φετος μάλλον τα ιερά μπάνια του λαού θα πάρουν αναβολή.
Την ανακούφιση που πρόσφερε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα διαδέχθηκε νέο κύμα ανησυχίας, μετά την άνοδο της απόδοσης των 10ετών ισπανικών ομολόγων πάνω από το 7% κι ενώ η χώρα ανακοίνωσε αύξηση στα επισφαλή δάνεια στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλη του 1994. Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψαν και οι αποδόσεις των 5ετών ισπανικών ομολόγων. Η απόδοση του 10ετούς ιταλικού ομολόγου έφθασε το 6,08%.
κλιμακωτά....
εσένα είναι περίπου 6 χιλιάρικα εάν η τιμή ζώνης είναι μέχρι 2800ανα τμ...
μαζί με οικογενειακή κατάσταση και αυτοκίνητο 1800 είτε βγάζεις είτε δε βγάζεις θα πληρώσιες φόρο για περίπου 14 χιλιάρικα.
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι. ;)
Ακου να δεις φιλαράκο. Δε θα μπέρδευα τα πράγματα στο μυαλό μου και δε θα έκανα τέτοιες απλοποιήσεις και δε θα αγνοούσα πραγματικότητες οπως εσυ ουτε το 32000 ΠΧ. Καληνύχτα
Ακου να δεις φιλαρακο. ΧΑ δεν θα ψηφιζα ουτε το 3500 μ.Χ. Και το μονο κομμα στον κοσμο να ηταν. Ο Πακιστανος που μενει στο υπογειο ειναι γαμω τα παιδια, πληρωενι το νοικι ειναι ευγενεστατος και πολυ ωραιος τυπος. Με ΧΑ ειναι νεκρος. Και δεν φταει αυτος αν οι Ελληνες ειναι γεννημενοι αχρηστοι. ;)
Ακου να δεις φιλαράκο. Δε θα μπέρδευα τα πράγματα στο μυαλό μου και δε θα έκανα τέτοιες απλοποιήσεις και δε θα αγνοούσα πραγματικότητες οπως εσυ ουτε το 32000 ΠΧ. Καληνύχτα
Οχι σε μενα ρε
Της πολυκατοικιας ειναι το διαμερισμα οποτε τα δινει γενικα σε ολους(20 διαμερισματα).
Και κοινοχρηστα πληρωνει. Οι Ελληνες δεν το κανουν. Αλλα οι Ελληνες ψηφισαν μνημονιο οποτε χεστηκαμε για το οτι θα μεινουν χωρις διαμερισμα σε λιγο. Στον δρομο καλα ειναι. Αρκει να υπαρχει μνημονιο.
αυτο μου κανει λιγο ακυρο ... αμα θες εσυ να ζεις σε ανεχεια δικαιωμα σου, αλλα η λογικη παμε ολοι να πεινασουμε για να "μαθουμε" καποιο υποτηθεμενο μαθημα δε μου καθεται καλα
Οχι βεβαια! Δεν θελω να ζω στην ανεχεια και ουτε ζω τωρα διοτι ξερεις τι εκανα? ΠΡΟΒΛΕΨΑ! Προβλεψα τι θα γινοταν και δεν εμεινα τελειως ξεκρεμαστος. Οι περισσοτεροι ομως με τα διακοποδανεια, καταναλωτικα και με τον ξεφρενο τροπο ζωης μας οδηγησαν εδω. Πληρωνω και εγω οπως και εσυ τις μαλακιες αλλων. (Πολιτικων, δημοσιων υπαλληλων, συμβουλων, λαμογιων κτλ.) Δεν εφαγα λεφτα ποτε απο κανεναν. Γιατι τοτε να επωμιστω αυτο το κοστος? Γιαυτο λεω οτι για να αλλαξει η Ελλαδα πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια. Αλλιως προτεινε εσυ τι αλλο μπορει να γινει για να αλλαξει ΠΙΑ η κατασταση.
μ' αρέσει που συζητάτε για το αν τα φορολογικά μέτρα είναι άδικα ή όχι. από τη στιγμή που έκαναν φτερά ένας σωρός λεφτά είτε από ανικανότητα είτε από ανοχή των κυβερνώντων, άδικα μέτρα θα έχουμε συνέχεια για να τα πάρουν από αυτούς που είναι πιο εύκολο. φυσικά δεν είναι μόνο τα τεκμήρια το πρόβλημα. όταν κατεβάζει το αφορολόγητο ετεροχρονισμένα δεν είναι άδικο; θέλετε να μας γαμήσετε ρε μαλάκες; ε, πείτε το μας τουλάχιστον από πριν να κάνουμε τα κουμάντα μας