Σήμερα πήρα προγραμματισμένος για Ιονέλα, αλλά έπαιξα και έχασα. Ρεπό από σήμερα η νεαρά, λόγω περιόδου υποθέτω, θα μας λείψει κάνα 5ημερο. Στη θέση της η Αλεξία με το θεϊκό κολαράκι. Λίγο πιο πριν είχα δει την Νικόλ στο Σαπφώς 7 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με βυζάρες πολύ τουμπανιασμένες και σαν να έχασε και κάνα 2 κιλάκια και έγινε ακόμη πιο καύλα το μωρό.
Στην μικρή βόλτα που προηγήθηκε, είδα την Ζωή την Μολδαβή στο Ταντάλου 14, την Αντρέ στο πράσινο και η Μόνικα στο Σαπφούς 20.
Η κατάθεση έγινε τελικά στην Έμμα στην Κατεχάκη, μια γκόμενα βγαλμένη από τσόντα πάρα πολύ έκφυλη και πολύ δυνατή.
Εδώ θέλω να δώσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου στους αγαπητούς συναθλητές Karaman7 και Midastouch

μιας που χάρη σε αυτούς πέρασα ένα πολύ όμορφο βράδυ με την Έμμα, που ομολογώ ότι αν δεν είχα διαβάσει αυτά τα καλά λόγια ούτε που θα περνούσα μέσα.
Πάντα τέτοια εύχομαι και σε όλους σας,

το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο θα αναλυθεί εκτενώς στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει, μιας που η μικρή μου έδωσε πολύ τροφή για να γράψω ωραία λόγια ;) ;) ;)

.