Mία παρατήρηση να κάνω. Τόσο καιρό υποστηρίζατε τί ωραία ιντερνετική παρεούλα που είμαστε κλπκλπ. Αλήθεια, τώρα που δεν υπάρχει το οικονομικό όφελος, πού είναι η Κέλυ να σας κάνει αγαπούλες? Τόσα "φιλαράκια" γνώρισε εδώ... Δεν θέλω με τίποτα να πιστέψω ότι ψάρευε μόνο πελάτες. Πάντως εύχομαι να είναι προσωπική απόφαση της κοπέλας να φύγει και όχι να συνέβη κάτι άλλο.Φοβάμαι ότι ο τρόπος που γίνεται το όλο αυτό "παιχνιδάκι" εδώ μέσα, της γύρισε μπούμερανγκ... Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο να βρει στον χώρο αυτό άλλη δουλειά αλλά σίγουρα τέτοια πράγματα είναι δυσάρεστα.
Το κανει πλεον στο προσωπικο της Τhread.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Μια επαγγελματικη συνεργασια, για λογους που δεν μας αφορουν τελείωσε. Ειναι κατι που συμβαινει καθημερινα με χιλιαδες επιχειρησεις και χιλιαδες εργαζομενους.
Αλλα οπως και να εχει ουτε η Κελλυ θα "χαθει", ουτε το studio θα κλεισει.
Μια δυνατη επιχειρηση δεν χανεται αμα φυγει ενα καλο στελεχος.
Ενα καλο στελεχος βρισκει δουλεια.
Οσο για την ιντερνετικη παρεα, πιστευω οτι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και δεν εχουμε την παιδιαστικη νοοτροπια :
"Α ο φιλος μου ο Νικολακης τσακωθηκε με τον Κωστακη, αραγε και εγω ειμαι τσακωμενος με τον Κωστακη"
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ υπονοωω οτι τσακωθηκε η Αντζελα με την Κελλυ.)
Δηλαδη και στο Φ104 θα συνεχισουμε να πηγαινουμε οσο περναμε καλα, και την Κελλυ μπορουμε να συνανταμε εκει που θα εργαζεται, εαν ακομα μας ικανοποιουν οι υπηρεσιες της.
Οπως επισης θα περναμε ευχαριστα τον ελευθερο χρονο μας γραφοντας στα αναλογα Thraed .....