Λοιπον παιδακια,
θα το πω μια φορα: εγω λοιπον πηγα και ξαναπερασα με τη Δεσποινα και περασα και πολυ καλα γιατι η κοπελα ειναι καλη επαγγελματιας και παραπονο δεν εχω. Και ξαλαφρωσα οπως ειπε και μια ψυχη. Και γενικα η ολη φαση ειναι οτι εγω παω και κανω τα γουστα μου με την κοπελα, με ξερει την ξερω και για αυτο περναω καλα μαζι της. Ειναι καθαρα σαρκικο/σωματικο οπως ειχε πει και μια αλλη ψυχη...
Απο κει και περα, σε ανθρωπινο επιπεδο, δε γουσταρω να ξερω οτι φευγοντας πισω θα βριζει και θα με καταριεται, γιατι καλως η κακως ξερω οτι ακομα μου κραταει κακια για ο,τι εγινε.
Προφανως για δικους της λογους (οικονομικους) η Δεσποινα ο,τι και να κανω σαν πελατη της δεν προκειται να με διωξει. Θα συνεχισει να μου κανει ολα τα γουστα στο δωματιο εφοσον και γω δε ζηταω κατι τραβηγμενο.
Αλλα σαν ανθρωπο με εχει πολυ αχτι και δε μου αρεσει αυτο. Εγω λοιπον της ζηταω συγγνωμη για ο,τι εκανα εγω, εκεινη σαν ανθρωπος ας το εκτιμησει... Αν οχι... οσο εκτιμαει τα λεφτα μου και σαν επαγγελματιας μου φερεται σωστα, θα συνεχισω να την εκτιμω και γω σαν επαγγελματια ιεροδουλη...
Καλη σας μερα
ΥΓ: και παρακαλω μην ασχολειστε αλλο, εγω δεν προκειται να κατσω να γραψω αλλα μηνυματα γιατι εχω κι αλλες δουλειες...
εντάξει σε πιστέψαμε πές το και πιο δυνατά να το πιστέψεις και εσύ