βασικα χρειαζεται ΧΑ
για να φαπώνει στην βουλη
κατι καλο αναθρεμενες γλωσσουδες
οπως η μουνιτσα... και κάτι ξιπασμενα
γκομενακια των ΒΠ και καλα οπως το αλιντι
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Και δε μου λέτε ρε παιδιά..κάθε φορά που θα μιλάει ο Μιχαλολιάκος στη βουλή,όλοι οι βουλευτές του θα σηκώνονται όρθιοι?
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Και δε μου λέτε ρε παιδιά..κάθε φορά που θα μιλάει ο Μιχαλολιάκος στη βουλή,όλοι οι βουλευτές του θα σηκώνονται όρθιοι?
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Δεν είδαμε την ίδια ιερή αγανάκτηση για δαύτους όμως...
Εσύ τους έβλεπες και πάνω από 50% μάλιστα, δικαιολογημένα κιόλας...
Είμασταν αστείοι όσοι λέγαμε κάτι διαφορετικό
Στην ΧΑ δεν υπηρξε ουτε μια γυναικεια βουλευτικη υποψηφιοτητα.
Παρολα αυτα ξερω αρκετες γυναικες απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν ΧΑ εν πληρη επιγνωσει περι του τινος εστι ΧΑ..
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Blackjack η Χρυσή αυγή.
21 έδρες.
Στην ΧΑ δεν υπηρξε ουτε μια γυναικεια βουλευτικη υποψηφιοτητα.
Παρολα αυτα ξερω αρκετες γυναικες απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ψηφισαν ΧΑ εν πληρη επιγνωσει περι του τινος εστι ΧΑ..
Δεν είδαμε την ίδια ιερή αγανάκτηση για δαύτους όμως...
Εσύ τους έβλεπες και πάνω από 50% μάλιστα, δικαιολογημένα κιόλας...
Είμασταν αστείοι όσοι λέγαμε κάτι διαφορετικό
Ω ναι, εκανα λαθος.
Δεν ησασταν καθολου αστειοι.
Ήταν εκληματικα αστεία αντίθετα η πεποιθηση μου οτι ο ελληνικος λαος εχει ενα στοιχειωδες αποθεμα σοβαροτητας. Ε δεν ειχε. Τι να κανουμε. Εριξε τον δικομματισμο στο 33% για να παρει 7% η Χρυση Αυγη και 11% ο Καμμενος. Επήλθε κάθαρσις.