κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)
κρατηστε τους ηλικιωμενους συγγενεις σας (ανω των 65)στο σπιτι, εν αναγκη δεστε τους η απειληστε τους! αν τους αφησετε παλι πασοκ και νδ θα ριξουν! οσο και να τους εξηγειτε οτι το πασοκ και η νδ ρημαξαν το τοπο αυτοι θα λενε ναι ναι καλα δεν θα τους ψηφισουμε μικρα κομματα θα ριξουμε και αλλα τετοια ψεμματα και στο παραβαν θα την κανουν τη μαλακια απο 40 χρονων συνηθεια! απαγορεψτε τους την εξοδο την κυριακη των εκλογων, κρυψτε τους και τις ταυτοτητες ;)
Αsia_fun ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT από εμένα! Είμαι της άποψης να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε άτομα από 60 ετών και πάνω γιατί αυτοί ευθύνονται για τη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
Πάντως βλέπω πολύ κόσμο αναποφάσιστο.
Ή υποκρίνεται τον αναποφάσιστο για να ψηφίσει πάλι τα ίδια.
Κρίμα πάντως...ήταν η ευκαιρία της ευρύτερης αριστεράς αν όχι να κυβερνήσει..τουλάχιστον να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Δυστυχώς τα αριστερά κομματα, και κυρίως το ΚΚΕ φαίνεται πως είναι ανέτοιμο να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε άλλη εικόνα πέρα του διαρκούς αγώνα-αρνητισμού-αντίστασης.
Κολλημένα στην ξυλινη γλώσσα του παρελθοντος νομίζω πως και αυτα τα κομματα βολεύονται απο το χρόνιο δικομματισμό..γιατι μονο αυτο ξέρουν να κάνουν. Να τον καταγγέλουν.
Ετσι ο κόσμος (όποιος απομένει νομίζω) κοιτάζει απο την άλλη μεριά.. στην ακροδεξια.. σε μονοπάτια αγνωστα...μπορει οχι και τοσο...
Αsia_fun ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT από εμένα! Είμαι της άποψης να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε άτομα από 60 ετών και πάνω γιατί αυτοί ευθύνονται για τη σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
ευχαριστω φιλε, εχεις απολυτο δικιο, ετσι ακριβως ειναι! το γερο μου τον εχω απειλησει οτι δε θα του ξαναμιλησω, η μανα μου δε θα ριξει αυτους τους 2 αλλα αλλο, την εμπιστευομαι (δε με νοιαζει πιο και δε θελω να μαθω) αρκει να σπασουμε το 2κομματισμο! σχεδον 40 χρονια ρουσφετια, κρατικοδιαιτοι υπαλληλοι, διαπλεκομενοι επιχειρηματιες, εκδοτες, τραπεζιτες, με υπηρετες το πασοκ και τη νδ! η επανασταση πρεπει να ξεκινησει απ τη καλπη, μονο ετσι θα ξεπλυνουμε τη ντροπη που πας καταντισαν παγκοσμιο περιγελο, οι τεμπεληδες και οι διαφθαρμενοι ελληνες λενε παντου! η ευρωπη και ολος ο κοσμος θα μαθει οτι ο ελληνας θα τιμωρησει το αθλιο πολιτικο του συστημα