thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το κοβω για προκρηση σημερα ο Αποελ..!Ο μπιδης εβγαλε την ασιστ στο Μαντουκα.Ο Σολαρι αυτος ειναι ο αδερφος ,οχι της Ρεαλ..
Για τον θρυλο αυριο δεν λεω τπτ..! 0-3
Το κοβω για προκρηση σημερα ο Αποελ..!Ο μπιδης εβγαλε την ασιστ στο Μαντουκα.Ο Σολαρι αυτος ειναι ο αδερφος ,οχι της Ρεαλ..
μπα χλωμό...Το κοβω για προκρηση σημερα ο Αποελ..!
την ρυθμ λες?νεο τα εμαθεςκαποιος κομπλεξαρας μας μουταρε τη μουναρα
![]()

Πιστευω και γω στο γαβρο,εχει καλη ομαδα,δεμενη.Απο στοιχημα θα παιξω τα αντιθετα που θα παιξει ο ΒαροςΤο κοβω για προκρηση σημερα ο Αποελ..!
την ρυθμ λες?αληθεια γτ?
![]()
οχι σημερα δικε μουτσαρκα πηγες?![]()
![]()
![]()
ωπ!νεο τα εμαθεςκαποιος κομπλεξαρας μας μουταρε τη μουναρα
![]()

κατσε λαιφ να δουμε ποια λεει μουναρα μας?Oχι ρε...Αφου δεν φοραει πρασινα any more
που να ξερω εγω ρε απλα οπως ολοι γνωριζουμε περιτριγυριζομαστε απο κομπλεξικους το λεω εδω και πολυ καιροτην ρυθμ λες?αληθεια γτ?
![]()
φοραει περτοκαλι πλεονOχι ρε...Αφου δεν φοραει πρασινα any more

Καθαριζουμε μεταλιστ αυριο! και παμε οακα για χαβαλε..!Πιστευω και γω στο γαβρο,εχει καλη ομαδα,δεμενη.Απο στοιχημα θα παιξω τα αντιθετα που θα παιξει ο Βαρος![]()
ρε μλκ δικος μας εισαι και δε το λεςΚαθαριζουμε μεταλιστ αυριο! και παμε οακα για χαβαλε..!![]()

γτ ρε τι εκανε?που να ξερω εγω ρε απλα οπως ολοι γνωριζουμε περιτριγυριζομαστε απο κομπλεξικους το λεω εδω και πολυ καιροφοραει περτοκαλι πλεον
![]()
κατσε λαιφ να δουμε ποια λεει μουναρα μας?![]()
εδω πινουμε καφεΗ ντουλαπα του σαιτ που ειναι;![]()
ρε μλκ δικος μας εισαι και δε το λες
εισαι μεγαλος ρε αλανι απο τα λιγα
[/quotε]
ολυμπιακος απο το μαιευτηριο..!!![]()
![]()
![]()
![]()
αν ημουν εγω αυτος που την πορτοκαλιασε θα ηξερα αλλα ακομα δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο του κομπλεξισμου πρωτον και δευτερον δεν εχω τη δυναμηγτ ρε τι εκανε?![]()