
1 Μαρσειγ
Αντερ Φιορεντινα
Αντερ Μπολτον
1 και οβερ Ρειντζερς
Οβερ Λεβερκουζεν
1 και οβερ Τοτεναμ
1 Μπενφικα

Βατά αποτελέσματα διάλεξα, χθες δεν είχα έμπνευση για κανένα και σήμερα μου ήρθαν μαζεμένα!Δεν είναι άσχημα...![]()

www.imageshack.gr/view.php?file=8mspsvzg62zl9kbk09dr.jpg]Βατά αποτελέσματα διάλεξα, χθες δεν είχα έμπνευση για κανένα και σήμερα μου ήρθαν μαζεμένα!
![]()
![]()
![]()
[/URL]Mεγαλύτερο κουβά χρειάζομαι!
για να μπεις μεσα????Mεγαλύτερο κουβά χρειάζομαι!![]()

Tι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.Εγώ ρε μάγκες χτες έπαιξα 30 ευρώ οβερ σεβίλλη και μάντσεστερ και πήρα τα αρχίδια μου
Έπαιξα όμως και 3 ευρώ στη πλάκα διπλό 'αρσεναλ και ρόμα.Πλάκα θα έχει να περάσει η "πλάκα".Ψιλά βέβαια αλλά τουλάχιστον να μη μπαίνουμε μέσα.
Aρχιδάκια...όταν είμαι μέσα κάθεστε σούζα..Εγω που δεν είμαι ειδικός το βλέπω οβερ αλλά με φοβίζει πως έτσι θα το βλέπει και ο ειδικός!

Ποιος κάθεται σούζα μωρή Λούσι?Aρχιδάκια...όταν είμαι μέσα κάθεστε σούζα..περιμένετε να βγώ για ρίξετε πάλι λάσπη εναντίον μου...
![]()

στανταρ αυτο,καποτε επαιξα μια ομαδα να χασει,που ηταν το φυσιολογικο.εχασα 50 ευρωTι ωραία έμπνευση είχα.Να μη ποντάρω περισσότερα ο μακάκας,αν και είμαι σίγουρος πως αν έβαζα πιο πολλά δε θα καθόταν.

Ποιον είπες Λούσι ρε παλιοτράβελε,μη σου ξεριζώσω τις τρίχες από τα μούσια σου μωρή φουρλαϊδαΠοιος κάθεται σούζα μωρή Λούσι?![]()

Όσα θα χάσω εγώ σήμερα!γυρω στα 600 εχασα συνολο