Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 6.955
Αρα καλύτερα που πήγα για μπύρες και δεν πήγα...
ναι...Αρα καλύτερα που πήγα για μπύρες και δεν πήγα...
φίλε με την Τζέσικα εχω πάει 4 φορές, οι 3 ηταν μια χαρά εμπειρία, η τελευταία όμως ήταν τόσο άκεφη που με έκανε να νιωσω σαν βιαστής και φυσικά δεν με ξαναείδε ξαπλωμένο..Ρε παιδια μονο.εμενα αρεσει η τζεσικα?χαχαχαχ![]()
Μη πιάνεστε από το "βραδυνή", έχω κάνει εγώ το λάθος. Στις 22:00 την επισκεύθηκα χθες βράδυ. Συνεχίζει να έχει καλές υπηρεσίεςναι, αμα ειδες στην παραθεση ο larson λεει "βραδυνή, βάρδια, στις 22:00"
ενω επρεπε να λεει απογευματινη αυτο εννοω.![]()
φίλε με την Τζέσικα εχω πάει 4 φορές, οι 3 ηταν μια χαρά εμπειρία, η τελευταία όμως ήταν τόσο άκεφη που με έκανε να νιωσω σαν βιαστής και φυσικά δεν με ξαναείδε ξαπλωμένο..
ειναι ωραίο καυλάκι πάντως..
σαν σώμα μου αρέσει και εμένα , ναι είναι καθαρή ,αλλά στο γαμήσι δεν το έχει....Ρε παιδια μονο.εμενα αρεσει η τζεσικα?χαχαχαχ![]()
ωραιος ο γιατροςο γιατρός άφησε παγωτό την τσα τσα , της λέει , αν περάσω μπορώ να γαμήσω με ανοιχτή την πόρτα?
αυτή φανερά προβληματισμένη/απορημένη τον ρώτησε γιατί? για να της απαντήσει ο γιατρός...για να μην μου χτυπήσεις την πόρτα![]()
![]()
![]()
καλό βράδυ σε όλους..........
ναι..περνα εσυ περνα...1 Μαφησε ο χλεχλεκιας Φυλης να παρω τ αμαξι και δεν εχασα την ευκαιρια... Ουτως η αλλως 2 λεπτα εκανα ρε 5 ηταν ανοιχτα
2 Καθε μερα θα περναω για να της σπαω τα νευρα(οπως και στον κυριο Αρη
)
αρκετοί....Έχει πάρει κανείς τη Βαλέρια (χθεσινοβραδινή βάρδια)από Αλκαμένους 113;