Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.457
- Πόντοι
- 6.955
Μάλιστα...αλλά 65; Εγώ γουστάρω πιπινάκια...άντε μέχρι 25...
Α ρε Κατερινάκι...
Α ρε Κατερινάκι...
Τοτε η Ζανα δεν ειναι για σενα.....Μάλιστα...αλλά 65; Εγώ γουστάρω πιπινάκια...άντε μέχρι 25...
Α ρε Κατερινάκι...

Α ρε Κατερινάκι...
Πάμε τύπε...Μόνο που πρέπει το μπουρδέλο να έχει παράθυρο...Μην φάμε ξύλο από εξαγριωμένους πελάτες που θα περιμένουν 1 ώρα...τυπε παμε να κανουμε καμακι στις πουτανες
να μας κατσουνε τσαμπα? θα τους τρελανουμε ολους!!!!!!!
Λες να πνιγηκε σε πιπα?Με την οποια κατατασω (κατα την αποψη μου) στην ιδια κατηγορια και την ξανθη τροφαντη Καζακστανη milf Βικυ απο Διδυμου 18 αρχικα,(προ τριετιας περιπου) συνεχεια σε Ελευσινιων, Περγαμου 27 και Ιουλιανου 71.
Εκτοτε εχουν χαθει τα ιχνη της.
![]()
![]()
![]()

Την σερβα λες?Μηπως εχει πετυχει κανεις την αλεξανδρα απο φυλ.65?
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Α ρε Κατερινάκι...

ο κοσμος πλεον δεν γαμαει ουτε με 10 ....φιλε μου αν δεν κανω λαθος απο βουλγαρια ηταν...Μηπως εχει πετυχει κανεις την αλεξανδρα απο φυλ.65?
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Αν δεν κανω λαθος ηταν μια αλεξανδρα στο Φ.59 κατω.Αδυνατο σωμα,καστανοξανθο μαλλι,1,5 βυζι και σχετικα καλο κωλο!!φιλε μου αν δεν κανω λαθος απο βουλγαρια ηταν...
εχεις δικιο την εχω πετυχει και εγω αλλα >Αν δεν κανω λαθος ηταν μια αλεξανδρα στο Φ.59 κατω.Αδυνατο σωμα,καστανοξανθο μαλλι,1,5 βυζι και σχετικα καλο κωλο!!
τη σοφια την ποντια μαλλον λες...Βεργας 6 ισογειο σοφια,ξανθια τροφαντη mlf την οποια εχω δει και στη περγαμου 27(Δεν προκειται για την σοφια απο τροφωνιου 13 οροφο)
καλα,δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα...Η Ζάννα είχε την ηλικία που σου αρέσει όταν η Ελλάδα είχε βασιλιά.
Εγω που πήγα και την είδα (ένα διάστημα, προ 2,5-3 ετών, έγραφαν πολλά γι' αυτήν) έφυγα τρέχοντας.
Αν ξεμείνεις από λεφτά και δεν έχεις να γαμήσης, πήγαινα να τη δεις. Για κάνα δίμηνο θα σου έχει κοπεί η όρεξη. Ε, μετά βλέπουμε.
![]()
![]()
1,5 βυζί ειναι τα λεγομενα λεμονακια... χαχαΑν σας πώ ότι δεν ξερω να μετραω το βυζί...Ακου 1,5 βυζί...
Γεμίζει-δε γεμίζει μια κανονική χούφτα.Αν σας πώ ότι δεν ξερω να μετραω το βυζί...Ακου 1,5 βυζί...