Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευελπιστω οτι στις 3000 σελιδες θα αποκωδικοποιηθει το αινιγμα ελλεεινιδα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
104
Πόντοι
166
Είπα να παύσω να είμαι καυσστικός με τις ελλεηνίδες, αλλά το θέμα είναι ότι κάθε φορα που το προσπαθώ, βρίσκεται κάποια στο δρόμο μου να με επιβεβαιώσει, με την κακή έννοια πάντα. Τσικνοπέμπτη χθες που λέτε φίλοι μου και εξόρμηση με έναν κολλητό για τι άλλο?...για μάσα...συναντάμε μια γνωστή μας παρέα σε γνωστό φαγάδικο της όμορφης Θεσσαλονίκης και καθόμαστε. Η παρέα ανάμεικτη (άντρες-γυναίκες) τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μην τα πολυλογώ κάνω ψηστήρι σε μια κοπέλα. Πιάνοντας την κουβέντα -σοιν τοις άλλοις- την ρωτάω αν είναι ελεύθερη, λέει ναι. Πως το φέρνει η κουβέντα και λέω κάτι για τους "Anonymus" τους οποίους δεν γνώριζε και έτσι αναφέραμε την ταινια "V For Vendetta" την οποία τύγχανε να μην έχει δει. Οπότε της λέω επί τη ευκαιρία να αλλάξουμε τηλέφωνα, άμα είναι να της την δώσω να τη δει. Όλα ωραία και καλά. Γενικά το κλίμα πολύ ωραίο και η κοπέλα φαινόταν να μου ρίχνει ματιές κατά τη διάρκεια της παραμονής στο μαγαζί σε στυλ να με γούσταρει -είμαι και εμφανίσιμο παλικάρι- :). Το επόμενο πρωί βρίσκω μνμ στο κινητό μου: "Καλημέρα! Ευχαριστώ αλλά την ταινία την βρήκα από μια φίλη. Να περνάς όμορφα".

Δηλαδή έχουμε και λέμε:

1) Προτίμησε να πάρει την ταινία από τη φίλη της, αντί να βρεθούμε για έναν καφέ και να προχωρήσει ίσως κάτι ανάμεσά μας.

2) Στο παραπάνω μνμ που έστειλε όταν της απάντησα με νόημα "δλδ δεν θα τα ξαναπούμε;", δεν απάντησε καθόλου.

Και μετά λέτε ότι δεν υπάρχουν πια άντρες και δεν σας την πέφτουν και δεν ξέρω γω τι άλλο κατεβάζει το κεφάλι σας. Και όταν οι συναγωνιστές σας λένε ελλεηνίδες μ'αρέσει που παρεξηγείτε κιόλας.

Tυπε μου δεν πιστευω να περιμενες πει η γκομενα "ουουου φερτε καθαριστριες να καθαρισουν το χαλακι γιατι το μουνι μου σταζει για αυτον" επειδη θα της εδινες μια ταινια?  :2funny: :2funny: :2funny:
Και δεν της την επεσες, το επαιξες εξυπηρετικουλης με την ελπιδα να την ριξεις... :grin:
Θα εκανες σε εναν αντρα ποτε το ιδιο...οχι... :)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
παρτο χαμπαρι δε βγαζεις ακρη μ αυτες,παντως εσυ φτυστην και αν ειναι θα ενδιαφερθει αυτη αλλα και τοτε παιξτο αδιαφορος
αν δεν ενδιαφερθει στα @@ σου παρολα αυτα η προσπαθεια μετραει και μπραβο σου :)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Interceptor πιστευω οτι επεσες στο μεγαλυτερο ποσοστο ελληνιδων και περισσοτερο αυτων της σαλονικης οι οποιες κοιτουν πως θα ικανοποιησουν τον εγωισμο τους και πως θα φανουν στον περιγυρο τους.Αυτα ειναι καθημερινα οπως επισης  γινονται και πολυ χειροτερα(θα μπορουσε να σε βγαλει εξω και μετα να χαθει οπως εχει γινει σε μενα και πολλους υποθετω)
Γυναικα τετοιας συμπεριφορας δε νομιζω να ηθελες διπλα σου γιατι φαντασου τι αλλα κομπλεξ θα σου εβγαζε μετα.
Προχωρα για αλλα και καλυτερα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Tυπε μου δεν πιστευω να περιμενες πει η γκομενα "ουουου φερτε καθαριστριες να καθαρισουν το χαλακι γιατι το μουνι μου σταζει για αυτον" επειδη θα της εδινες μια ταινια?  :2funny: :2funny: :2funny:
Και δεν της την επεσες, το επαιξες εξυπηρετικουλης με την ελπιδα να την ριξεις... :grin:

Όχι αλλά η ταινία είναι καμιά φορά και η ευκαιρία να γνωριστείτε  :idiot: Α....και το έχω κάνει αυτό για φίλο, δεν σκέφτονται όλοι σαν εσένα μαν

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
23
Πόντοι
166
Interceptor πιστευω οτι επεσες στο μεγαλυτερο ποσοστο ελληνιδων και περισσοτερο αυτων της σαλονικης οι οποιες κοιτουν πως θα ικανοποιησουν τον εγωισμο τους και πως θα φανουν στον περιγυρο τους.Αυτα ειναι καθημερινα οπως επισης  γινονται και πολυ χειροτερα(θα μπορουσε να σε βγαλει εξω και μετα να χαθει οπως εχει γινει σε μενα και πολλους υποθετω)
Γυναικα τετοιας συμπεριφορας δε νομιζω να ηθελες διπλα σου γιατι φαντασου τι αλλα κομπλεξ θα σου εβγαζε μετα.

Μπορεί η κοπέλα να έδωσε τον αριθμό από ευγένεια κ να του την έριξε smsικά την χυλόπιτα γτ δεν ένιωθε άνετα από κοντά .

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Interceptor πιστευω οτι επεσες στο μεγαλυτερο ποσοστο ελληνιδων και περισσοτερο αυτων της σαλονικης οι οποιες κοιτουν πως θα ικανοποιησουν τον εγωισμο τους και πως θα φανουν στον περιγυρο τους.Αυτα ειναι καθημερινα οπως επισης  γινονται και πολυ χειροτερα(θα μπορουσε να σε βγαλει εξω και μετα να χαθει οπως εχει γινει σε μενα και πολλους υποθετω)

Πάντα!

παρτο χαμπαρι δε βγαζεις ακρη μ αυτες,παντως εσυ φτυστην και αν ειναι θα ενδιαφερθει αυτη αλλα και τοτε παιξτο αδιαφορος
αν δεν ενδιαφερθει στα @@ σου παρολα αυτα η προσπαθεια μετραει και μπραβο σου :)

Έτσι φαίνεται τύπε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
104
Πόντοι
166
Όχι αλλά η ταινία είναι καμιά φορά και η ευκαιρία να γνωριστείτε  :idiot:

Μια ταινια για μια γυναικα ειναι απλα μια...ταινια...
Ο μονος τροπος να καταφερεις να γαμησεις απο μια ταινια ειναι η να τριψεις υπνωτικα χαπακια κρυφα πανω στα σουβλακια της την ωρα που βλεπει το εργο και μετα να την βιασεις.... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
166

Δεν είναι απαραίτητο ότι έγινε για να ικανοποιήσει την αυταρέσκειά της μπλα μπλα μπλα. Απλά μπορεί εκείνη την ώρα να ντράπηκε να πει όχι δεν μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μια χαρα το χειριστικέ εφοσον ηταν αγνωστη του μεσο κοινων γνωστων.Σε αντιθετη περιπτωση με άλλη συμπεριφορα θα θεωρείτο πεφτουλας.Στη βραση κολλαει το σιδερο εδειξε τον πραγματικο χαρακτηρα της την επομενη μερα  

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι απαραίτητο ότι έγινε για να ικανοποιήσει την αυταρέσκειά της μπλα μπλα μπλα. Απλά μπορεί εκείνη την ώρα να ντράπηκε να πει όχι δεν μπορώ να σου δώσω τον αριθμό μου.
να μην του εδινε λαβη απ την αρχη :birdman:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ο μονος τροπος να καταφερεις να γαμησεις απο μια ταινια ειναι η να τριψεις υπνωτικα χαπακια κρυφα πανω στα σουβλακια της την ωρα που βλεπει το εργο και μετα να την βιασεις.... :sunglasses:

Πω ρε φίλε είσαι ντιπ κολλημένος λέμε....καλά εσύ σε προηγούμενα ποστ δεν ήσουν πυρ και μανία κατά των ελλεηνίδων; Γάμησες χθες και άλλαξες γνώμη ρε μαν;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
166

Ε καλά κι εσύ.
O πιο διαδεδομένος λόγος να καλέσεις κάποια σπίτι σου είναι για να δείτε ντιβιντί. Και όχι δεν βλέπετε ντιβιντί. :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
23
Πόντοι
166
Μπορεί η κοπέλα να έδωσε τον αριθμό από ευγένεια κ να του την έριξε smsικά την χυλόπιτα γτ δεν ένιωθε άνετα από κοντά .

Γλυκιά μου ελλεηνιδούλα  :tooth:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
104
Πόντοι
166

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Eγώ πάντως έχω φίλη που αν δεν γουστάρει, απλά ΔΕΝ μοιράζει τηλ. απο δω κι απο κει. Γι'αυτό την κάνω παρέα, είναι ξηγημένη

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
δε γνωριζω τους τροπους που χρησιμοποιειται για να δωστε χυλοπιτα σε καποιον αλλα αυτο που λες το εχω συναντησει επισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom