Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εντάξει όλοι εδώ μέσα έχουμε την προσωπική μας νέμεσηΜη χαρεί λίγο άνθρωπος εδώ μέσα. Άντε γαμήσου.
*Χάρε, με ανάγκασε να λερώσω το στόμα μου, δεν το 'θελα.
εγώ την ντανιέλα
ο γλίτσας τον ιππότη
εσύ την ροχάλα
ο δε σεντ εμένα
κτλ 
δεν το πιστευω
θεωρω οτι ειναι του 6.5-6.8
αλλα το ξαναλεω..για να κανεις κατι μαζι της θα σε περασει απο 1000 κυμματα..εκτος εαν εισαι σαν τον ομαρ σαριφ

δεν την έχω δει μαν καλή φαίνεται αλλά πολύ ιδιότροπη, είχα μια τέτοια φίλη που τελικά παντρεύτηκε ΕΠΟΠΕκ του φυσικού ή σε τσατ με κάμερα ?
Καλή κοπελίτσα φαινεται να είναι, πάντως .

μονο εσυ το καταλαβες βλεπω .
μηπως εισαι τοσο μαλακας οσο κ γω?

εντάξει όλοι εδώ μέσα έχουμε την προσωπική μας νέμεσηεγώ την ντανιέλα
ο γλίτσας τον ιππότη
εσύ την ροχάλα
ο δε σεντ εμένα
![]()
κτλ
![]()
δεν την έχω δει μαν καλή φαίνεται αλλά πολύ ιδιότροπη, είχα μια τέτοια φίλη που τελικά παντρεύτηκε ΕΠΟΠ![]()
εντάξει όλοι εδώ μέσα έχουμε την προσωπική μας νέμεσηεγώ την ντανιέλα
ο γλίτσας τον ιππότη
εσύ την ροχάλα
ο δε σεντ εμένα
![]()
κτλ
![]()

δεν το πιστευω
Ουτε,ο πληροφοριοδοτης μου ειπε αλλα.
θεωρω οτι ειναι του 6.5-6.8
δεν την έχω δει μαν καλή φαίνεται αλλά πολύ ιδιότροπη, είχα μια τέτοια φίλη που τελικά παντρεύτηκε ΕΠΟΠ![]()

Μα κοιτα ρε μαλακα τι χαμος γινεται.μονο εσυ το καταλαβες βλεπω .
μηπως εισαι τοσο μαλακας οσο κ γω?

Σας πληροφορώ ότι στην πραγματική ζωή είναι πολύ γλυκιά.

Τελικα σοτο ηταν οτι θα μας παρει τις καταθεσεις ο Τσιπρας και ειπαμε να σπαμαρουμε.Μιλάτε σοβαρά ή σπαμαρετε ακατάπαυστα
...αν είναι τ πρώτο να μείνω δλδ![]()
Σε ξέρω?![]()
θα την πάω στα βλάχικα για φαΐ και θα κανονίσουμε ένα πρωί για κυνήγι λαγούΚανείς δεν την έχει δεί !
Κλείσε ραντεβού μαζί της σαν blind date .
Τωρα που θα πάρουν τις καταθεσεις ,μόνο ο έρωτας θα μείνει !![]()
Μιλάτε σοβαρά ή σπαμαρετε ακατάπαυστα
...αν είναι τ πρώτο να μείνω δλδ![]()

ένας χρυσαυγίτης ή ένας ΕΠΟΠ θα την έστρωνε στα σίγουρα αυτήν ;)πληροφοριες λενε οτι μεσα στο καλοκαιρι θα παει για ρεκτιφιε και εγκατασταση αεριου για χαμηλη καταναλωση![]()
![]()
θα την πάω στα βλάχικα για φαΐ και θα κανονίσουμε ένα πρωί για κυνήγι λαγού![]()