Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα σε ολους..περιπου πριν 2 ωρες,Μαγνησιας 1α,Σοφια 50αρα χειμωνιατικο σκαρι με φουλ προσφορες..Φυλης 134β,Κλαουντια πιπινομοντελακι μελαχροινο τσουπωτο,με ματαρες και μακρυ μαυρο μαλλι,πολλα υποσχομενο..Αγιου Πετρου,Σοφι αδυνατουλα με ωραιο ολοσωμο δαντελωτο κορμακι,που με τα μαλλια της κωτσο και το μπλαζε της υφος θυμιζε την παληα ηθοποιο Νικη Λιναρδου..Αλκαμενους 17 Χριστινα,μελαχροινη με μακρυ μαυρο μαλλι,στηθος 2μισαρι ανεμελο,με φουλ προγκραμ..Περγαμου 27α Ευα ξανθια μεταmilf γεματη και Αναστασια απο Βεργας και- τελευταια-Καλυμνου..Ξανθιππης 2,μελαχροινο με πιασιματακια και αγροτικο ταπεραμεντο..Φυλης 200 Λουιζα,ωραιο καυλιαρικο κορμι,μελαχροινη με μαλλια κωτσο και κωλαρα που προδιαθετει για γερο καυλαντισμα..
farkeli, επιτρεψε μου να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη.Ρε συ...Μπας και δεν θέλεις να ξαναγράψω ενημέρωση;
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...![]()
Φυσικα παντα θα σχολιαζεις και θα παρεμβαινεις.
Aφορμη και αιτια υπαρχει στρατηγε,το ξερεις.Αν οχι,ψαξου και θα το βρειςΡε συ...
Μπας και δεν θέλεις να ξαναγράψω ενημέρωση;
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...![]()
Ρε συ...
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...
Συγγνώμη δηλαδής αλλά εδώ ως διαμεσολαβητής είσαι για να εκτονώνεις "καταστάσεις" και όχι να δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά ...
:'(

...
...
Σε ρωτάω γιατί πολλές ξόφαλτσες πετάς τελευταία που δεν έχουν κάποια αφορμή και αιτία ...
...
Μπραβο Πυραυλε. Εισαι πυραυλος.Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Ο Φανούρης υπάρχει (τον έχω δει να τραβάει φωτό).....και ο farkeli υπάρχει (έχουμε συναντηθεί,όπως και με τον Πρόεδρο)...................Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.
Εϊτε ο farkeli, o Φανούρης και ο amjik είναι το ίδιο πρόσωπο.

Είναι όλα τα παρακάτωΕϊτε όλα τα παραπάνω.
Μιας και μπήκες στο κόπο γράψε το ξεκάθαρα φίλε. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ...Aφορμη και αιτια υπαρχει στρατηγε,το ξερεις.Αν οχι,ψαξου και θα το βρεις

Και εσύ έχεις καταντήσει κουραστικός. Θέλουμε απλά να γράψουμε κάποιες ενημερώσεις και μας τις βγάζει ξινές. Έλεος ρε φίλε !!!εχεις καταντησει κουραστηκος

Μπραβο Πυραυλε. Εισαι πυραυλος.
Εϊτε ο Φανούρης είναι ο farkeli.

...
Farkeli Φανούρης και Βελουχιώτης δεν είναι το ίδιο άτομο. Πόσες φορές θα στο πω!!!
...
Άσε τις εμμονές!!!
Farkeli Φανούρης και Βελουχιώτης δεν είναι το ίδιο άτομο. Πόσες φορές θα στο πω!!!
Ομολογουμένως εδώ βιάστηκα να απαντήσω γιατί μας έχει ήδη φουντώσει ο Zero με τις καχυποψίες του και τις ξώφαλτσες του
Στο παρακάτω όμως ποστ ήταν πολύ ξεκάθαρος και επιπλέον τσάντισε το νέο μέλος Άρη Βελουχιώτη. Επίσης, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι εμείς οι τρεις είμαστε το ίδιο άτομο. Ο Φανούρης είναι διαφορετικό άτομο και έχει δώσει την δική του προσφορά στην πορνο-παρέα μας. Δεν χρειάζονται νομίζω τέτοιες αναφορές ειδικά για μέλη όπως ο Φανούρης που δεν έχει προσβάλει ή στεναχωρήσει κάποιο άλλο μέλος μέχρι σήμερα παρότι έχουν σημειωθεί τέτοιες «απροσεξίες» για αυτόν. Τότε το παράκαμψα για να μην αποσπάσω την προσοχή μας από το κύριο έργο μας που είναι οι πορνο-δραστηριότητες μας. Όμως ο Zero το συνεχίζει και δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο.
καλημέρα!
Όχι !!! Το ομολογώ !!! Εγώ είμαι ο Πύραυλος κατόπιν ειδικού σχεδιασμού ενός κρυφού επιτελείου στο οποίο Γενικός Μελετητής ήταν ο Bakalhs
![]()
![]()
Καλημέρα πορνο-πολεμιστές. Πάω για δουλειά γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε καθόλου γιούρια και δεν θα μπορούμε ούτε στα μπουρδέλα να πηγαίνουμε. Οπότε ως γνωστό, όταν δεν γαμάει ο άνθρωπος ασχολείται μόνο με μαλακίες