Επισκέπτης
σας χαιρετώ μάγκες τωρα που μαζευτήκατε ολοι σας αφήνω να εκθειάσετε την πραμάτεια σας...καλή συνεχεία......
δυστηχος :-
και δεν ειναι και απο τον τερκενλη![]()
και εγω αυτο σου ειπα οτι δεν ειπα οτι δεν εχω κανει εχω δοκιμαση ;) ;) ;) ;) απλος δεν δινω στι δουλια μου....
Το δινεις μονο στο amore???
Αληθεια τι ενοουν οι γυναικες "σπασιμο" απο πισω???
αμεεεεε πανταΑμαντα πές μου οτι εχεις μαζι σου και το σέξυ γυαλάκι που φοράς στην φωτογραφία. Χρυσή εχω κάνει την Μπου-Μπου να φέρει γυαλιά στα κοριτσια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αμεεεεε παντα![]()
![]()
Καλησπέρα φίλε πράκτικα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθείς αλλά είναι κομμάτι δύσκολο : να μάθεις πότε έχει περίοδο !!καλησπερα
μπορει καποιος να μου πει εαν η ελβιρα εινα πρωην αγορι
την εχω δει και απο κοντα και δεν μποεω να καταλαβω
μια συναδελφος της που εχω βρεθει μου εχει πει οτι δεν ειναι
αλλα δεν την πιστευω
οποιος ξερει ας μου πει
ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα σ'όλες καί σ'όλους , καί σε αυτούς που είναι συνεχώς μπροστά στην οθόνη , καί σε αυτούς που αποκαμωμένοι αποχωρούν για να πάρουν δυνάμεις καί σε αυτούς που ήρθαν τώρα !

Καλησπέρα φίλε πράκτικα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθείς αλλά είναι κομμάτι δύσκολο : να μάθεις πότε έχει περίοδο !!
χαχαχαχα δεν δουλεβη τοτε ομος....ειναι γιναικα την εχω γλιψη φενετε η κλιτοριδα τις ειναι για ρουφιγμαΚαλησπέρα φίλε πράκτικα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να βεβαιωθείς αλλά είναι κομμάτι δύσκολο : να μάθεις πότε έχει περίοδο !!

χαχαχαχα δεν δουλεβη τοτε ομος....ειναι γιναικα την εχω γλιψη φενετε η κλιτοριδα τις ειναι για ρουφιγμα![]()
![]()
Μπου-Μπου να ξέρεις οτι ο Τερκενλής δεν κάνει τα καλύτερα τσουρέκια εκει πάνω απλά εχει την φήμη.
Καλησπέρα αγαπητέ εγώ δεν μπορώ να εκφράσω ξεκάθαρη άποψη δεδομένου ότι μόνο απο τις φωτογραφίες την έχω δεί , άσε που καί απο κοντά να την έβλεπα πάλι δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βγάλω εύκολα συμπέρασμα , οπότε μόνο οί συναγωνιστές που έχουνκαλην εσπέραν φίλτατε!![]()
Μπορει ακόμα να πάει να την ρωτήσει αν φυσικά είναι έτοιμος να φάει χαστούκι. Πέραν της πλάκας την έχω δει απο κοντα και δεν πιστευω οτι είναι.
μα ολες ομοςπάντως έλεος δηλαδη να αμφισβητούμε το φύλλο της κάθε κοπελούδας.