Νέα

Σφαγή στην Αίγυπτο! 51 Νεκροι σε επεισοδια σε ποδοσφαιρικο παιχνιδι !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
903
Πόντοι
96
Σοκ στην Αίγυπτο, ποδοσφαιρικό ματς βάφτηκε με αίμα και τραγικό απολογισμό 51 νεκρούς! Εκατοντάδες οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο στο Πόρτ Σαΐντ και επιτέθηκαν σε παίκτες και αστυνομία.

Σφαγή στην Αίγυπτο και σε παιχνίδι ποδοσφαίρου, αφού τα επεισόδια οπαδών της Αλ Μασρί με δυνάμεις ασφαλείας είχαν ως τραγικό απολογισμό 51 νεκρούς και περισσότερους από 50 σοβαρά τραυματίες. Μετά το τέλος του ματς όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 οι οπαδοί επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους παίκτες της Αλ Αχλί, όπου χτύπησαν αρκετούς. Οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και η κατάσταση έγινε χειρότερη και από τον ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης πριν μερικούς μήνες. Κόλαση στο Πόρτ Σαΐντ και οι Αρχές μιλούν για 51 νεκρούς εκ των οποίων αρκετοί είναι αστυνομικοί.

Μάλιστα, οι παίκτες τόνιζαν πως τα αποδυτήρια έχουν μετατραπεί σε... νεκροτομείο, αφού εκεί στιβάζονται τα δεκάδες πτώματα! Οι Αρχές φοβούνται πως οι νεκροί θα αυξηθούν. Αξίζει να σημειωθεί, πως η διοργανώτρια αρχή διέκοψε το ματς της Ζάμαλεκ με την Ισμαϊλι στο ημίχρονο, αφού φοβήθηκε επέκταση των επεισοδίων και σε άλλο παιχνίδι.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
τον σιγκαμπαλα τον εσφαξαν?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
ΕΝ τω μεταξυ την ωρα της μανουρας ακουγονται υποκρουση τσιφτετελιες τσιτα!!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
παρε διπλο εκει μεσα εαν εχεις αρχιδια..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
τυπε η μπαρτσα ποσα λες να ετρωγε εκει? στα 4 θα σταματαγανε οι αλλοι η θα συνεχιζανε??
Ακομα και ο μεσι θα εβαζε γκολ στην μπαρτσελονα

και στις κερκιδες οι αιγυπτιοι να χορευουν με γονιδη..το εχω πεταξει μαζι σου..

κολαστηριο..

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τα δικα μας τα ζωα δεν πανε και πολυ πισω..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
97
Πόντοι
2.357
Κι υστερα σου λενε.......νασαι φιλαθλοs

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Που να κρατησει η αστυνομια τετοιο εξαγριωμενο πληθος.. :S Ποτε μου δεν καταλαβα την βια στα γηπεδα και εξω απο αυτα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Που να κρατησει η αστυνομια τετοιο εξαγριωμενο πληθος.. :S Ποτε μου δεν καταλαβα την βια στα γηπεδα και εξω απο αυτα.
εγώ αυτή την έχω καταλάβει, την οπαδική βία στα φόρουμ δεν έχω καταλάβει ακόμα. :rolleyes:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
151
Πόντοι
7.985
Σοκ στην Αίγυπτο, ποδοσφαιρικό ματς βάφτηκε με αίμα και τραγικό απολογισμό 51 νεκρούς! Εκατοντάδες οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο στο Πόρτ Σαΐντ και επιτέθηκαν σε παίκτες και αστυνομία.

Σφαγή στην Αίγυπτο και σε παιχνίδι ποδοσφαίρου, αφού τα επεισόδια οπαδών της Αλ Μασρί με δυνάμεις ασφαλείας είχαν ως τραγικό απολογισμό 51 νεκρούς και περισσότερους από 50 σοβαρά τραυματίες. Μετά το τέλος του ματς όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 οι οπαδοί επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους παίκτες της Αλ Αχλί, όπου χτύπησαν αρκετούς. Οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και η κατάσταση έγινε χειρότερη και από τον ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης πριν μερικούς μήνες. Κόλαση στο Πόρτ Σαΐντ και οι Αρχές μιλούν για 51 νεκρούς εκ των οποίων αρκετοί είναι αστυνομικοί.

Μάλιστα, οι παίκτες τόνιζαν πως τα αποδυτήρια έχουν μετατραπεί σε... νεκροτομείο, αφού εκεί στιβάζονται τα δεκάδες πτώματα! Οι Αρχές φοβούνται πως οι νεκροί θα αυξηθούν. Αξίζει να σημειωθεί, πως η διοργανώτρια αρχή διέκοψε το ματς της Ζάμαλεκ με την Ισμαϊλι στο ημίχρονο, αφού φοβήθηκε επέκταση των επεισοδίων και σε άλλο παιχνίδι.

Κ.Ο.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ε ρε νικοπολιδη που θελουν τα γατακια

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.116
Πόντοι
20.605
πρωτογονοι , ζωα

ολο αυτο το σκηνικο θυμιζει ελληνικα γηπεδα

τελικα η βια στα γηπεδα αποδεικνυει τα ζωικα ενστικτα αυτων που τα κανουν

δηλαδη σφαχτηκανε επειδη ο ενας εβαλε γκολ ή επειδη δεν σφυριξε πεναλτυ ή ο αλλος εχασε ενα τετ-α-τετ ...

οικτρο περιστατικο

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ξερεις δεν ειναι και πολυ αστειο...

Stories

Νέο!