Ο τρίτος δρόμος που έλεγε ο μακαρίτης ο Ανδρέας.
Δεν το καθόρισε από τότε ακριβώς που πάει και αυτοί εδώ το φτάσανε μέχρι το Πακιστάν.
Άντε και στις επόμενες εκλογές να δούμε τον ήλιο και στην Ανταρτική και τους εσκιμώους να βλέπουν Βενιζέλο.
Αν είχαν παραμείνει όπως τα έκανε ο Μητσοτάκης
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ.
Αλλά το Μητσοτάκη οι εφημερίδες του πούστη , του λαθρέμπορου και του εργολάβου
τον έβγαλαν ... δρακουμέλ ....
έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:
μια διορθωση.πριν που ανεφερα για πολλα κομματα περιξ του 1% εννοουσα απο λεβεντη μεχρι ντορα που δεν μπαινουν βουλη σιγουρα συμφωνα φυσικα με την προσωπικη μου εκτιμηση...η διαφορα μεταξυ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι λεγανε οι τελευτιαες επισημες δημοσκοπησεις.θα ειναι δυομιση φορες περιπου περισσοτερη απο την διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...φυσικα αυτοδυναμια ειναι ενα απιαστο ονειρο...και πολυ μακρινο μαλιστα...
μια διορθωση.πριν που ανεφερα για πολλα κομματα περιξ του 1% εννοουσα απο λεβεντη μεχρι ντορα που δεν μπαινουν βουλη σιγουρα συμφωνα φυσικα με την προσωπικη μου εκτιμηση...η διαφορα μεταξυ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι λεγανε οι τελευτιαες επισημες δημοσκοπησεις.θα ειναι δυομιση φορες περιπου περισσοτερη απο την διαφορα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...φυσικα αυτοδυναμια ειναι ενα απιαστο ονειρο...και πολυ μακρινο μαλιστα...
έχω ερωτηθεί επίμονα για το τι θα ψηφίσω σ' αυτές τις εκλογές (μιας και για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ), αποφάσισα να σας πω:
θα το μαγαρίσω:
Παλι οι θεωριες περι νοθειας?
Τοσο δυσκολο ειναι να κατανοησετε οτι [size=20pt]ο δικομματισμος θα περασει το 50%[/size], ωστε για να το χωνεψετε αρχιζετε τις συνωμοσιολογιες?
θα το μαγαρίσω:
αυτος ειναι ενας λογος που το πασοκ πετυχαινει μερικη συσπειρωση.δεν κερδιζει πολλους απο οσους του φυγανε προς τα αριστερα εκτος απο αυτους που πηγανε προς δημαρ και οικολογους και γυριζουν πισω στα πρασινα τιμημενα χωματα... .στους αναποφασιστους της τελευταιας στιγμης επισης θα παρει ενα ποσοστο που θα του επιτρεψει να εχει μια διαφορα μικρη αλλα ανεκτη για την επομενη μερα στο κομα του μπενυ απο τον τριτο τσιπρα.εκει που πιεζε το τσιπρα ο τσιπρακος με τις μονοεδρικες και την προταση κυβερνησης αριστερας κερδισε πολυ...
θα το μαγαρίσω: