Να και μια φορά μετά από καιρό που γράφεις κάτι σ' αυτό το νήμα το οποίο δεν αφορά εμένα...

Τώρα πως βέβαια μειώνεται η εμπειρία κάποιου επειδή δεν καταγράφει τις περιπέτειές του ή πως καταλαβαίνουμε εξ' αρχής πιο το μέγεθος την εμπειρίας αυτής, δεν γνωρίζω...
"Ου τα πάντα τοις πάσι ρητα"
Εκτιμώ το ότι ξέρεις και χειρίζεσαι ικανοποιητικά τη γλώσσα, πράγμα σπάνιο στα φορουμ. Εκτιμώ το ότι έχεις σωστό ειρμό σκέψεων και στρωτό λόγο..
Το ότι είσαι έξυπνος δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, η ευφυία ενός ατόμου φαίνεται απο το γραπτό του λόγο..
Δεν έχω εκτιμήσει τις προθέσεις σου, που τις θεωρώ κακεντρεχείς (στο έχω ξαναπει) ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρο (για τα στουντιο μιλάμε πάντα ε!)!
Φυσικά και δε σε ξερω! Γνωριζόμαστε απο τα ποσταρίσματα, απο τις κριτικές. ΑΥΤΑ είναι τα μόνα στοιχεία που εχω μπροστά μου. Μπορεί κάποιος με μηδέν κριτικές, και 60 ποστ να έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα! Δεν το ξέρω.
Κρίνω με βάση αυτα που βλέπω..
Εχεις πολλές κριτικές σε
μεταξουργείο, φυλής, διδυμου κλπ... αλλά καμια σε στούντιο! Μπορεί να είσαι θαμώνας και εκει! Δεν το ξέρω! Αλλά με βάση αυτά που έχεις γράψει, δεν έχεις ιδέα περι στουντιο. Παρολα αυτά γράφεις τις αποψεις σου. Δεκτόν! Είναι όλες αφοριστικές! Εν μέρει δεκτόν (απο μένα)!
Στο ξαναειπα...απεχθάνομαι φοβερά, αυτο που κάνουμε μεταξυ μας στο thread, και απορώ πως μπήκα σε αυτό το τρυπάκι..
Νομίζω πως αν κάποιος πάει να γράψει σοβαρά εδω μέσα, μπορεί να αρρωστήσει. Εκτός αν είναι ήδη άρρωστος. Επομένως ή μειώνει το ποστάρισμα ή το ρίχνει στο χαβαλε. Ή κάνει την ψυχοθεραπεία του βγάζοντας ότι έχει μέσα του (οπως είπα παραπάνω)
(θαυμαζω την ευγενεια του cheyenne...δεν έχει μπλεχτεί ποτε σε καυγα, που να ξέρω εδώ μέσα.. ίσως μας ατενίζει απο τη μοναξια της κορυφής, και ίσως είναι αυτός, όντως, που έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα...τείνω να το πιστέψω...αφού έχω δει το ήρεμο συγκαταβατικό βλέμμα του απο κοντά)