Νέα

Θέμος Vs Μάκης: Η Σφαγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redrocket
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 732
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα το ζητημα δεν ειναι να αντιδρασεις σε ενα φορουμ γιατι μπορει καποιος να μπαινει να μιλησει σοβαρα και καποιος οχι. το θεμα ειναι να μπορουσαμε να αντιδρασουμε μαζικα.αλλα και πρακτικα δεν εχεις και πολλες επιλογες αντιδρασης μη νομιζεις
μα ρε φίλε εδώ τι είναι ο καθρέφτης του έξω αν εδώ δεν αντιδράσεις δεν κουβεντιάσεις το ζήτημα να προβληματιστείς  δεν θα το κάνεις ούτε έξω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μα ρε φίλε εδώ τι είναι ο καθρέφτης του έξω αν εδώ δεν αντιδράσεις δεν κουβεντιάσεις το ζήτημα να προβληματιστείς  δεν θα το κάνεις ούτε έξω.
κοιτα να σου πω κατι. ο ελληνας δεν ειναι τυπος που για το κοινο συμφερον θα μπορουσε να ζωριστει λιγο
δες ας πουμε το μποικοταζ βενζινης που μια μερα πριν και καλα κανουμε μποικοταζ οι βενζινοπολες ειχαν αυξηση τζιρου κοντα σρο 60 %
δες την εκαστοτε απεργια που πολλοι δεν απεργουν γιατι δεν θελουν να χασουν ουτε ενα μεροκαματο που να σου πω ετσι οπως ειναι ακομα και 20-30 ειναι μεγαλο ποσο για καποιον
δες το μποικοταζ της δεη που ειχαν πει να κατεβασουμε γενικους που ηταν η μεγαλυτερη μαλακια του αιωνα γιατι καποιοι μαλακες το ειπαν καποιοι αλλοι μαλακες το καναν και στο τελος η δεη κερδισε γιατι με τετοια πτωση της καταναλωσης αξυκονομησαν ενεργεια που τουτς επιτρεπει να μην κανουν καινουριους εξοπλισμους
δες τις αυξησεις στο ψωμι. ρε κανενας να μη παρει ψωμι ΚΑΝΕΝΑΣ λες και θα μας πεσει ο κωλος αν δεν παρουμε. αλλα ο αλλος λεει δε γαμιεται απο μενα θα κριθει η οικονομια
και πολλα αλλα φιλαρακι. πες μου που εχεις να στηριχτεις για να ξεκινησεις μια αντιδραση και να ποιασει τοπο?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ειδατε τη νεα δημοσκοπηση
ΝΔ 36
ΠΑΣΟΚ 33
ΚΚΕ 8,5
ΣΥΡΙΖΑ 8
ΛΑΟΣ 5,5
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,9 παρακαλω
δγ,δα 6,1

ετσι και αν συνεχισουν ετσι που θα συνεχισουν θα παρουν τα τεοτια μας

Τίποτα δε θα πάρουν.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πόσο ήλίθιος είναι ο κόσμος; Επιτρέπεται να έχουν γίνει τόσα αίσχη και πάλι να έχει 36 η ΝΔ?
Αυτό σημαίνει πως ο έλληνας δεν καταλαβαίνει χριστό απ ό,τι συμβαίνει γύρω του και τον επηρεάζει άμεσα. Του αφαιρούν τις ελευθερίες μία-μία κάθε μέρα και εκείνος δεν το καταλαβαίνει. Νομίζει ότι έχουμε δημοκρατία και χαίρεται...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τίποτα δε θα πάρουν.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πόσο ήλίθιος είναι ο κόσμος; Επιτρέπεται να έχουν γίνει τόσα αίσχη και πάλι να έχει 36 η ΝΔ?
Αυτό σημαίνει πως ο έλληνας δεν καταλαβαίνει χριστό απ ό,τι συμβαίνει γύρω του και τον επηρεάζει άμεσα. Του αφαιρούν τις ελευθερίες μία-μία κάθε μέρα και εκείνος δεν το καταλαβαίνει. Νομίζει ότι έχουμε δημοκρατία και χαίρεται...
φιλαρακι μεγαλο ποσοστο των κομματων ειναι οι βαμμενοι που οτι και να γινει δεν αλλαζουν
ενα 10% περιπου καθε φορα ειναι που μετακινητε

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ολες οι ειδησεις παιζουν την κοντρα μακη θεμου και τωρα διαβασα το εξεις

Ένα 4χρονο αγόρι παρασύρθηκε από λεωφορείο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στη Σταυρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη έξω από το αμαξοστάσιο του Οργανισμού, στην οδό Θερμαϊκού. Το αγοράκι περίμενε στη στάση του λεωφορείου μαζί με τη γιαγιά του, προκειμένου να επιβιβαστούν στο όχημα.

Καθώς πλησίαζε το λεωφορείο στη στάση και κινούμενο με μικρή ταχύτητα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της ηλικιωμένης γυναίκας, έπεσε μπροστά στους τροχούς του λεωφορείου από το οποίο και παρασύρθηκε.

Η 54χρονη οδηγός αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να ελιχθεί ώστε να αποφύγει το μοιραίο. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων Θεσσαλονίκης.

ας πουμε κατι ακομα για την κοντρα θεμου μακη μωρε εχει πιο πολυ γουστο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
φιλαρακι μεγαλο ποσοστο των κομματων ειναι οι βαμμενοι που οτι και να γινει δεν αλλαζουν
ενα 10% περιπου καθε φορα ειναι που μετακινητε

Γι αυτό σου λέω κι εγώ είμαστε τελειωμένοι. Δεν έχουμε να ελπίσουμε σε τίποτα θετικό. Ανάκαμψη δε φαίνεται από πουθενά και από κανέναν. Όλοι είναι βολεμένοι πάει και τελείωσε.
Φαντάζεσαι να βγει και τρίτη θητεία η ΝΔ? Γιατί το ΠΑΣΟΚ δε βλέπω να συνεχίζει για πολύ.......... :idiot:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Γι αυτό σου λέω κι εγώ είμαστε τελειωμένοι. Δεν έχουμε να ελπίσουμε σε τίποτα θετικό. Ανάκαμψη δε φαίνεται από πουθενά και από κανέναν. Όλοι είναι βολεμένοι πάει και τελείωσε.
Φαντάζεσαι να βγει και τρίτη θητεία η ΝΔ? Γιατί το ΠΑΣΟΚ δε βλέπω να συνεχίζει για πολύ.......... :idiot:
να σου πω ειμαι σιγουρος οτι θα βγει παλι. αυτο πυ ελπιζω ειναι το πως θα βγει

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ολες οι ειδησεις παιζουν την κοντρα μακη θεμου και τωρα διαβασα το εξεις

Ένα 4χρονο αγόρι παρασύρθηκε από λεωφορείο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στη Σταυρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη έξω από το αμαξοστάσιο του Οργανισμού, στην οδό Θερμαϊκού. Το αγοράκι περίμενε στη στάση του λεωφορείου μαζί με τη γιαγιά του, προκειμένου να επιβιβαστούν στο όχημα.

Καθώς πλησίαζε το λεωφορείο στη στάση και κινούμενο με μικρή ταχύτητα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της ηλικιωμένης γυναίκας, έπεσε μπροστά στους τροχούς του λεωφορείου από το οποίο και παρασύρθηκε.

Η 54χρονη οδηγός αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να ελιχθεί ώστε να αποφύγει το μοιραίο. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων Θεσσαλονίκης.

ας πουμε κατι ακομα για την κοντρα θεμου μακη μωρε εχει πιο πολυ γουστο

Δεν είναι μόνο αυτό niko278... η καθημερινότητα έχει άπειρα τέτοια θέματα. Μπορώ να σου βρω μπόλικα τέτοια θέματα, κοινωνικού περιεχομένου και μάλιστα πολύ σοβαρού (η οικογένεια μεταναστών στο Αιγάλεω που δέχτηκε επίθεση από φασίστες, ξανά, π.χ.) αλλά εμάς μας νοιάζει η κόντρα και ποιος πήγε το DVD.... :jerking:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
να σου πω ειμαι σιγουρος οτι θα βγει παλι. αυτο πυ ελπιζω ειναι το πως θα βγει

Μην ανησυχείς... για όλα θα φροντίσει ο χοντρός. Θα αλλάξουν και το νόμο και το πρώτο κόμμα θα βγαίνει με 35% (για να μην πω λιγότερο). Δηλαδή συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε. Αλλάζουμε και τα μαθηματικά σ αυτή τη χώρα. Η πλειοψηφία δεν είναι πια 51% όπως ξέραμε αλλά θα είναι όσο γουστάρει όποιος είναι κυβέρνηση και αλλάξει το νόμο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν είναι μόνο αυτό niko278... η καθημερινότητα έχει άπειρα τέτοια θέματα. Μπορώ να σου βρω μπόλικα τέτοια θέματα, κοινωνικού περιεχομένου και μάλιστα πολύ σοβαρού (η οικογένεια μεταναστών στο Αιγάλεω που δέχτηκε επίθεση από φασίστες, ξανά, π.χ.) αλλά εμάς μας νοιάζει η κόντρα και ποιος πήγε το DVD.... :jerking:
και αν ο μακης εφυγε οριστικα η οχι απο το πρωτο θεμα
νομιζεις οτι αυτο το αγγελουδι που εφυγε θα μπορουσε να πουλησει στα καναλια?
οχι βεβαια γαιτι να το βγαλουν οι δημοσιογραφοι που οταν τους ακουω να λενε σε θεματα με παιδια οτι και εγω εχω παιδια μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αλλά ακόμη και να βάλει τους Οικολόγους στη βουλή.
μα με τα τωρα δεδομενα εγω το θεωρω δεδομενο οτι θα μπουν . αλλα και στην τελικη γιατι να μην μπουν?τι θα χασουμε?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
και αν ο μακης εφυγε οριστικα η οχι απο το πρωτο θεμα
νομιζεις οτι αυτο το αγγελουδι που εφυγε θα μπορουσε να πουλησει στα καναλια?
οχι βεβαια γαιτι να το βγαλουν οι δημοσιογραφοι που οταν τους ακουω να λενε σε θεματα με παιδια οτι και εγω εχω παιδια μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλι

Ναι γαμώ τα ενδιαφέροντα έχει τι έκανε ο μάκης....
Να σου το πω ωμά: Χέστηκαν για το αγγελούδι και για τόσα αγγελούδια που υποφέρουν καθημερινά.
Την τσέπη μας μόνο και να έχουμε εξουσία. Αυτό μας νοιάζει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μπορει να μου πει καποιος ετσι απο περιεργεια επειδη λογω δουλειας δεν βλεπω τηλεοραση αν το ειπαν για το παιδακι αυτο?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αν γίνουν εκλογές σύντομα η ΝΔ θα βγει πρώτο κόμμα αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάρει αυτοδυναμία. Μην ξεχνάτε ότι θα ισχύσει ξανά ο εκλογικός νόμος Σκανδαλίδη, οπότε με τόσο χαμηλά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο.

Εδώ στις τελευταίες εκλογές τη γλίτωσε ο Κωστάκης για 30.000 ψήφους. Πόσο μάλλον τώρα που ο αγανακτησμένος κόσμος δείχνει έτοιμος όχι μόνο να δώσει πρωτοφανή ποσοστά στα μικρά κόμματα, αλλά ακόμη και να βάλει τους Οικολόγους στη βουλή.

Ερώτηση:
Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι έχει αγανακτήσει ο κόσμος; Γιατί αν είναι έτσι τότε γιατί δε μιλά κανείς και μόλις φάνε καρπαζά λένε ευχαριστώ και γυρνάνε κι απ την άλλη μεριά;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι γαμώ τα ενδιαφέροντα έχει τι έκανε ο μάκης....
Να σου το πω ωμά: Χέστηκαν για το αγγελούδι και για τόσα αγγελούδια που υποφέρουν καθημερινά.
Την τσέπη μας μόνο και να έχουμε εξουσία. Αυτό μας νοιάζει.
πραγματικα ρε πουστη μου δεν αγγιζει κανεναν . ρε [size=20pt]4 χρονων λεμε[/size] ηταν το παιδακι και γαμω τις πιπες και τα ντιβιντι

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
πραγματικα ρε πουστη μου δεν αγγιζει κανεναν . ρε [size=20pt]4 χρονων λεμε[/size] ηταν το παιδακι και γαμω τις πιπες και τα ντιβιντι
΄

Όλα τα δάκρυα που ρίχνουν στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ γενικά είναι κροκοδείλια.
Θα τον άγγιζε αν είχε να επωφεληθεί. Αλλιώς τελευταίο θέμα στο δελτίο και αν.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
΄

Όλα τα δάκρυα που ρίχνουν στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ γενικά είναι κροκοδείλια.
Θα τον άγγιζε αν είχε να επωφεληθεί. Αλλιώς τελευταίο θέμα στο δελτίο και αν.....
και επιμενω γιατι ειναι γεγονος οτι η θεωρια με την πραξη απεχουν
εγω αχασα την βαφτηστιρα μου απο λευχεμια 6,5 χρονων και ειναι γαματα φιλε .
και συγνωμη που λεω τα ιδια συνεχεια και εχω κουρασει καποιον

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εμείς εδώ δεν είμαστε μέρος του κόσμου;
Μπορεί να μη γίνονται συλλαλητήρια καθημερινά αλλά από των προσωπική επαφή που έχω καθημερινά με ανθρώπους όλοι τους είναι αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι.

Δε σε αμφισβητώ. Κι εγώ σ αυτή τη χώρα ζω ευτυχώς ή δυστυχώς.
Απλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία - κάθε 4 χρόνια - να "μιλήσεις" και να τρίξεις τα δόντια σε κάποιους, εσύ κοιτάς ποιος θα σου βολέψει το παιδί.
Ε τι να πω από κει και πέρα. Ας φωνάζουν όσο θέλουν τώρα. Πραγματικά δε μου καίγεται καρφάκι τσακιστό όσο και απηυδησμένοι να δηλωνουν όλοι τους.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....μονο αυτη η χωρα μπορει να γινει μπουρδελο  μεσα σε 10 μερες.....το σηριαλ εχει απ'ολα : πιπες , βουλευτης ΝΔ ,  μυστικοπαθεις πρωθυπουργικους συμβουλους , εκβιασμους , μιζα 5.000.000 Ευρω , αυτοκτονια ,  Πρωθυπουργο , μεγαλοεκδοτες , ανυπαρκτοι δικαστικοι.....

....που εισαι ρε Δημητρακη Κουφοντινα να τους γαμησεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom