Επισκέπτης
η καρδια του αντρα εχει μετακομιση πιο κατωΜιλάς κατευθείαν στην καρδιά μου!
![]()
![]()
![]()

η καρδια του αντρα εχει μετακομιση πιο κατωΜιλάς κατευθείαν στην καρδιά μου!
![]()
![]()
![]()
ενωιτε ;) ;) ;) ;)Για αυτο και δεν τον δινεις ακομα???
ενωιτε ;) ;) ;) ;)
εσυ κουνελακη πως θα μαρτιρισειςκάποιοι μαρτυράν χωρίς ξύλοάκου προμοτορες
![]()
κάποιοι μαρτυράν χωρίς ξύλοάκου προμοτορες
![]()
Αυτό καθομολογεί τό γεγονός ότι έν τοίς λαικοίς στρώμασι κυριαρχεί ή άποψις δάσκαλε ότι διά πάσαν νευρωσικήν ή ψυχοπαθολογικήν κακοδαιμονίαν τών έν τούδε θαμώνων , πταίει πάντα ή έλλειψις έρωτικών έπαφών ??????![]()
μονο μαζι σουεσυ κουνελακη πως θα μαρτιρισεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειπα δεν κανω... δεν δινωΚαι τοτε αμα δεν τον εχεις φαει πως ξερεις να "παιρνεις" κολαρακια???
Εκεί έχουμε πιο πολύ χώρο, γι' αυτό ;)η καρδια του αντρα εχει μετακομιση πιο κατω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε λιγούρη γράψε και άλλο μπας και γαμήσεις τζάμπαΚύριε Πρωθυπουργέ, έχω άντίθετη άποψη, δέν θά ψηφίσω το Νομοσχέδιο.........
Πρωθυπουργός....Αντε γαμήσου ρέ μαλάκα, καραγκιόζη
που έχεις καί άποψη........
Βάρδα τα λόγια σου τύπε μην μας βγάλεις κάνα όνομα!!!Και τοτε αμα δεν τον εχεις φαει πως ξερεις να "παιρνεις" κολαρακια???
δεν ειπα δεν κανω... δεν δινω![]()
![]()
![]()
;)
ρε λιγούρη γράψε και άλλο μπας και γαμήσεις τζάμπα![]()
![]()
τωρα η αντζελα σε βλέπει γράψε...γράψε...υπερασπίσου
.....
έγραψες μιλάμεΗ φράσις δηλαδή ταυτίζεται έννοιολογικώς με το άν
γαμιέσαι??
Μεταφορικώς όμως, μολονότι βαρεία, ή ύβρις έχει άτονήσει
συν τώ χρόνω, με άποτέλεσμα σήμερον να σημαίνει άπλώς
έτεροφυλοφυλικήν συνουσίαν.
Αύτοδικαίως έρμηνεύεται ώς άποψις τού ομιλητού περί πεοπενίας τού μαλάκα (πεοπενικός μαλάκας = έρωτικώς έστερημένος).
soft ή light!
έγραψες μιλάμεεσυ ανετα αντικαθιστάς τον Μπαμπινιώτη και ενίοτε και την Άντζελα...... με αποστόμωσες..
και εγω αυτο σου ειπα οτι δεν ειπα οτι δεν εχω κανει εχω δοκιμαση ;) ;) ;) ;) απλος δεν δινω στι δουλια μου....Mια φιλη μου ελεγε οτι για να ξερεις να γαμησεις καλα κολο πρεπει πρωτα να εχεις γαμηθει! Ετσι με επεισε να με γαμησει απο πισω πρωτη φορα. Βεβαια παρολα αυτα εγω συνεχιζω να ποναω απο πισω και μου ειπε πως δεν εχω "σπασει ακομα" χωρις βεβαια να εχω καταλαβει τι ενοει!