Ούτε Καμμένο.Καραδεξιός ειναι ο Τζημερος αστερι μου.
Καμμένο τελικα δηλαδη?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ούτε Καμμένο.Καραδεξιός ειναι ο Τζημερος αστερι μου.
Καμμένο τελικα δηλαδη?
Ούτε Καμμένο.

αν ψοφησει η ελλαδα δεν θα παρουν τα λεφτα τους.εσυ θα εδινες δανεικα σε καποιον που ηξερες οτι ετσι θα χρεοκοπουσε και δεν θα ειχε μια να στα δωσει πισω.και επιτελους σε δανειζει καποιος με χαμηλο επιτοκιο ενω εισαι χρεωμενος με τα μπουνια και ειναι κακος επειδη θελει τα λεφτα του πισω?εσυ αν ησουνα στη θεση τους τι θα εκανες?θα ησουνα τοσο γενναιοδωρος?και αν δεν παιρναμε αυτα τα λεφτα τωρα ισως να μην συζητουσαμε...απο αυτα τα λεφτα εξαρταται η πορεια μας.απλως χρειαζονται διαρθωτικες αλλαγες στο κρατος και την οικονομια και υπομονη γιατι ολα αυτα θελουν χρονο να αποδωσουν.τι αλλο θελεις?να παμε να κανουμε τους τσαμπουκαδες και να σταματησει η χρηματοδοτηση?μετα τι?θα δωσει τα λεφτα ο συριζα απο τους φορους που λεει οτι θα βαλει.συνελθετε παιδια.τα πραγματα ειναι οριακα.μονο με λογικη και υπομονη μπορουμε να βγουμε απο αυτο το λουκι και μπορουμε με την παροδο του χρονου οταν γινουν οι αλλαγες αυτες και ανεβουν οι εξαγωγες να προχωρησει το μαγαζι μετα...Δεν κατάλαβες το "πάση θυσία" μου φαίνεται. Δεν τους ενδιαφέρει αν ψοφήσει και η μισή Ελλάδα στην πορεία αρκεί να πάρουν τα λεφτά τους πίσω με τόκο. Αν και εσένα δεν σε ενδιαφέρει και θέλεις να δεις αποτελέσματα παρόμοια με αυτά πολέμου στην χώρα χωρίς καν να έχει γίνει πόλεμος, συνέχιζε να τα υποστηρίζεις...
Η ΝΔ ξερουμε τι λεει.παρακολουθουσα Σταη σημερα στο νετ
αφου ειχε μιλησει ο υποψηφιος βουλευτεις του συριζα ειχε πει το πως σκεφτονται και γιατι υπαρχουν ακομα δυφορουμενες αποψεις
αρχισε να μιλαει ο υποψηφιαος ββουλευτης της νδ κατηγοροντας οπως παντα τον συριζα
τελιωνοντας και αυτος δεινει η ελλη Σταη το λογο σε εναν αλλο υποψηφιο
και ο τυπος ειπε ενα καλο
"μιση ωρα ακουγα τον ταδε(του συριζα) να μιλαει για τον συριζα
πηρε το λογο ο παραταδε(της νδ) και τον ακουσα να ξαναλεει για τον συριζα
εγω τωρα τι πρεπει να κανω? να ξαναπω για τον συριζα? να πω το δικο μας προγραμμα? ή να γυρισουμαι πισω στον εκπρωσοπο της νδ μπας και επιτελους μας πει το δικο τους?"
αυτος που τοπε ηταν αντιπαλος του συριζα
και εδω μπαινει το ερωτημα:
τελικα ποιος ειναιτο θεατρο?
Ελα αγαπη μου, πες το να ευφρανθεί η καρδια μου!Ούτε Καμμένο.
Με το μνημόνιο οι ξένοι απλά θέλουν πάση θυσία τα λεφτά τους πίσω με τόκο, για το πώς θα γίνει αυτό λίγο τους ενδιαφέρει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε όλες τις κινήσεις τους μέχρι στιγμής. Πολύ ρομαντικά και αγγελικά πλασμένους τους παρουσιάζεις τους δανειστές μας, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν μπορούσαν να κόψουν τις δόσεις μέχρι στιγμής από πασόκ και νδ για όσα δεν έκαναν πιστεύεις; Γιατί δεν το κάνανε; Γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι το αποτέλεσμα για αυτούς, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
Πολλά τικ το άτομο ρε συΠες μας ότι γουσταρίζεις Κασιδιάρη όπως πολλές τελευταία![]()

Πολλά τικ το άτομο ρε συ![]()
![]()
Νταξ δε λέω...αγαπάω τα όμορφα καυλάκια,αλλά την ψήφο μου θα την δώσω με άλλα κριτήρια.Oι μικρότερες ξεροχύνουν μαθαίνω πάντως, έχει και άλλα τεμάχια η Οργάνωση πάντως αν μείνεις άστεγο πολιτικά
πουλαααααααακι μου....
καλος να μουρθεις.....![]()
Η ΝΔ ξερουμε τι λεει.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξερουμε ακομη.
τυπε εκει δουλευεις?![]()

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησαν ακόμα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.
Ανάμεσά τους ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής και υποψήφιος βουλευτή στη Β Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μάιου Γιώργος Γερολυμάτος.
Στη ΝΔ προσχώρησαν ακόμα η κα Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, και ο κ. Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.
Επίσης ανακοινώθηκε η πρώτη προσχώρηση υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη ΝΔ. Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Κυριακίδη υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας, ο οποίος δήλωσε για την προσχώρησή του στη ΝΔ:
"Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση".

καθε ψηφος και καλη ειναι.3% ειχε ο καρατζαφερης πριν 2 βδομαδες...Την Εθνική ενόργανης φτιάχνουν![]()
![]()
![]()
![]()
Eιναι τραγικος πια αυτος ο κακομοίρης.καθε ψηφος και καλη ειναι.3% ειχε ο καρατζαφερης πριν 2 βδομαδες...
Σε χάλαγε να τον είχες στη ΝΔ ?Eιναι τραγικος πια αυτος ο κακομοίρης.
Στο 0,5% εχει πεσει, και μιλαει σαν να προκειται να κυβερνησει.
Ούτε ο Λεβεντης τοση γραφικοτητα.
Ας δουν οσοι τον ψηφιζαν, περι τινος μετριου επροκειτο.
Οχι, δεν τον θελω στη ΝΔ.Σε χάλαγε να τον είχες στη ΝΔ ?
Δε νομίζω.
Εδώ επέστρεψε η Ντόρα(που να της σπάσει το μπότοξ της καριόλας).
και που να δεις αυτους που τους εχει ριξει φαπεςΠολλά τικ το άτομο ρε συ![]()

ακομα δεν εχει φτασει προς τα εκει παει.μακαρι να φυγουν ολοι γιατι ενω ειχε την δυνατοτητα να γυρισει νδ σκεφτηκε μικροκομματικα και τωρα βγαζει αφρους.θυμασαι που εκανε μαγκιες οταν ελεγε πως τον προσεγγιζουν απο την νδ και το επαιζε αφ' υψηλου...αλαζονεια...οπως τωρα κανει ο συριζα.τεσπα ακομα εχουμε δρομο μεχρι τις 17 ιουνιου.Eιναι τραγικος πια αυτος ο κακομοίρης.
Στο 0,5% εχει πεσει, και μιλαει σαν να προκειται να κυβερνησει.
Ούτε ο Λεβεντης τοση γραφικοτητα.
Ας δουν οσοι τον ψηφιζαν, περι τινος μετριου επροκειτο.