Επισκέπτης
Για απογευμα βλεπουμε.
Στις 7..
Για απογευμα βλεπουμε.
ξαναδοκιμασε. ξερεις το οπλο σου?
Λοιπόν, είπαμε ότι η 390 και η 304 έχουν μία βασική διαφορά από τις υπόλοιπες μπερέτα αερίων. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ. Δεκτά και πμ. Άντε να δω τί ξέρουν τα παιδάκια.
Μπάι δε γουέη, δεν καταλαβαίνω το λόγο να έχει κάποιος καμιά 20ρια κυνηγετικά. Υπάρχουν ωραιότερα πράγματα να συλλέγει κανείς. Από τα 4 που έχω, τα 2 μάλλον θα βγουν προς πώληση, αν και δε βλέπω να πιάνουν και τίποτα σοβαρό.
Το ότι υπάρχει πάντως δεν αμφισβητείται έτσι ;;;;;;;;;;;;;;;;
Μπάι δε γουέη, δεν καταλαβαίνω το λόγο να έχει κάποιος καμιά 20ρια κυνηγετικά. Υπάρχουν ωραιότερα πράγματα να συλλέγει κανείς. Από τα 4 που έχω, τα 2 μάλλον θα βγουν προς πώληση, αν και δε βλέπω να πιάνουν και τίποτα σοβαρό.
Χτύπησε κ τα golden boys των πολυεθνικών η κρίση;Λοιπόν, είπαμε ότι η 390 και η 304 έχουν μία βασική διαφορά από τις υπόλοιπες μπερέτα αερίων. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ & ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ. Δεκτά και πμ. Άντε να δω τί ξέρουν τα παιδάκια.
Το πουστράκι ο Λόπεζ απάντησε πάντως![]()
![]()
Γράφτο ρε μαλέα, τί μου στέλνεις πμ. Υπονοείς ότι ο Λάκης δεν ξέρει?![]()
![]()
απαπα. αστον να βασανιστει. να μαθει να ποσταρει και ψευτικες φωτο το πουστρακι. και γω καλοπιστα τον πιστεψα
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ.
Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ 100%
αρχίδι .........
Αν είναι Α390 και Α302 κτλ αρχίδια θα πιάσουν.
Εγώ έχω συλλογή . Πολλά όμως , πάρα πολλά , μου τα χάρισαν
και μου τα άφησαν κληρονομιά. Οι γέροι , επειδή άκουγαν ότι έχω όπλα ,
με θεωρούσαν "κυνηγο" (δεν είμαι) και μου τα άφηναν!
Και ασθενείς που , γέροι που τους έβαλα μασέλες επι εμφυτευμάτων
και έτυχε και το έφερε η κουβέντα , ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΠΛΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ και δεν θέλαν να πάνε
σε άσχετους , γυναίκες ή χαραμοφάηδες που θα τα πουλούσαν.
αμα μου βαζεις τον βολταιρο για κριτη σε θεματα οπλων
γιατι δεν ισχυει το επιχειρημα του? ο ιδιος ειναι αρχηγος της χ.α (το ξερει ολη η ελλαδα) και η γυναικα του εισπραττει το νοικι για να ζει τον αεργο μιχαλολιακο.... γιατι να μην εχει συμφερον ο μιχαλολιακος να γαμιουνται αφρικανες στο ξενοδοχειο του? ποιος θα τον τάισει?
Ναι θελω να φυγουν οι ξενοι.... ο νικος το θελει? εχω πει το εξης...αντι να χτυπαει κανενα φτωχοπουστα μεταναστη γιατι δεν λεει...
1. νομιμοποιηση της χρηση οπλου οταν λαθρο πανε τα ληστεψουν οικιες ελληνων... (ποιος το εχει πει αυτο στο παρελθον? θυμισε μου)
2. οι λαθρο που εισβαλλουν σε ελλαδα να δουλευουν σε ξερονησια . (ποιος το εχει πει αυτο στο παρελθον? θυμισε μου)
Τι όπλων ρε μαλάκα ;;;;;;;
Για τη γνησιότητα της φωτό είπε !!!!!!
Αρχίδι .
Επειδή είσαι και ασχετούλης...
390 σε καλή κατάσταση, πάει γύρω στα 800. Με χτυπηματάκια & οξειδώσεις, γύρω στα 600.
Η ιδιαιτερότητα αφορά σε σχέση με προγενέστερα ;;;;;;
Αν ναι , πιθανόν το cut-off.
Αλλιώς δεν φαντάζομαι κάτι.
Επειδή είσαι και ασχετούλης...
390 σε καλή κατάσταση, πάει γύρω στα 800. Με χτυπηματάκια & οξειδώσεις, γύρω στα 600. 302 σε καλή - ΚΑΛΗ κατάσταση, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μία στην Ελλάδα. Αν βρεθεί, πληρώνεται αδρά από φανατικούς του είδους. Βασικά ένα πλαγιόκανο Baikal και μια Benelli M3 με 66αρα κανη θελω να ξεφορτωθώ. Το πρώτο ήταν και το μόνο κληρονομικό, που με αυτό ξεκίνησα να κυνηγάω. Το 2ο το πήρα από μαλακία μου και έδωσα τζάμπα ένα κουβά ευρώ.