Επισκέπτης
καλα μπωρεις να μου εξηγήσεις τι σε χαλάει αμα ειναι απο αλβανια ρουμανια ι οπουδήποτε? ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ ;) ;) ;) ;)Σκίπρι από το Σκιπερία. Χώρα των αετών στα αλβανικά. Κοινώς Αλβανία.
καλα μπωρεις να μου εξηγήσεις τι σε χαλάει αμα ειναι απο αλβανια ρουμανια ι οπουδήποτε? ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ ;) ;) ;) ;)Σκίπρι από το Σκιπερία. Χώρα των αετών στα αλβανικά. Κοινώς Αλβανία.
γαμαγε αλλουΆλήθειαπού ήταν τότε ό Errikos ??????
το αλβανικο μυριζεικαλα μπωρεις να μου εξηγήσεις τι σε χαλάει αμα ειναι απο αλβανια ρουμανια ι οπουδήποτε? ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ ;) ;) ;) ;)
Ναι φίλε, όπως βρει το φλουρί γαμάει κώλο τσάμπαΔιάβασα στο site σας ότι έχετε άλλον τιμοκατάλογο για τις γιορτές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γράφτηκα στο NEWSLETTER αλλά δεν μου ήρθε τίποτα...
Γιατί ρε τύπε; Τι ρώτησε ο άνθρωπος;τι δραμα ζουνε μερικοι
1..δεν τα λεμε σε εσεναΔεν με χαλάει καθόλου, γι' αυτό δεν χρειάζεται να μου λέτε ψέμματα ;)
λευτερια στην Β.Ηπειρο1..δεν τα λεμε σε εσενα
2..δεν τα λεμε για εσενα αλλα αμ θα εισαι μες στο χορο το τε θα καταλαβεις
προτον δεν φτεμε εμεις,που μολις ακουτε την αληθια φεβγετε(οστε εσεις μας αναργασετε να λεμε ψεματα)
και δευτερον ολλα μεσα στο χορο ειναι ενα εργω οποτε ο καθενας περνει το ρολο του και διαλεγει οτι θελει να ειναι.... ;););)
εκεις πας για να περασεις καλα τωρα αν θες Ε9 πηγαινε αλουΝαι φίλε, όπως βρει το φλουρί γαμάει κώλο τσάμπα
Γιατί ρε τύπε; Τι ρώτησε ο άνθρωπος;![]()
Θυμάμαι μια κοπελίτσα παλιότερα στο Μετάξι.1..δεν τα λεμε σε εσενα
προτον δεν φτεμε εμεις,που μολις ακουτε την αληθια φεβγετε(οστε εσεις μας αναργασετε να λεμε ψεματα)
και δευτερον ολλα μεσα στο χορο ειναι ενα εργω οποτε ο καθενας περνει το ρολο του και διαλεγει οτι θελει να ειναι.... ;););)
Μαζί σου, αλλά αν άκουσε ότι άλλαξαν οι τιμές να μην το επιβεβαιώσει δηλαδή;εκεις πας για να περασεις καλα τωρα αν θες Ε9 πηγαινε αλου
ναι ειμαι! το αν γουσταρω πεζετε αλλα δεν μπωρο να το αλλαξω οποτε....Θυμάμαι μια κοπελίτσα παλιότερα στο Μετάξι.
Όταν τη ρωτούσες από που είσαι σου έλεγε "Αλβανίδα και γουστάρω".
Είχε πολλούς πελάτες ;)
τι δραμα ζουνε μερικοι
Μ' αρέσειςναι ειμαι! το αν γουσταρω πεζετε αλλα δεν μπωρο να το αλλαξω οποτε....![]()
![]()
![]()
1..δεν τα λεμε σε εσενα
Διάβασα στο site σας ότι έχετε άλλον τιμοκατάλογο για τις γιορτές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γράφτηκα στο NEWSLETTER αλλά δεν μου ήρθε τίποτα...
γι αυτο δε χρειαζεται να απανταμε στον καθενα να φυγουνε να πανε αλλου τσουρεκια μας τα κανανεμεγαλο δραμα αστα :-
η πλακα βεβαια ειναι η μαλλον το πραγματικο δραμα
οτι αν αυριο μεθαυριο
κριση εχουμε ποτε δεν ξερεις τι ξημερωνει
η μητερα η αδελφη η κοπελα μερικων μερικων...........
αποφασισει να μπει και αυτη στο κλάδο μας
τοτε θα τους πιασει πρεμουρα να της πουνε να δωσει τα πραγματικα της στοιχεια στο κοινο
ξερεις για να ξερουν οι πελατες που θα τις παιρνουν απο που θα κραταει η σκουφια της καθεμιανης
εκει να δω μαγκια
γιατι απο τζαμπα μαγκια και "πνευμα" δυστυχος η ελλαδα ειναι γεματη :-