Giorgos46sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πηρε κανεις φαιδρα απο μαι λιστ;μου εστειλε την κυριακη οτι γυρισε μετα απο 1 μηνα διακοπες αλλα την παιρνω σημερα και ειναι κλειστο.αν ξερει κανεις αν αλλαξε τηλεφωνο ας ενημερωσει.
περι αυτου εχει κανεις αποψη;
τωρα για το αν μπαινει εδω δεν ξερω.
απλα εχω παει σε ενα στουντιο με μια συγκεκριμενα πανω απο 5 φορες και τη γουσταρω τρελα για πριβε κατασταση. απλα δεν τολμαω να της πεταξω την ατακα τουλαχιστον για να δω αν παιζει. παντα στο πρωτο βημα κολαω.
Πάντως, οι φωτογραφίες είναι μούφα.
Την ευα που λετε οτι ειναι ισαξια του αστεριου που τη βρισκουμε;θελω να πω για το θεμα,αλλα θα σεβαστω την επιθυμια της βιβης να ληξει και δε μιλαω.
θελω να κανω μια παρατηρηση,βλεπω κατι "σεντονια" αντι για μηνυματα και ειμαι περιεργος αν πιστευετε εσεις που τα γραφετε οτι θα κατσει καποιος να τα διαβασει....Και αν εχετε αυτη την εντυπωση τοσο σοβαρα πιστευετε οτι ειναι αυτα που γραφετε?

θελω να κανω μια παρατηρηση,βλεπω κατι "σεντονια" αντι για μηνυματα και ειμαι περιεργος αν πιστευετε εσεις που τα γραφετε οτι θα κατσει καποιος να τα διαβασει....Και αν εχετε αυτη την εντυπωση τοσο σοβαρα πιστευετε οτι ειναι αυτα που γραφετε?
Excellent comment. Και χωρίς παραγράφους!θελω να κανω μια παρατηρηση,βλεπω κατι "σεντονια" αντι για μηνυματα και ειμαι περιεργος αν πιστευετε εσεις που τα γραφετε οτι θα κατσει καποιος να τα διαβασει....Και αν εχετε αυτη την εντυπωση τοσο σοβαρα πιστευετε οτι ειναι αυτα που γραφετε?
![]()
![]()
εγω φιλε τα προσπερασα κανονικοτατα...αλλωστε τις 2-3 τελευταιες μερες ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια .... οικονομικη κριση και πουτανες ,και η ελενα-βιβη...
το σημαντικο που ειπωθηκε με τον τυπο και την γκομενα με τα παρασημα εχει χαθει στα πολλα οφ-τοπικ μυνηματα...καλυτερα λοιπον να δουμε αυτην την καταγγελια...ευσταθει η οχι και αν ναι το παλικαρι ειναι καλα???και τι κολλησε να ξερει αν πηγε και κανενας αλλος να ψαχτει...
ποσα εδωσες μαστορα ?Ειχα παει πριν ενα μηνα.Πολυ ευγενης,χωρος μετριοτατος.Ψιλοθλιψη.Γυμνη εχει κοιλιτσα,τα χρονια φαινονται με την μια.Δεν προτεινεται.
εμπεριστατομενη αποψη και ιδιαιτερα μεγαλη η βοηθεια που μου εδωσες.Προσωπικα εχω κανει τετοια κινηση 2 φορες σε στουντιο, και τις δυο αφου ειχα παει πανω απο 3 ή 4 φορες με την κοπελα και ειχα διαπιστωσει οτι υπαρχει καλο κλιμα και αμοιβαια συμπαθεια μεταξυ μας.
Τη μια φορα η απαντηση ηταν θετικη και την αλλη (με πιο 'καταξιωμενη' κοπελα του χωρου) αρνητικη.
Το καλο ειναι οτι με την πιτσιρικα της οποιας η απαντηση ηταν θετικη περασα μερικες πολυ καλες στιγμες, με οχι ιδιαιτερα αυξημενο κοστος, ενω συν τοις αλλοις ειχα την τυχη να αφησει τη δουλεια λιγο διαστημα μετα και να ειμαι απο τους ελαχιστους προνομιουχους που απολαμβαναν τα καλλη της! Στην πορεια μαλιστα αρραβωνιαστηκε και συνεχισα να εχω επαφες μαζι της (πουτανα γαρ) ωσπου αποφασισα εγω να τις διακοψω γιατι αισθανομουν ασχημα απεναντι στον ταλαιπωρο τον κερατα (ειμαι και ηθικο στοιχειο, καταλαβες;)
Το κακο, το οποιο πρεπει να συνυπολογισεις πριν κανεις κινηση, ειναι οτι μια πιθανη αρνητικη απαντηση μπορει να σημαινει και το τελος της επαφης σου με τη συγκεκριμενη κοπελα. Εγω ας πουμε, αφου ζητησα απο τη δευτερη κοπελα να βρεθουμε εκτος στουντιο και αρνηθηκε ευγενικα, δεν την ξαναεπισκεφθηκα ποτε. Βεβαια το κολλημα ειναι καθαρα δικο μου, επειδη ντρεπομαι και αισθανομαι αβολα. Καποιος αλλος μπορουσε να πει "στα παπαρια μου" και να συνεχισει να πηγαινει. Οφειλω παντως να σου επισημανω και αυτην την παραμετρο!
περι αυτου εχει κανεις αποψη;