You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)
Επίσκεψη στο νέο χώρο της Νάνσυ.
Μεταγραφικό ενδιαφέρων η Ελίζα που ήταν σε βασίλη και Μαριάννα. Όμορφη αλλά ξεπετατζού όπως και γενικά η φιλοσοφία του καταστήματος.
Η χοντρή Ελένη που αδυνατησε μια γυφτοπούλα και ένα Milf με μάλλον ωραία βυζιά. 40 handjob 50 blowjob σκουφάτο( μπράβο κορίτσια) 60 full. Καλές τιμές μακάρι να είχε και καλές γκόμενες.
Έφυγα αλλά αν είναι να αρχίσουν τις μεταγραφές σ'αυτή τη τιμή θα πρέπει να περνάμε να τσεκάρουμε συχνά. Προτείνω να βάλουμε βάρδιες. Εγω μπορώ να πάρω τη πρώτη Τετάρτη του μήνα.
Μεταγραφικό ενδιαφέρων η Ελίζα που ήταν σε βασίλη και Μαριάννα. Όμορφη αλλά ξεπετατζού όπως και γενικά η φιλοσοφία του καταστήματος.
Η χοντρή Ελένη που αδυνατησε μια γυφτοπούλα και ένα Milf με μάλλον ωραία βυζιά. 40 handjob 50 blowjob σκουφάτο( μπράβο κορίτσια) 60 full. Καλές τιμές μακάρι να είχε και καλές γκόμενες.
Έφυγα αλλά αν είναι να αρχίσουν τις μεταγραφές σ'αυτή τη τιμή θα πρέπει να περνάμε να τσεκάρουμε συχνά. Προτείνω να βάλουμε βάρδιες. Εγω μπορώ να πάρω τη πρώτη Τετάρτη του μήνα.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχω δει φως στον Νικολά, bodyfree, προχωρημένες ώρες της νυκτός. Δεν ξέρω όμως αν διανυκτερεύει..ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ???
Σύσκεψη κορυφής είχε σήμερα η Εύα Ανθός σε παραλιακό μπαράκι της πόλης.
Μ ε 2 άλλες κοπέλες νεαρές ψιλοχάλια και 3-4 άλλους κυρίους μεσήλικες οι 2 και φλούφληδες οι άλλοι 2.
Το χαρακτηριστικό ότι είχαν στρώσει ένα λάπτοπ πάνω στο τραπέζι και κάτι κοιτούσαν με πολλή προσοχή και αγωνία.
Ίσως έψαχναν την μαγική συνταγή να αναστήσουν το πεθαμένο μαγαζί τους.
Μ ε 2 άλλες κοπέλες νεαρές ψιλοχάλια και 3-4 άλλους κυρίους μεσήλικες οι 2 και φλούφληδες οι άλλοι 2.
Το χαρακτηριστικό ότι είχαν στρώσει ένα λάπτοπ πάνω στο τραπέζι και κάτι κοιτούσαν με πολλή προσοχή και αγωνία.
Ίσως έψαχναν την μαγική συνταγή να αναστήσουν το πεθαμένο μαγαζί τους.
Επίσκεψη στο νέο χώρο της Νάνσυ.
Ξέρεις πού βρίσκεται ο Σαλόνικα?
Kαλημέρα.
Μαριάννα έφερε τίποτα νέο μετά τις διακοπές?
Πολύ καλή από σέρβις η καινούργια της Μαριάννας.
Γιάννης πίνει,Γιάννης κερνάει.
Ρεπόρτερ Τσιλιπουνιδάκης.Άμεσος επέμβαση.
Η κοπέλα εντω μεταξύ προχθές ξεκίνησε.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα πού πάει το μπράβο δεν κατάλαβα. Με +10 δεν τίθεται σκούφοςΕπίσκεψη στο νέο χώρο της Νάνσυ.

treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στην ποίηση καλά τα πας, στα μαθηματικά λίγο ζορίζεσαι....και 3-4 άλλους κυρίους μεσήλικες οι 2 και φλούφληδες οι άλλοι 2.
Στην ποίηση καλά τα πας, στα μαθηματικά λίγο ζορίζεσαι....
Ήταν ξέρεις αυτά τα τραπέζια τα ενωμένα με άλλες παρέες και δεν ήξερες ποιος φλούφλης αντιστοιχεί σε ποια παρέα.
Ως πρώην επιθεωρητής-εφοριακός, έχω καλή γνώση αριθμητικής.
Sorry δε το ήξερα και επειδή είμαι fun του σκούφου εντυπωσιάστηκα.
Είσαι φαν του σκούφου και αγαπημένο σου μαγαζί είναι της Μαριάννας που όλες κάνουν ακαπότο τελειωτικό.
Μάλιστα.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μάλιστα. Τώρα εξηγείται... Δημιουργική αριθμητική.. όπως λένε greek statisticsΩς πρώην επιθεωρητής-εφοριακός, έχω καλή γνώση αριθμητικής.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Διάβασα για μεταγραφές και νέες αφίξεις σ ενα ποστ του mr bean.Πήρα τηλ στα 2-3 μαγαζιά που πάω. Η Μαριάννα όντως είχε φέρει μια καινούργια κοπέλα.Πήγα,δοκίμασα,έγραψα.Γιάννης πίνει,Γιάννης κερνάει.
Ρεπόρτερ Τσιλιπουνιδάκης.Άμεσος επέμβαση.
Η κοπέλα εντω μεταξύ προχθές ξεκίνησε.![]()
Δεν είμαι ελέφαντας.
το ονοματάκι τηςδιάβασα για μεταγραφές και νέες αφίξεις σ ενα ποστ του mr bean.Πήρα τηλ στα 2-3 μαγαζιά που πάω. Η Μαριάννα όντως είχς φέρει μια καινούργια κοπέλα.Πήγα,δοκίμασα,έγραψα.
Δεν είμαι ελέφαντας.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Ζωή.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Διάβασα για μεταγραφές και νέες αφίξεις σ ενα ποστ του mr bean.Πήρα τηλ στα 2-3 μαγαζιά που πάω. Η Μαριάννα όντως είχε φέρει μια καινούργια κοπέλα.Πήγα,δοκίμασα,έγραψα.
Δεν είμαι ελέφαντας.
αναμένονται κ άλλη 1 ή 2 σε λιγες μερες, επίσης 2 νέες εχει κ ο smile , εύα κ εβίτα. ονοματα δεν τα θυμάμαι γιατι δεν καθησα κ πολύ