Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 502K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μην λες μεγαλα λογια

σιγουρα τα λεφτα ειναι πολλα και παντα κραταω πισινη αλλα μην ξεχνας οτι και το πασοκ αρχισε να ξεκοκαλιζει χρηματα για την παρτυ του μετα το 1985 πριν ηταν ακομα στην αμφισβητηση και μοιραζαν λεφτα στο κοσμο για να δημιουργησουν κομματικο στρατο και να εδραιωθουν

δεν ειναι τοσο μαλακας για να πουληθει απο τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Τοσα και τοσα εχει πει, με αυτο βρηκες να συμφωνησεις... Τι ειπε δηλαδη? Και? Τι θα κανει ο ελληνας ( η εκανε...) . Μια τρυπα στο νερο εκανε - και θα κανει.
Φυσικα συμφωνησα με αυτο. Αφου το λεω κι εγω ο ιδιος απο χθες.
Αν ειναι τρυπα στο νερο, γιατι εχουνε χεστει πανω τους οι γερμανοι απο χθες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τοσα και τοσα εχει πει, με αυτο βρηκες να συμφωνησεις... Τι ειπε δηλαδη? Και? Τι θα κανει ο ελληνας ( η εκανε...) . Μια τρυπα στο νερο εκανε - και θα κανει.
αμα είστε και μαλάκες και δε μπορείτε να καταννοήσετε ότι το αποτέλεσμα οδήγησε το ευρώ σε χαμηλό τριμήνου σε 2 ώρες ε τί να πω.

υπάρχει και το σύνδρομο επίκτητης εγκεφαλικής ανεπάρκειας εκτός του AIDS.

Υ.Γ.
έχουν χέσει τα βρακάκια τους μετά το αποτέλσμα στη γαλλία την ελλάδα και την κοινωνική κατάσταση σε ιταλία και ισπανία.

Επισκέπτης
Την θέση μου, την εξεφρασα και χθες.
Ας μας ειχαν φερθεί λιγο καλύτερα.
Δεν ηταν συμπεριφορα αυτη τα τελευταια 2 χρονια.
Τι κλαινε τωρα?
Alex χωρις να θελω να στην πεσω για τις εκλογικες σου προβλεψεις(αλλωστε σε περασαν πριονοκορδελα)θυμασε τι λεγαμε για το ΚΚΕ μετα τα επεισοδια στο ΣΥνταγμα?

Επισκέπτης
Θυμαμαι μικρος που εγραφαν οι κομμουνιστες στους τοιχους "ΚΚΕ-17% Γ΄ΚΑΤΑΝΟΜΗ" και δεν το πηραν ποτέ.
Και ηρθε ο Τσιπρας και το πηρε εν μια νυκτί.
ελα ρε τι θα ψηφιζε ο αγανακτισμενος πασοκος? ανταρσια?
σιγουρα τα λεφτα ειναι πολλα και παντα κραταω πισινη αλλα μην ξεχνας οτι και το πασοκ αρχισε να ξεκοκαλιζει χρηματα για την παρτυ του μετα το 1985 πριν ηταν ακομα στην αμφισβητηση και μοιραζαν λεφτα στο κοσμο για να δημιουργησουν κομματικο στρατο και να εδραιωθουν

δεν ειναι τοσο μαλακας για να πουληθει απο τωρα
δεν εχει ουτε το χρονο ουτε το χρημα για να το κανει ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.507
Πόντοι
266
εντάξει από αύριο ξεκινάμε να ψάχνουμε για...όσμιο!

πώς το ρουφάς αυτό,από την μύτη?

κοιτα φιλαρακο διαβασε λιγο οσα σου παρεθεσα πιο πριν με λινκ και πες μου  μετα το αν σαν κρατος μπορουμε να τα βγαλουμε περα αλλα μεχρι να το κανεις θα σου πω το εξης
να πανε στα τσακιδια οσοι υποστιριζει και θα σου μιλησω απο προσωπικες εμπειριες
ειμαι 30 χρονων εχω 3680 ενσημα δηλαδη 10+ χρονια εργασιας και αφερω τα πιο πριν που δεν μου κολαγαν μου

πεφτει βαρη να εχουν τα μμε να λενε μονο οτι τους συμφερει...

μου πεφτει βαρη λοιπον να βγαινει το βουβαλι ο παγκαλος και να με λεει τεμπελη που δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα...

μου πεφτει βαρυ να με λεει ανευθηνο το παχυδερμο ο βενιζελος που ηταν στις κυβερνησεις που μας εφτασαν εδω...

μου πεφτει βαρυ να βγαινει η βαρεμενη η διαμαντοπουλου και να λεει ΑΛΗΤΕΣ τους μαθητες επιδη μουτζωσαν επανω στην αγανακτηση τους γιατι βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον, τα αδερφια τους, τα παιδια μας να ξενυτευονται...

μου πεφτει βαρη να με περνανε μαλακα οταν εργαζομουνα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 9-10 το βραδυ, οτι ελεγα να  προχωρησω με την σχεση μου και εμεινα ανεργος εδω και ενα χρονο και μου στερησαν την ελπιδα του να κανω μια οικογενια, να σκεφτομαι το μελον
και να μου ερχοντε και να με κοροηδευουν στα μουτρα να μου λενε θα καταστραφω, εμεις θα σε σοσουμαι και... και... και...

ας μου πουν στα ισα σε πουλησαμε, σε διαλυσαμε, σε κατακλεψαμε, και τωρα θελουμε να βγουμε για να καλυψουμε τους κωλους μας και να μην  εχουμε την καταληξη του ακη...

αρκετα η κοροηδεια επιτελους αρκετα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
386
Αυτα ολα τα περιμεναν. Το εχουν χεστει ειναι σχετικο. Για τους γνωριζοντες η ελλαδα ηταν ηδη καμμενο χαρτι.
Α και το κυριοτερο. Ο οποιος επωφελουμενος απο το μπαχαλο- που εδω και καιρο συμβαινει στην Ευρωπη- ΔΕΝ θα ειναι η Ελλαδα ...

Το τι γινεται στην ευρωπη δημοσιονομικα και νομισματικα λιγο μας αφορα. Μιας και για τα προβληματα εδω, δεν φταινε αυτα, αλλα χρονια ενδογενη δομικα στοιχεια.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα φιλαρακο διαβασε λιγο οσα σου παρεθεσα πιο πριν με λινκ και πες μου  μετα το αν σαν κρατος μπορουμε να τα βγαλουμε περα αλλα μεχρι να το κανεις θα σου πω το εξης
να πανε στα τσακιδια οσοι υποστιριζει και θα σου μιλησω απο προσωπικες εμπειριες
ειμαι 30 χρονων εχω 3680 ενσημα δηλαδη 10+ χρονια εργασιας και αφερω τα πιο πριν που δεν μου κολαγαν μου

πεφτει βαρη να εχουν τα μμε να λενε μονο οτι τους συμφερει...

μου πεφτει βαρη λοιπον να βγαινει το βουβαλι ο παγκαλος και να με λεει τεμπελη που δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα...

μου πεφτει βαρυ να με λεει ανευθηνο το παχυδερμο ο βενιζελος που ηταν στις κυβερνησεις που μας εφτασαν εδω...

μου πεφτει βαρυ να βγαινει η βαρεμενη η διαμαντοπουλου και να λεει ΑΛΗΤΕΣ τους μαθητες επιδη μουτζωσαν επανω στην αγανακτηση τους γιατι βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον, τα αδερφια τους, τα παιδια μας να ξενυτευονται...

μου πεφτει βαρη να με περνανε μαλακα οταν εργαζομουνα απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 9-10 το βραδυ, οτι ελεγα να  προχωρησω με την σχεση μου και εμεινα ανεργος εδω και ενα χρονο και μου στερησαν την ελπιδα του να κανω μια οικογενια, να σκεφτομαι το μελον
και να μου ερχοντε και να με κοροηδευουν στα μουτρα να μου λενε θα καταστραφω, εμεις θα σε σοσουμαι και... και... και...

ας μου πουν στα ισα σε πουλησαμε, σε διαλυσαμε, σε κατακλεψαμε, και τωρα θελουμε να βγουμε για να καλυψουμε τους κωλους μας και να μην  εχουμε την καταληξη του ακη...

αρκετα η κοροηδεια επιτελους αρκετα

φιλε τα ειπες ολα με απολυτο δικιο αλλα μολις σταθεροποιηθει η πολιτικη στην ελλαδα ο πρωτος που θα βγει θα ειναι ο ακης γιατι αν ανοιξει αυτος το στομα του με στοιχεια την εχουν πουτσισει πολλοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Alex χωρις να θελω να στην πεσω για τις εκλογικες σου προβλεψεις(αλλωστε σε περασαν πριονοκορδελα)θυμασε τι λεγαμε για το ΚΚΕ μετα τα επεισοδια στο ΣΥνταγμα?
Θυμαμαι!
Δεν ανεβηκε ομως σε σχεση με το 2009?

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα ξαναγίνουν εκλογές.

Και το διακύβευμα πλέον θα είναι, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, "Ευρώ ή Δραχμή".

Οπότε η Αριστερά θα πρέπει να πάρει θέση.

Όχι ήξεις αφήξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Θα ξαναγίνουν εκλογές.

Και το διακύβευα πλέον θα είναι, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, "Ευρώ ή Δραχμή".

Όχι ήξεις αφήξεις.
Ποια αριστερα?
Ο ΣΥΡΙΖΑ ηδη εχει πει ΝΑΙ στο ευρω.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ποια αριστερα?
Ο ΣΥΡΙΖΑ ηδη εχει πει ΝΑΙ στο ευρω.

Θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Τις επόμενες ημέρες θα καταστεί σαφές ότι αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αυτό λέω.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Θα ξαναγίνουν εκλογές.

Όχι ήξεις αφήξεις.
Να δεις που ο Τσίπρας θα συνεργαστεί με ΝΔ(και ΠΑΣΟΚ) και ως  αντάλλαγμα θα πάρει την πρωθυπουργία.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.507
Πόντοι
266
φιλε τα ειπες ολα με απολυτο δικιο αλλα μολις σταθεροποιηθει η πολιτικη στην ελλαδα ο πρωτος που θα βγει θα ειναι ο ακης γιατι αν ανοιξει αυτος το στομα του με στοιχεια την εχουν πουτσισει πολλοι

πεστω σε πασοκους και νεοδημακρατες αυτο που πιστευουν οτι τους επιασε ο πονος και θα μας σοσουν αυτο

ολη η ευρωπη αλλαζει, μονο οι φανατικοι και οι φοβισμενοι δεν ειναι αξιοι να το δουν αυτο

που ειναι οι τσαμπουκαδες του θα ξανακανουμε εκλογες και οι απειλες εεεεεεεεεεεε?

ψοφισαν γιατι ξερουν οτι θα πανε πατο αν το κανουν

θα αφησουν να μας παει ο προεδρος της δημοκρατιας και ο νομος σε νεες εκλογες

για να κανουν κατι που ξερουν καλα

να ριχνουν ευθυνες σε αλλους

γιατι μολις μπουν τα νεα μετρα θα φταιει ο σιριζα

ασχετο αν τα εχουν υπογραψει αυτοι...

βαρεθηκα να παω να ανοιξω το στομα μου και να μου πετανε δακρυγωνα....

να ριχνουν δακρυγωνα σε παιδια και γερους...

και μετα να αμολανε τα σκυλια τους να διαλυουν την αθηνα...

την αθηνα που ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΑΙ...

και να λενε οι αγανακτησμενοι εκαψαν την αθηνα...

ο σιριζα φταιει...

ο σιριζα εφερε τους αλλοδαπους...

οταν αυτη εβγαλαν τον νομο ιθαγενειας...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

και τωρα με δουλευουν οτι θα μας σωσουν οι ξεφτιλες που μας εσωσαν

και καποια κοροιδα ακομα πιο ξεφτιλες τους πιστευουν και μαλιστα φωναζουν υπερ τους λεγοντας τους υπολοιπους ανευθυνους

δεν εχω κατι με τους αλλοδαπους απλα τους εχουν φυλακισει εδω αυτοι που μας δουλευουν

ο λαος ψηφισε χτες

ειπε την γνωμη του

και ολοι οφειλουν να το σεβαστουν

διαφορετικα εκει ειναι η βουλη

ας ειναι υπψηφιος στις επομενες εκλογες αν εχει καλητερη προταση

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
431
Πόντοι
3.595
Θα ξαναγίνουν εκλογές.

Όχι ήξεις αφήξεις.

Τότε είναι που θα εχουμε τρελά γούστα

Γιατί ΟΛΟΙ (τα κόμματα δλδ) θα πούνε ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

αλλά χωρίς υποχρεώσεις,με πετρέλαιο-ουράνιο-βενζίνη-υγραέριο κλπ,με ΑΟΖ,Πούτιν-Κίνα-Τσάβες,με το να βρούμε χρυσό-ασήμι-μπρούτζο στο Ιόνιο και στη Θάσο κλπ

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Ακόμα και το ΚΚΕ είναι υπέρ του Ευρώ.

Και έτσι θα βγει ένα τεράστιο ΝΑΙ στο ευρώ,αλλά χωρίς περιεχόμενο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!