You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 6.255
Συμφωνώ και μαζί σου αλλά το λόγο που παραμένουν απόρητα δεν έχω καταλάβει ακόμη!
Δεν θέλουν να ανοίξουν στο κοινό... Αποφάσεις των ιδιοκτητών είναι...
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άμα αναφέρεσαι σε μένα φίλε έχεις δίκιο
Sorry.
Sorry.
Επίσκεψη στον Βασίλη τον Smile.
Η ομάδα ΑΛΛΑΖΕΙ και ας το μαγάζι δεν έχει κίνδυνο να βουλίαξει....
Αρχηγός η Βάνα(παραμένουσα) πολύ καλό και "υγρό" μωρό. Ξανθό, στα 35,
2άρι, γεματούλα, πολύ δυναατή στο 
Άρτεμη( επιστρέφουσα) Καλώς ξανα-ήρθες πατριότησα. Κρίση στο
και στον πυρίνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης?
Σάσα, ρωσιδάκι με άψογα Ελληνικά, αδύνατο ψηλόλιγνο με μακριά πόδια, κόκκινο μακρύ και ίσιο μαλλί, 1-2
, γύρω στα 35, αλλά μυκροδίχνει. Άκουσα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.
Μαργαρίτα, Ρωσίδα, με μαύρα μακριά μαλλιά, λάγνο ύφος σου "φωνάζει" πάρε με,
1-2, αδύνατη στα 35, όμορφη γυναίκα...
Αποφάσισα να μαδίσω την Μαργαρίτα και έφυγα ευχαριστημένος......
Λές να μα αγάπησε
?

Α ! ! ! ρε 80 άρη πάλι με έσωσες ! ! !

Η ομάδα ΑΛΛΑΖΕΙ και ας το μαγάζι δεν έχει κίνδυνο να βουλίαξει....

Αρχηγός η Βάνα(παραμένουσα) πολύ καλό και "υγρό" μωρό. Ξανθό, στα 35,

Άρτεμη( επιστρέφουσα) Καλώς ξανα-ήρθες πατριότησα. Κρίση στο

Σάσα, ρωσιδάκι με άψογα Ελληνικά, αδύνατο ψηλόλιγνο με μακριά πόδια, κόκκινο μακρύ και ίσιο μαλλί, 1-2

Μαργαρίτα, Ρωσίδα, με μαύρα μακριά μαλλιά, λάγνο ύφος σου "φωνάζει" πάρε με,

Αποφάσισα να μαδίσω την Μαργαρίτα και έφυγα ευχαριστημένος......
Λές να μα αγάπησε

Α ! ! ! ρε 80 άρη πάλι με έσωσες ! ! !

Καλώς όρισα καλώς σας βρήκα αλλά τα νέα μου δε θα σας αρέσουν. Μεγάλη φασαρία στην πρωτεύουσα με το πληρωμενο σεξ. Φόβος και τρόμος.Και ο λόγος οι λαθρομετανάστες και τα πλοκάμια αυτών. Τσουνάμι πληροφοριών ίσως και παραπληροφόρησης για τους οίκους του μεταξιού της Πατησίων αλλα και τα μασατζίδικα. Μιλάνε για επικίνδυνα νοσήματα για παράνομα και επικυνδινα μαγαζιά πάσης φύσεως και οι συνδεσμοί μου δε με κυκλοφόρησαν πουθενά. Τρομοκρατία και έτσι όπως είναι οι Αθηναίοι τρομολάγνοι όπου φύγει φύγει και εγώ. Πέρασα μόνο απο ένα μασατζίδικο και απο εκει και πέρα περιορίστηκα στα καλά και ακριβά υπέρ νόμιμα studio που καλά πηδάς φυσικά αλλά δε έχεις άπλα χρόνου. Θέλω να πιστέψω έναν κυβερνητικό φίλο που μου είπε ότι όλη η ιστορία έχει να κάνει με την απειλή του να μας βγάλουν απο τη συνθήκη σένκεν και αν τη πηδήξουμε όλα θα στρωσουν. Γιατί αλλιώς τη κατσανε στην Αθήνα και θα μας πιάσει και εμάς σε κανά μήνα. Τόσο απέχουν τα 500 κμ. Καλημέρα σας.
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλώς όρισα καλώς σας βρήκα αλλά τα νέα μου δε θα σας αρέσουν. Μεγάλη φασαρία στην πρωτεύουσα με το πληρωμενο σεξ. Φόβος και τρόμος.Και ο λόγος οι λαθρομετανάστες και τα πλοκάμια αυτών. Τσουνάμι πληροφοριών ίσως και παραπληροφόρησης για τους οίκους του μεταξιού της Πατησίων αλλα και τα μασατζίδικα. Μιλάνε για επικίνδυνα νοσήματα για παράνομα και επικυνδινα μαγαζιά πάσης φύσεως και οι συνδεσμοί μου δε με κυκλοφόρησαν πουθενά. Τρομοκρατία και έτσι όπως είναι οι Αθηναίοι τρομολάγνοι όπου φύγει φύγει και εγώ. Πέρασα μόνο απο ένα μασατζίδικο και απο εκει και πέρα περιορίστηκα στα καλά και ακριβά υπέρ νόμιμα studio που καλά πηδάς φυσικά αλλά δε έχεις άπλα χρόνου. Θέλω να πιστέψω έναν κυβερνητικό φίλο που μου είπε ότι όλη η ιστορία έχει να κάνει με την απειλή του να μας βγάλουν απο τη συνθήκη σένκεν και αν τη πηδήξουμε όλα θα στρωσουν. Γιατί αλλιώς τη κατσανε στην Αθήνα και θα μας πιάσει και εμάς σε κανά μήνα. Τόσο απέχουν τα 500 κμ. Καλημέρα σας.
Μεσ΄στα παγματα εισαι βλεπω ρε μπαγασα.........
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα.
dbaba, σε βλέπω πλήρως ενημερωμένο για την συνθήκη σέγκεν. Για τα προβλήματα αλματώδους άυξησης του AIDS στην Αθήνα πιάτσες, οίκουα ανοχής και μασατζίδικα, τι πληροφορίες σου έδωσαν οι γνωστοί σου?
Υ.Γ. Να τα περιμένουμε και Θεσσαλονίκη?
dbaba, σε βλέπω πλήρως ενημερωμένο για την συνθήκη σέγκεν. Για τα προβλήματα αλματώδους άυξησης του AIDS στην Αθήνα πιάτσες, οίκουα ανοχής και μασατζίδικα, τι πληροφορίες σου έδωσαν οι γνωστοί σου?
Υ.Γ. Να τα περιμένουμε και Θεσσαλονίκη?
Θεσσαλονίκη δεν παίζει να γίνει το ίδιο. Πρώτον δεν έχουμε τόσο πρόβλημα λαθρομαετανάστευσης. Δεύτερον δεν έχουμε τόσα ιδρύματα. Και τρίτον έχουμε ακόμα κοπέλες που δεν θυσιάζουν τα πάντα για το χρήμα.
Μακάρι να "έχουμε ακόμα κοπέλες που δεν θυσιάζουν τα πάντα για το χρήμα", αν και πολύ φοβάμαι στις εποχές μας,
ότι η φτώχεια είναι κακός σύμβουλος για τις κοπέλες......

dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 6.255
Μακάρι να "έχουμε ακόμα κοπέλες που δεν θυσιάζουν τα πάντα για το χρήμα", αν και πολύ φοβάμαι στις εποχές μας,
ότι η φτώχεια είναι κακός σύμβουλος για τις κοπέλες......![]()
![]()
![]()
Αναλόγως το ίδρυμα... τουλάχιστον σε μερικά που ξέρω ακόμα δεν κάνουν εκπτώσεις στην υγεία τους/μας! Σε άλλα...
Παίδες καλημέρα...
από αυριο ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλειές και θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο καλό "ίδρυμα" για "χαλάρωση"...
Θα ήθελα όποιος συναγωνιστής θέλει είτε με Pm είτε εδώ να μου κάνει τις προτάσεις του.
Ευχαριστωωωωωωω
από αυριο ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για δουλειές και θα ήθελα να επισκεφτώ κάποιο καλό "ίδρυμα" για "χαλάρωση"...
Θα ήθελα όποιος συναγωνιστής θέλει είτε με Pm είτε εδώ να μου κάνει τις προτάσεις του.
Ευχαριστωωωωωωω
ρωτα τον salonica28 γιαυτον ολα τα μαγαζια ειναι free
Ειρήνη ημίν

Μαριάννα, φίλε από τα free
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κράζετε ε????
Γιατί το χάνι της Γραβιάς δεν είναι Free??
To Golden Spa και το Seven??
To Relax μήπως??
Αν Γεωργίου 4??
Το Αvis???
Γιατί το χάνι της Γραβιάς δεν είναι Free??
To Golden Spa και το Seven??
To Relax μήπως??
Αν Γεωργίου 4??
Το Αvis???
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
To Body Free???
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και για να γίνω ακριβέστερος,το χανι της Γραβιάς για μένα δεν είναι μαγαζί που μπορείς να το πεις μασατζίδικο και τις ίδιες κοπέλες μπορείς να της πάρεις και στο σπίτι σου.
Και ο χώρος της Μαριάννας οσο προσεγμένος και να είναι είναι καθαρόαιμο μπουρδέλο πολυτελείας.Απλώς οι κοπέλες δεν εξετάζονται από γιατρούς
Τα είπα και ξέσπασα .Η συνέχεια δικιά σας
Και ο χώρος της Μαριάννας οσο προσεγμένος και να είναι είναι καθαρόαιμο μπουρδέλο πολυτελείας.Απλώς οι κοπέλες δεν εξετάζονται από γιατρούς
Τα είπα και ξέσπασα .Η συνέχεια δικιά σας