Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Ασε ρε τύπε με τις Βεργούλες και τις Βεργάρες που την έχουν δει μουνάρες και απο ισορροπία μηδέν...
Ασε ρε τύπε με τις Βεργούλες και τις Βεργάρες που την έχουν δει μουνάρες και απο ισορροπία μηδέν...
Ισορροπημενη εννοω πως το σωμα της εχει καλη συμμετρια ( κωλος, προσωπο, βυζια, κτλ) τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.Πατάει στα πόδια της τύπε.Δε παίρνουν τα μυαλά της αέρα.
Εισαι τυχερος τοτε.μοιαζει αρκετα στην δικια μου..η διαφορα τους ειναι στα χρωματα..η δικια μου εχει καταμαυρα ματια και μαλλια
ιδιως στην πρωτη φωτο ειναι σαν αδερφες
της το λενε και πελατες στην δουλειαΙσορροπημενη εννοω πως το σωμα της εχει καλη συμμετρια ( κωλος, προσωπο, βυζια, κτλ) τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.
Εισαι τυχερος τοτε.
Εκτος απο γαμαδιες που ποσταρουν ψευτικες φωτο στο γνωστο thread.της το λενε και πελατες στην δουλεια
κανει οτι δεν το λαμβανει υποψη της αλλα εχει ψωνιστει
Moνο οι ιεροδουλες εχουν πελατες φιλε?Εκτος απο γαμαδιες που ποσταρουν ψευτικες φωτο στο γνωστο thread.
Εχουμε πηξει και απο νταβαδες.
O καλός ο μύλος όλα τ'αλέθει.
Καλά μωρέ πες το κι έτσι που θα λεγε και ο Αλέ.Ισορροπημενη εννοω πως το σωμα της εχει καλη συμμετρια ( κωλος, προσωπο, βυζια, κτλ) τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα.
Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ.....Ζω για τη στιγμη που θα ριξω χυλοπιτα σε κατι τετοια μπαζακια που εσυ τα κανεις Θεες!
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ? ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΛΕΣ ΜΠΑΖΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΑ ΔΕΛΑΣτην εποχη της Dasha Astafieva πολλοι ασχολουνται ακομα και θεοποιουν γκομενακια επιπεδου "γλυκουλας που ειχαμε στο λυκειο"....περαστικα μας
μπαζο
κλασικο στυλ σιχαμενης ελλεεινιδας
ουστ
Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕ.....
απτην στιγμη που εφαγε χυλοπιτα απ τον απολυτο τι να κλασει το γκομενακι?