Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Είσαι οφ τοπικ, μιλάμε για ρομαντισμό και μπουρδέλα, όχι για ρομαντισμό και πουτανόπιατσες
Πριν λίγο (αφού έφευγα από Φυλής) πέρασα και από το "αμαρτωλό τρίγωνο" - Καποδιστρίου κτλ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και ρομαντικό σκηνικό....!!!
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη......![]()
![]()
μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ".......
![]()
![]()
Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει....... Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............ Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!!
![]()
Έπρεπε να το μοιραστώ................δεν πειράζει...................Είσαι οφ τοπικ, μιλάμε για ρομαντισμό και μπουρδέλα, όχι για ρομαντισμό και πουτανόπιατσες
Σε πειράζωΈπρεπε να το μοιραστώ................δεν πειράζει...................

Ηθελα να ξερα δεν ντρεπεσεΈνα ρομαντικό σκηνικό που θέλω να αναφέρω έγινε το Σάββατο το βράδυ μετά την ζαχαροπλαστική ηδονή, στο Διδύμου 20 με την ξανθιά Αλεξάνδρα. Μου έκανε ακάποτη πίπα μέχρι που έχυσα. Μία πηχτή όμως κόλλησε πάνω στο αριστερό της μάγουλο και κρεμόταν. Αυτή δεν το είχε καταλάβει και συνέχισε να μου μιλάει και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Δεν της είπα τίποτα και βγήκε από το δωμάτιο. Ελπίζω μετά να σκουπίστηκε και να μην πήγε έτσι στον επόμενο συναγωνιστή!!!![]()
![]()
![]()

Ένα ρομαντικό σκηνικό που θέλω να αναφέρω έγινε το Σάββατο το βράδυ μετά την ζαχαροπλαστική ηδονή, στο Διδύμου 20 με την ξανθιά Αλεξάνδρα. Μου έκανε ακάποτη πίπα μέχρι που έχυσα. Μία πηχτή όμως κόλλησε πάνω στο αριστερό της μάγουλο και κρεμόταν. Αυτή δεν το είχε καταλάβει και συνέχισε να μου μιλάει και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Δεν της είπα τίποτα και βγήκε από το δωμάτιο. Ελπίζω μετά να σκουπίστηκε και να μην πήγε έτσι στον επόμενο συναγωνιστή!!!![]()
![]()
![]()
μπαίνοντας στο Άγκυρας δεξί, συναντώ στο σαλόνι να κάθετε στο καναπέ έναν παππού, ο οποίος με τα βίας προσπαθούσε να κουμπώσει το παντελόνι του και το πουκάμισό του, ότι είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω του, η Σοφία και ερχόταν προς το μέρος μου, με χούφτωσε και μου είπε, "όπως βλέπεις τα δωμάτια είναι γεμάτα και το κάνουμε στο σαλόνι"
σάστισα, φοβήθηκα, γύρισα 90 μοίρες, κοίταξα τον παππού ο οποίος ακόμα προσπαθουσε να μαζευτεί, ξαναγύρισα, και ΛΟΚ στο αριστερό![]()

έτσι είναι αυτή...εμένα τις προάλλες μου πήρε πίπα ακριβός στην πόρτα για κανα 2λέπτο......και μετά έφυγα δεν πέρασαμπαίνοντας στο Άγκυρας δεξί, συναντώ στο σαλόνι να κάθετε στο καναπέ έναν παππού, ο οποίος με τα βίας προσπαθούσε να κουμπώσει το παντελόνι του και το πουκάμισό του, ότι είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω του, η Σοφία και ερχόταν προς το μέρος μου, με χούφτωσε και μου είπε, "όπως βλέπεις τα δωμάτια είναι γεμάτα και το κάνουμε στο σαλόνι"
σάστισα, φοβήθηκα, γύρισα 90 μοίρες, κοίταξα τον παππού ο οποίος ακόμα προσπαθουσε να μαζευτεί, ξαναγύρισα, και ΛΟΚ στο αριστερό![]()