Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
. Οπότε πακέτο γιατί εάν αλλάξεις λειτουργικό και σου πάθει κάτι αμμέσως να ξέρεις ότι δε θα στο φτιάξουν τουλάχιστον εντός εγγύησης
. Δεύτερο μου κάνει εντύπωση που λες πως δεν αναγνωρίζει δίσκο
. Ερώτηση: με service pack 2; Τώρα να βάλεις μέσα σε cd τους drivers, δεν νομίζω να γίνεται γιατί σχεδόν όλα τα αρχεία είναι συμπιεσμένα στο cd των win και κατά την εγκατάσταση γίνεται αποσυμπίεση
Τί μάρκα είναι το εργαλείο;