Δασκαλε, δεν παμε για ψαρεμα καλυτερα ???Ναι ρε !
Είναι μια κάποια λύση, στις δύσκολες μέρες της κρίσης................
Δε γαμάμε που δε γαμάμε, τουλάχιστον να ξέρουμε που γεννηθήκανε οι εργάτριες του 104!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εσύ DON GIOVANNI μην είσαι συγγενής του Δον Κιχώτη και μέχρι σήμερα μου το κρύψες;

Λες, να μην ειναι ???Δεν είδες θέμα που μου άνοιξε χτες η Άντζελα.................................
Τώρα αμφιβάλλω αν είναι Ελληνίδα!
Τι παθαμε !!!

DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !εσύ DON GIOVANNI μην είσαι συγγενής του Δον Κιχώτη και μέχρι σήμερα μου το κρύψες;
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Παναγιώτατε τα σέβη μου , δέν νομίζω να έχω κάποια σχέση εγώ βλέπεις φοβάμαι καί τους κάθε λογής " ανεμόμυλους " ! το μόνο σχετικό είναι ότι έχω ζήσει για 3 μήνες Ισπανία !
άρα ειθαι πολύ λίγο ιθπανόθ! να το θυμάσαι αυτό.
θα κάνουμε test, ο έχων τις περισσότερες καταγωγές θα κερδίσει ένα normaly pay (το αντίθετο του free) fuck.
και θα κεράσει και ένα drink τους υπόλοιπους.
Νομίζω ότι είναι ώρα η έρευνα να στραφεί και προς την Ελένη και το κατά πόσο είναι Αιγύπτια!
σειρά μετά έχει η Αναστασία.........
![]()
άντε γιατί έπεσε η ακροαματικότητα!
![]()
![]()
![]()
πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ποιο ψάρεμα ρε ...............
Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?
Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!
κάτσε τώρα γιατί ανοίγεις θέματα.
οι Φαραώ που μέχρι σήμερα χρησιμοποίησες ήταν από την Αίγυπτο; και πως τα ψάρια το αναγνώριζαν; ελπίζω να ήσουν ειλικρινής μαζί τους.
Μονο με καλαμι και ψωμι, στον αλιμο !!!Ποιο ψάρεμα ρε ...............
Ξέρεις πόσο έχει πάει η γαρίδα?
Άσε δε το Φαραώ .....απλησίαστο!

osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πιστευω οτι κατι ανάλογο πρέπει να γίνει με εξέχοντα μέλη του φόρουμ. Για παράδειγμα εχω πολλές ενδείξεις οτι ο Τσέγιεν δεν είναι αυθεντικός ινδιάνος Τσέγιεν αλλα υπάλληλος που κατάγεται απο την Ανω Φουσκομαγουλίτσα Τυρνάβου. Ενω ο περίφημος Σάρουμαν δεν είναι ο πανίσχυρος μάγος του πύργου Αϊζενγκαρντ αλλα ντελιβέρας με καταγωγή απο το Κουρκουμπινοχώρι θεσσαλονίκης. Κύριοι πρέπει να ντρέπεστε που εξαπατάτε έτσι τα κορίτσια του Φ104.
έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.
έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.
είναι σκανδαλώδες!!!
Κακιες !!!έτσι πες τα! όταν εγώ έλεγα ότι έχω ενδείξεις πως ο τσεγιέν δεν μου μοιάζει ινδιάνος γιατί δεν ξέρει ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω του αλόγου, ότι για ανάψει τζάκι θέλει φλόγιστρο δεν με πίστευε κανείς.

DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !άρα ειθαι πολύ λίγο ιθπανόθ! να το θυμάσαι αυτό.
θα κάνουμε test, ο έχων τις περισσότερες καταγωγές θα κερδίσει ένα normaly pay (το αντίθετο του free) fuck.
και θα κεράσει και ένα drink τους υπόλοιπους.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.960
- Πόντοι
- 14.156
Φίλε μου έχεις άδικο.Ο πελάτης πρέπει νά ξέρει τίαγοράζει.
νοικιάζει
αναγνωσιμότητα...άντε γιατί έπεσε ηακροαματικότητα!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
είναι σκανδαλώδες!!!
προτείνω να του επιβληθεί στέρηση εισόδου στους οίκους ανοχής επί τρίμηνο.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Δέν έχω αντίρρηση απλά για να βάλω λίγο τα πράματα στη θέση τους : ό αυθεντικός Don Giovanni δέν έχει την παραμικρή σχέση με την Ισπανία ! πρόκειται για την γνωστή όπερα του Μότσαρτ που εξελίσεται στην Ιταλία καί συγκεκριμένα στην Βενετία !
ναι πες μου ότι είσαι και όπερα τώρα :'( :'( :'(ή ότι τραγουδάς άριες.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Κακιες !!!
![]()
![]()
![]()
κακίες εγώ;
σε 40 - 50 χρόνια που θα γέρναγε και θα ξεμωραινόταν και θα έλεγε ότι έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στη γη του Μανιτού θα σου πω εγώ.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
προτείνω να του επιβληθεί στέρηση εισόδου στους οίκους ανοχής επί τρίμηνο.
Όπα όπα σιγά ..............
Αυτός με το ζόρι μπορεί να αντέξει τριήμερο αποκλεισμό!
Στο τρίμηνο αν δεν έχει πεθάνει, σίγουρα θα χει βαριά μανιοκατάθλιψη με τάση αυτοκαταστροφής!
Έλεος!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Εγώ ως λαγαρός ποτέ δεν θα παραπλανούσα τα πλάσματα της φύσης!
Εγχώριο Φαραώ τα τάιζα Ευβοϊκού!
Όμως τώρα ούτε ζυμάρι.
Για αυτό τη στήνω στο "εμιγκρεσιον μπιρο"!!
άρα τα παραπλανούσες! αυτά πίστευαν πως έτρωγαν αιγυπτιακή κουζίνα αλλά εσύ τα κορόιδευες.
κρίμα και σε είχα σε εκτίμηση.