Επισκέπτης
με τις βυζαρες ητανε 26ης οκτωβριου 35αρχηγε αυτο 2 ειχε??? κι αν οχι η "εκπληξη" σε ποιο ητανε το καινουργιο το αβλατο με τις βυζαρες??? αχχα![]()
με τις βυζαρες ητανε 26ης οκτωβριου 35αρχηγε αυτο 2 ειχε??? κι αν οχι η "εκπληξη" σε ποιο ητανε το καινουργιο το αβλατο με τις βυζαρες??? αχχα![]()
αρχηγε αυτο 2 ειχε??? κι αν οχι η "εκπληξη" σε ποιο ητανε το καινουργιο το αβλατο με τις βυζαρες??? αχχα![]()
γιατι ετσι ρε φιλεη βερονικα εχει πεσει παντως εκει που ηταν στανταρακι για μενα πριν καιρο. Πηγα την Πεμπτη για εμμα δουλευε μια αλλη και απο εκει εφυγα για βαρδαρη και βερονικα στο σαμπφους 20 αλλα μπα και τωρα τελευταια δεν ξερω τι την εχει πιασει και ολο προσπαθει να με κωλοδακτυλιασει...
Χτεσινη βραδυνη στουντιοτσαρκα μετα απο πολυ καιρο, νεες κοπελες σε μερικα μαγαζακια, τιποτα το συνταρακτικο σε αυτες τις νεες εμφανησεις, κινηση χαλαρη μιας και τα μαγαζια μεταφερθηκαν στις θερινες τοποθεσιες τους, κοσμος μηδεν κοινως βαραγαν μυγες σε ολα, τσατσαδες ολιγο προκλητικες, κατα τα αλλα ηταν μια καλη μερα για τσαρκα αν εξαιρεσεις την αφορητη απνοια με τους 30 βαθμους και την αυξημενη υγρασια, η οποια ευτηχως εξαφανηζοταν μεσα στα μαγαζακια που τα κλιματιστικα ειχαν παρει φωτια...
Στοχευμενη καταθεση στο πιπινακι την Τζουλια!!! aLL tHE mONEY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ!χΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΧΩΡΙς ΤΠΤ ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ Ωραιο κορμι Βυζοςδυναμιτης!Ειναι αβγαλτο οκ!προτιμω ενα ευχαριστο "amateur"πιπινακι που θα κατσει πανω στον πουτσο και 2'αφου εχεις χυσει παρα μια απιστευτη επαγγελματια που δεν θα αφηνει αυτο η εκεινο και θα σε κανει να καταλαβαινεις οτιπεριμενει να τελειωσεις για να φυγει!πιπινοβυζολαγνοι ορματε!!! Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo... ειναι και Πολωνεζα!!!!!!!!!!!
Tommy, dokimazo ακούνε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tommy, dokimazo ακούνε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα παιδιά,
ΤΗ δοκίμασα...
Απίστευτη η κοπέλα...
Πρώτη φορά έκατσε μαζί μου κοπέλα τόση ώρα τελείωσα και με xάιδευε και με φιλούσε για κανα 15λεπτό μετά που έχυσα...
Φιλιά συνέχεια αγκαλιές σαν να είμουν με τη γκόμενά μου... Για τις βυζαρες δε θα μιλήσω ήδη τα έχουν πει οι άλλοι...
Game έχεις φύγει...
Διαβάζω με αμέριστο ενδιαφέρον τα νέα των αγαπητών μας οίκων και ενδιαφέρομαι δια την άβγλτη κορασίδα. Ενημερώσατέ με όπως προβώ εις όλας τας ενεργείας δια την δοκιμήν. (Πότε περιπολεί και που...)
ετσι νομιζεις προεδρε, 30 γιουρια φουλ προγραμμα με κολαρακι,γυμνο,69 και για το τελος χυσιμο στο στομαΓενικα μ'αρεσε,ευχαριστηθηκα και πετυχα την χαμηλοτερη τιμη μεχρι σημερα σε φουλ προγραμμα...
εμμαετσι νομιζεις προεδρε, 30 γιουρια φουλ προγραμμα με κολαρακι,γυμνο,69 και για το τελος χυσιμο στο στομαδεν θα πω εδω ποια ειναι για να μην εκθεσω την κοπελα, οποιος ενδιαφερεται να μαθει θα του πω σε π.μ αλλα μονο σε γνωστα μελη της μπουρδελοκαταστασης θα απαντησω. τελος να πω οτι εγω γυμνο και γλυφομουνι δεν εκανα αν και μου τα προτεινε, αλλα κολαρακι του εδωσα και καταλαβε
επισης αξιζει να σημειωθει οτι πηγα με αυτην τη κοπελα πρωτη φορα
![]()
στο μυλο δε πανε μαγκα γαμα αφοβαΜαγκες τι λεει, να γαμισω κανα μουνι στο Μυλο; εχει δει κανενας να πανε εκει τιποτα περιεργοι λαθρο ή αλβανοι;
Δοκιμη της Τζούλιας πριν λιγο στο 52. Προκειται σιγουρα για μια πολυ καλη περιπτωση! Βεβαια για μενα το ενδιαφερον σημειο της δεν ειναι το στηθος της, που ειναι δυσαναλογα μεγαλο με το petite σωματακι της και δεν εχει καμια σχεση με το -θαυμα της φυσης- της Μαιρουλας, αλλα το γλυκυτατο μουτρακι της και η παιχνιδιαρικη διαθεση της!
Ολη την ωρα δεν επαψε να γελαει και να σου μεταδιδει την καλη της διαθεση! Τεχικα ειναι μαλλον ανεπαρκης, αλλα αυτο μ αφηνει παγερα αδιάφορο! Δεν εψαχνα αυτο.
Πολυς κοσμος στο σαλονι και τα δωματια γεματα! Μαλλον το site πρεπει να ζητησει ποσοστα!
Αν μεινει, και δεν παρουν τα μυαλα της αερα, θα μου φαει πολλα λεφτα!!