aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 41
- Πόντοι
- 166
μετα το ποδοσφαιρο το μπακετ και παλι εφαγες ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑμάγκα γνωρίζω ραμολιμέντα πασοκων με σύνταξη πάνω απο 2 χιλιάρικα.
χρειάζεται να σου πω τι ψήφισαν;![]()
![]()
μετα το ποδοσφαιρο το μπακετ και παλι εφαγες ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑμάγκα γνωρίζω ραμολιμέντα πασοκων με σύνταξη πάνω απο 2 χιλιάρικα.
χρειάζεται να σου πω τι ψήφισαν;![]()
![]()
μα φυσικά εσύ και ο σαμαρας με τις κωλοτουμπες που άρχισε απο σήμερα....θα τηρήσουμε λεει τις δεσμεύσεις του μνημονίουαστους
ποιος άλλος θα προσφέρει τέτοιο γέλιο?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάει η διαπραγμάτευση 
Ετσι και αλλιώς θα σου τα πάρουν.τα "ψιλα" που τραβηξαμε απο τις τραπεζες εν οψη τσιπρα τι λετε να τα γυριζουμε απο Δευτερα ή να περιμενουμε?![]()
Φέρτε τα ρε,τώρα με τον Σαμαρά κ Μπενύ θα έρθει ανάκαμψη κ ανάπτυξη...από Δευτέρα κιόλας.τα "ψιλα" που τραβηξαμε απο τις τραπεζες εν οψη τσιπρα τι λετε να τα γυριζουμε απο Δευτερα ή να περιμενουμε?![]()
θα τηρήσουμε λεει τις δεσμεύσεις του μνημονίου![]()
![]()
πάει η διαπραγμάτευση
![]()

μα φυσικά εσύ και ο σαμαρας με τις κωλοτουμπες που άρχισε απο σήμερα....θα τηρήσουμε λεει τις δεσμεύσεις του μνημονίου![]()
![]()
πάει η διαπραγμάτευση
![]()
μεταναστευση μονο
τα εχουμε πει αυτα
παπαζολακη μην ανησυχεις, οτι χρειαστεις πες μου..Φέρτε τα ρε,τώρα με τον Σαμαρά κ Μπενύ θα έρθει ανάκαμψη κ ανάπτυξη...από Δευτέρα κιόλας.
τα "ψιλα" που τραβηξαμε απο τις τραπεζες εν οψη τσιπρα τι λετε να τα γυριζουμε απο Δευτερα ή να περιμενουμε?![]()
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαααμετα το ποδοσφαιρο το μπακετ και παλι εφαγες ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ
Ναι ρε βάλτα πίσω , τώρα είναι οκ ...εξάλλου καλοκαίριασε για τα καλά , πρέπει και οι μέτοχοι να αρχίσουν τις διακοπές τους , περιμένεις να χαλάσουν από τα δικά τους ?

Ειδες τί ανδρας...τηρεί την υπογραφή του,μόνο γι'αυτό πρέπει να του δωσουμε 50% στις επόμενες εκλογές.

και τις δεσμεύσεις της χώρας, το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους, θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό.φίλε, όταν με το καλό θα πας στο Βούπερταλ να πλένεις πιάτα (όπως κι εγω κι ολοι μας σε λιγο...) για να επιβιώσεις, όταν θα σε κυνηγανε οι νεοναζί με τις ξυρισμένες κουρούπες και τα λοστάρια, να τους λες ότι σήμερα ψήφησες χρυσαύγουλους....
πολύ θα το εκτιμήσουν αυτό !
Να'σαι καλά ρε...παπαζολακη μην ανησυχεις, οτι χρειαστεις πες μου..
Ντάξει τώρα μην κάνουν κοινωνιολογική ανάλυση ή να την κάνουμε σωστά...θα σχολιασω αυτο που γραφεις..αυτο και μονο..
αφου επιτιθενται ναζι σ ελληνες στην γερμανια γιατι δεν γραφεις περιστατικα εδω;;;
γιατι εγω τα ξερω καλυτερα τα πραγματα απο εσενα γνωριζοντας προεδρο ελ.κοινοτητας εκει
να στο θεσω αλλιως..ποσοι ελληνες μαχαιρωσαν γερμανους για να τους κλεψουν;;;
που οι ελληνες εκει ειναι περισσοτεροι απο τα πακιστανια εδω
οχι 50%, αλλά 60 % θα παρει ο Αντώνης !
οι νεοι που ψηφησαν ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, θα σηκωθουν και θα πανε μετανάστες και θα μείνουν πίσω οι γεροι που ψηφησαν Αντώνη για να μη χασουν τη σύνταξη !
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατακρημνιστει πάλι στο 4 % κι η ΕΛΛΑΣ θα σωθει για μια ακομη φορά από τον κομμουνισμό ! Ε, ρε γλέντια ....
Γάμα τους στεγνά Αντωνάκη...
....εκεί κατά τον Οκτώβρη να δεις κλάμα οι γέροι με τις άδειες σακούλες στις λαικές και το θολο από την πείνα βλέμμα....