Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (15 μέλη και 228 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Ασε ρε που περιμενεις κιολας,τραβα στη διωξη μπας και τη γλιτωσεις
Τα ειπαμε με πμ,μη τα ξαναλεμε
Πιπα κωλο εμπλοκη θα παει η δουλεια
 

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Μηνύματα
334
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
δεν πειστρεφουμε πισω στηνενημερωση γιατι βλεπω εδω περα , εδω και κατι σελιδες τουτεστιν μερες , καυγαδες γαι ζερβοφαρκελοξυλονικους , και δεν ξερω , ολα τα παλληκαρια καλα ειναι , και οι περισσοτεροι κανουν παρα πολυ καλες ενημερωσεις , γιαυτο δεν ειαστε εδω? οχι γαι να κωλοχτυπιομαστε και να το κανουμε σκατα...
αποψημου και μετα συγχωρησεως δλδ
 

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.002
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
δεν πειστρεφουμε πισω στηνενημερωση γιατι βλεπω εδω περα , εδω και κατι σελιδες τουτεστιν μερες , καυγαδες γαι ζερβοφαρκελοξυλονικους , και δεν ξερω , ολα τα παλληκαρια καλα ειναι , και οι περισσοτεροι κανουν παρα πολυ καλες ενημερωσεις , γιαυτο δεν ειαστε εδω? οχι γαι να κωλοχτυπιομαστε και να το κανουμε σκατα...
αποψημου και μετα συγχωρησεως δλδ
εσυ ρε γιατι μπλεκεσε?
τι θες να γινει χαμος?
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.171
Κριτικές
1.245
Like
195.659
Πόντοι
45.465
το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σταματήσουμε να γράφουμε...........
καλό βράδυ σε όλους.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.623
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.357
Πόντοι
14.565
Έλα τέλος η μαλακία. Από δω και πέρα ό,τι άσχετο γράφεται, σβήνεται.
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδιά η Κάρλα η γκαύλα δεν την ακούω να την αναφέρετε
ξαφανίστηκε πάλι?
 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Να επιβεβαιωσω τα λεγομενα ενος συναγωνιστη πριν λιγες μερες για μια μουναρα στο ιασωνος 33 το πρωι...οντως η κοπελα(Μαρια) ειναι η μακραν καλυτερη σε ολο το μεταξι σε εμφανιση και γενικα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν στην πιατσα. Βεβαια αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο(να το τονισω αυτο) αλλα μολις την ειδα σημερα εμεινα...Μεσα εχει καλη συμμετοχη και διαθεση. Το τιμαει το 10αρικο, πολυ κομπλε φαση... :rolleyes:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.171
Κριτικές
1.245
Like
195.659
Πόντοι
45.465
γιά πες μού είναι ή ίδια που δούλευε πρίν λίγες μέρες Μ.Αλεξάνδρου 28??
 

Frelancerg

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Μηνύματα
44
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
για μια μουναρα στο ιασωνος 33 το πρωι...οντως η κοπελα(Μαρια) ειναι η μακραν καλυτερη σε ολο το μεταξι σε εμφανιση και γενικα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν στην πιατσα.

Να και κάτι σχετικό και ενδιαφέρον!  Οχι όπως τα τελευταία πόστ με  >:( :cussing: :knuppel: :blahblah1: :blahblah1: :argue: Παραλίγο να βγάλετε και τα  :ak:
Ήρεμα, κάντε παραπάνω  :fuck2: και όλα θα φαίνονται καλύτερα μετά..  :2funny:    :dancing:
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.831
Πόντοι
9.295
αποψε στα Περιξ
Αλκαμενους 117 μια μελαχροινη με βυζαρες
113 μιλφ Αλινα (*)
Περγαμου αριστερη πορτα 2 μπαζα που επρεπε να πληρωσουν και οχι να πληρωνονται για πηδουλο.
Δεξια πορτα η γκιλφ Ολγα με τις προκλητικες βυζαρες(*)
Φυλής 200 Λουιζα με πατουρι,καπου την θυμαμαι και απο Διδυμου8
Φυλης 66 Ντενισα(*)
Φυλης 66α ενα κοντο μελαχροινο με κωλο.Οχι η Ευα που ειναι πετιτ και ειχα γραψει χθες
54 Ξανθο μουνακι Λαουρα,δοκιμαστηκε,μετρια θα ελεγα,το κορμι σωζει την ολη φαση,την πηγα με τον ρυθμο μου γιατι ειναι λιγο ''τυποποιημενη'',δεν ξαναδοκιμαζεται
Φυλης 84 επανω η Αννα με τα πλαστικ βυζια,ξανθο καυλοραπανο(*)
Φωκ 24  λαβυρινθος Σαρα(*)
27 κατω η Βικτωρια(*)
Φωκ27 αριστερα η Γιαννα(*)
Επανω απεφυγα να ανεβω αφου υπεθεσα οτι θα ειναι το ντουετο Χριστινα-Αννα που με ξεκουμπωσαν παντελως προχθες.
Προχθες στο Φωκ25 με την πρασινη πορτα ειδα ενα μελαχροινακι με κωλαρα,μιλησαμε λιγακι,ειναι καινουρια στο σπορ,μονο ρωγα πιπιλισα στο σαλονι
Διδυμου 7 αριστερη πυλωτη Λωρη με μαυρο μαλλι πλεον,τιμηθηκε,η συγκεκριμενη εχει δοκιμαστει 4φορες με ενα μεσο ορο κοντα στο 8,5 απο σερβις,προσωπικη αποψη.
ΥΓ με αστερακι εχουν τιμηθει στο προσφατο παρελθον
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Αντισθένη μπορείς να σβήσεις το ποστ ως άσχετο αλλά εγώ θα ήθελα να το αφήσεις να διαβαστεί όπως και οι ενημερώσεις μου εκτός και αν σε κάποιο σημείο βρίζω ή προσβάλλω κάποιο μέλος. Το παρόν κείμενο δεν τεμαχίζεται και δεν διαιρείται. 

Θυμασαι που μου ελεγες οτι ο αρης πηγαινε με αγορακια..
Δεν ειχες το θαρρος ,προσωπο με προσωπο να μου πεις πεντε πραγματα
Εχετε μαθει με τους κλωνους μονο να μιλατε,ποτε στα ισια
Ασε τα περι αγαπητικων της πουτανας,οτι εχω κανει το λεω στα ισια,προσωπο με προσωπο
Απο μενα τελειωσες,και ξερεις τι εννοω

Εσύ επέλεξες να τα πούμε όλα δημόσια.
Ναι εγώ σου έλεγα σε πολιτική συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο (παλαιότερα και όχι πρόσφατα) ότι ο πραγματικός Άρης Βελουχιώτης που ήταν αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ πήγαινε με αγοράκια. Βέβαια δεν ήμουν παρών λόγω ηλικίας αλλά αυτό υποστηρίζεται σε κάποιο βιβλίο που διάβασα.
Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει ότι ο ιντερνετικός Βελουχιώτης πηγαίνει με αγοράκια. Κάλλιστα μπορεί να σημαίνει ότι δεν το γνωρίζει ή και δεν συμφωνεί με αυτό το περιστατικό.
Όπως σου έγραψα και σε πμ δεν στέκει ούτε για αστείο να συνδυάσεις αυτά που σου είπα για τον αντάρτη Άρη Βελουχιώτη, με εμένα και με τον ιντερνετικό μπουρδελάρη Βελουχιώτη.
Επειδή λοιπόν επιμένεις ανεξήγητα και αναίτια, θα σου σημειώσω το εξής. Όπως ξέρεις με γνωρίζουν φατσικά αρκετά μέλη του πορνοσαϊτ. Μπορεί να είναι και πάνω από 50 μέλη. Αργά ή γρήγορα όλοι αυτοί (και μόνο από περιέργεια) θα αντιληφθούν ότι δεν γίνεται να είμαι σε μπουρδελότσαρκα και ταυτόχρονα να ποστάρω σαν Βελουχιώτης. Θα κοιτάξουν τις ώρες και αντιλαμβάνεσαι ότι το ζήτημα είναι πλέον απλό. Μάλλον πρέπει να βρεις μια αιτιολόγηση όχι για όλους αυτούς (γιατί δεν θα μπορέσουν να σε πιστέψουν) αλλά για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Αυτό θα μπορούσα να το ξεχάσω και να μην το θεωρήσω τόσο σημαντικό. Όμως θυμήθηκα το εξής και σου ζητάω δημόσια την ξεκάθαρη απάντηση σου. Είμαστε ή δεν είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο μπροστά στην ίδια οθόνη και διαπίστωσες με τα ίδια σου τα μάτια ότι ενώ δεν ήμουν συνδεδεμένος και βρισκόμουν ακριβώς δίπλα σου, εκείνη ακριβώς την στιγμή ποστάρισε ενημέρωση ο Φανούρης; Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα; Αυτό οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις όχι για εμένα αλλά τουλάχιστον για τον Φανούρη.
Προφανώς ούτε σε υποτίμησα ούτε θέλησα να σε υποτιμήσω. Εσύ ακολούθησες μια αδιέξοδη λογική και μπλοκαρίστηκες ενώ στα ξεκαθάρισα και σε πμ και μάλιστα απόλυτα.
Παρεμπιπτόντως δεν νομίζω ότι με χρειάζεσαι ή με έχεις ανάγκη (εννοώ τις ενημερώσεις μου) διότι μπορείς και μόνος σου να βρεις οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία δεδομένου ότι είσαι παλιός και έμπειρος στην πιάτσα. Αυτό δεν είναι καλόπιασμα. Είναι η προσωπική μου γνώμη και το αντιλαμβάνεσαι. Όμως και εγώ είναι ξεκάθαρο ότι είμαι περισσότερο αυτοσυντήρητος χωρίς να υποτιμώ τις πληροφορίες που μου έχουν δώσει άλλοι συνάδελφοι (όπως εσύ). Κλείνοντας να σημειώσω ότι στο σαϊτ θεωρώ ότι έχω προσφέρει αρκετά και ορισμένες φορές μπλοκάρισα την ενημέρωση. Αυτά όμως που έχω προσφέρει είναι αντικειμενικά πολύ περισσότερα από τις περιστασιακές «ζημιές». 

Μετά από αυτές τις (τελευταίες) διευκρινίσεις μου μπορούμε να προχωρήσουμε στην ενημέρωση των πορνο-πολεμιστών.

Φυλής 134 όροφος στις 19:30

Βίκυ παλαιότερα Λολίτα με μελαχρινά μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, με έκφραση που σε άλλους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει, ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες, βυζιά σιλικόνης με τεντωμένο αριστοτεχνικό κώ(ο)λο

Καθόμουν στο σαλόνι με το κλιματιστικό στους 30 βαθμούς και με ελαφρά αίσθηση στεναχώριας για όλα τα γεγονότα. Στην συνέχεια η στεναχώρια μετουσιώθηκε σε απογοήτευση και απροσδιόριστη αδιαφορία. Σχεδόν μπορώ να πω ότι αποστασιοποιήθηκα από το πραγματικό επίπεδο των εξελίξεων και άγγιξα τα περιφερειακά μονοπάτια της καύλας.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10209.jpg


Βλέποντας πλέον την Βίκυ στο σαλόνι άρχισα να κινούμαι ξεκάθαρα πλέον στην τροχιά της υπερ-κάυλας και έβγαλα αστραπιαία το πορνο-εισιτήριο.

Τα προκαταρκτικά και η πίπα της πορνο-δέσποινας ήταν αρκετά ικανοποιητικά και σε περιεχόμενο και σε διάρκεια και σε αφοσίωση. Δηλαδή με απλά λόγια η Βίκυ κατά την διάρκεια της πίπας μου έδειχνε ότι δεν σκέφτονταν κανένα από τα γεγονότα τα οποία βασανίζουν εμάς τους πορνομάχους. Ούτε για τα πετρέλαια που βρήκαν στην Ελλάδα και θα μας τα φάνε, ούτε για τις εξηγήσεις ούτε για τις παρεξηγήσεις.

%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B10207.jpg


Κάθισα και απόλαυσα την περιποίηση 20 λεπτών που μου χάρισε η Βίκυ και βγαίνοντας από το πορνο-κατάστημα συναντήθηκα με τον Vrikolakas και πήγαμε για καφέ όπου συναντηθήκαμε με άλλους αξιόμαχους πορνιάρηδες.

Στην συνέχεια λόγω ειλημμένης αποστολής επιβιβαστήκαμε στο αμφίβιο όχημα και τραβήξαμε για Μεταξουργείο.

Φίλε του λέω που πάμε; Πάλι στα μπουρδέλα θα μας δούν;

Έλα ρε Farkeli μου λέει ποιος θα μας γνωρίσει;

Του λέω :
Μέχρι και οι πλάκες του πεζόδρομου της Ιάσωνος θα φωνάξουν :

Καλώς τα παιδιά !!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!  ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Ο Vrikolakas τον πιάνουν τα γέλια και κόντεψε να πνιγεί, εγώ χάνω τον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά το αμφίβιο όχημα έχοντας αποκτήσει αυτοσυντήρητη τεχνητή νοημοσύνη, αποφεύγει το προπορευμένο όχημα με δεξιοτεχνικές μανούβρες.

Η ώρα στο ρολόι της Ελλάδας έδειχνε 22:00 και το θερμόμετρο 9 βαθμούς.

Παρα τα ασυγκράτητα γέλια ο Vrikolakas με τα αετίσια μάτια του που ήταν βαπτισμένα το κρυστάλλινο αίμα των πορνο-δέσποινων αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στην Κολοκυνθούς.
Πράγματι μετά από λίγο βλέπουμε μπροστά μας να κάνουν μπλόκο δυο περιπολικά και να μαζεύουν αδέσποτους μετανάστες.

Παιδιά δεν μπορώ να γράψω άλλο, μούδιασαν τα χέρια μου.

Εύχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα

Καλό βράδυ σε όλους σας 

   
 

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Μηνύματα
113
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Να επιβεβαιωσω τα λεγομενα ενος συναγωνιστη πριν λιγες μερες για μια μουναρα στο ιασωνος 33 το πρωι...οντως η κοπελα(Μαρια) ειναι η μακραν καλυτερη σε ολο το μεταξι σε εμφανιση και γενικα απο τα καλυτερα κομματια που κυκλοφορουν στην πιατσα. Βεβαια αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο(να το τονισω αυτο) αλλα μολις την ειδα σημερα εμεινα...Μεσα εχει καλη συμμετοχη και διαθεση. Το τιμαει το 10αρικο, πολυ κομπλε φαση... :rolleyes:

μαλλον εμενα εννοεις :P
στο ιδιο μοτιβο ειναι και η αντριαννα...ξανθια ομως...οχι μελαχρινη οπως το μαρακι...
αντριαννα απο κολωνου 32 στα 15 ευρω δυστηχως στο και καλα only greek δελλο...(εγω εχω δει μεχρι και κινεζους μεσα jees)

παντως η αντριαννα 3-4 φορες με εχει κανει να νιωσω ωραια...αλλα οπως ειπες ολα ειναι υποκειμενικα

για παραδειγμα εγω δεν εχω παει με τανα ακομα ανω των 30 χρονων...η που να φαινεται ανω των 30...επειδη ειμαι νεαρος σε ηλικια(26) και φαινομε για ουτε 22...

προχτες για παραδειγμα περασα απο ολα (ολα ομως) τα μαγαζια στο μεταξι 3η βραδυνη βαρδια....ξερεις ποια μου αρεσε μονο? η ταυλανδεζα απο κολωνου 32 σαν εμφανιση την οπια εχω σκοπο να επισκεφτω λιαν συντομως και αφου εχω δει οτι εχει καλλες κριτικες...

ολες οι αλλες κοπελες μεταξι 3η βαρδια καθημερηνες μου φαινεται ειναι 40+ age...μαλιστα σε ενα μαγαζι που εχει ενα granny με ασπρα μαλια οταν με ειδε να φευγω οταν την ειδα να βγαινει απο το δωματιο απορησε κιολας και με ειρονευτικε....
δηλαδη τη περιμενε ενα αρνακι γαλακτος σαν εμενα να λιγουρευτει σιτεμενο δερμα.. jees πραγματικα....κατι τετοια βλεπω και σκευτομε οτι οντως πολυ ανωμαλια εκει εξω ...

και εχω δει πολλα τα ματια μου σαν κατοικος μεταξουργειου απο οταν γενηθηκα..(ναι δυστηχως εδω ειναι η παιδικη μου γειτονια)

το μονο θετικο ειναι οτι εχω ανετη προσβαση στα μαγαζια στο μεταξι :cheesy: :cheesy: :cheesy:......σε 1 λεπτο παω σε οποια πορτα θελω..
 

pipinoskistis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.178
Κριτικές
12
Like
2.708
Πόντοι
1.873
ναι θα γυρισει ειπε η μουναρα τσατσα :lheel: ξερεις ποτε?

Σε λίγες μέρες είπε η γλυκιά, μελιστάλαχτη και αξιολάτρευτη υπηρέτρια. Δεν είναι όμως να στηρίζεσαι στα λεγόμενά τους.


Μηνυμα για οσους ψαχνουν την Ντιανα (πρωην Αιμιλια) απο Αγκυρας-Περγαμου-Φωκαιας-Λελας Καραγιαννη κλπ.
...

Ναι ενδιαφερόμαστε, το ξέρει και ο κ. Πύραυλος, που φαντάζομαι δεν θα μας ξεχάσει!

Η ρουφοkavleta Βικτώρια από Φωκαίας 27 παρέχει υπηρεσίες εμπνευσμένες από άγριο πορνό. Παρόλο που δεν συνηθίζω τα άγρια, τι να πω ρε παιδιά, (προ)χτες το απόγευμα το ευχαριστήθηκα. Λίγο πριν, κατέβαινα με το φερμουάρ της μπλούζας ξεκούμπωτο, έκπληκτος από την αναιδή και επιθετική συμπεριφορά της Άννας του Φωκαίας 27.
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
  ο πραγματικός Άρης Βελουχιώτης που ήταν αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ πήγαινε με αγοράκια.
Άσχετο, αλλά ο πραγματικός Άρης Βελουχιώτης ήταν ήρωας του μακεδονικού αγώνα (αρχές 20ου αιώνα)  και του οποίου το όνομα πήρε αργότερα ο Θανάσης Κλάρας
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom