Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορει καποιος να πει τιποτα για την εσθονη την κατια.πριβε αξιζει?
δεν αφινει δαχτυλο ουτε γλυπσιμο.....?
Τσέχες προσαρτίστηκαν στό Γερμανικό άξονα!
και οι ρουμάνες πόρνες συναγωνιστή.

ευχαριστω πολυ συναγωνιστη. εχω γραψει και πιο εμπνευσμενες, αλλα για 5 το πρωι που την εγραψα, καλη ειναιπολύ ωραία η κριτική σου μάξ κέιντι.
Η ρεβέκα είναι γκομενάρα ;)
γιατι ολα τα αλλα τα δινει???Τωρα τελευταια με βασανιζει το ερωτημα....
η Κρυσταλ κωλο δινει ή το κραταει για το γαμο?
ολα πωλουνται κι ολα αγοραζονται,υπαρχει μια τιμη παντα για ολα,ειδικα τις περιοδους των μεγαλων κρισεων.Εξαρταται ποσα δινεις και ποιος εισαι βεβαια....πιστευω παιζει ρολο και αυτο ;)γιατι ολα τα αλλα τα δινει???
εχω βαρεθει την αοριστολογια σε αυτο το site, τα τελευταια χρονια τουλαχιστον...Ελεος, πειτε και κατι καινουριο.Και τη Μαρινα-ισως το πιο χοτ κορμι στα στριπ-ειχα ρωτησει και μου ειπε 1000 ευρω. Φυσικα εβαλα τα γελια...ολα πωλουνται κι ολα αγοραζονται,υπαρχει μια τιμη παντα για ολα,ειδικα τις περιοδους των μεγαλων κρισεων.Εξαρταται ποσα δινεις και ποιος εισαι βεβαια....πιστευω παιζει ρολο και αυτο ;)
Καλά κάνουν και αοριστολογούν..Τι θες να σου πουν? Η α παίρνει τόσα και η β τόσα? Οι κοπέλες είναι στρίπερς, πολλές έχουν γκόμενους και όταν βρουν κάτι έξτρα το τσιμπάνε..Αν είχαν τιμοκατάλογο θα ήταν βίζιτες!εχω βαρεθει την αοριστολογια σε αυτο το site, τα τελευταια χρονια τουλαχιστον...Ελεος, πειτε και κατι καινουριο.Και τη Μαρινα-ισως το πιο χοτ κορμι στα στριπ-ειχα ρωτησει και μου ειπε 1000 ευρω. Φυσικα εβαλα τα γελια...
Αν δεν εχετε κατι συγκεκριμενο και καινουριο να γραψετε, μην με κουραζετε !!!
Καλά κάνουν και αοριστολογούν..Τι θες να σου πουν? Η α παίρνει τόσα και η β τόσα? Οι κοπέλες είναι στρίπερς, πολλές έχουν γκόμενους και όταν βρουν κάτι έξτρα το τσιμπάνε..Αν είχαν τιμοκατάλογο θα ήταν βίζιτες!