Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Αδερφε καλημερα...Αυτη η Βικτωρια,λιζα κτλ...Πως ειναι?Αδυνατη?Γεματη?Και απο βυζια?Σε σχεση με Αφρουλα,Μαιρη?
βυζια μεγαλα σφιχτα τεσσαρια αλλα νταρντανα με πλατες κυριως αλλα σφιχτη.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
[quote author= link=topic=125.msg3349573#msg3349573 date=1323634413]
Συνεντευξη της Αντριαννας στο γνωστο σαιτ.
Λεει πως ειναι 27 ετων  :think:
[/quote]
*******: Τι σου αρέσει σε έναν άνδρα;
Αντριάνα: Να είναι καθαρός. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ο κούκλος, αλλά να είναι καλός και αρσενικός μαζί μου. Τρυφερός όπου χρειάζεται. Νιώθω πάντως πολύ τυχερή. Δεν έχω κανένα παράπονο. Με τους περισσότερους έχω χημεία. Επίσης πρέπει να σου πω, ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω σταθερούς πελάτες οι οποίοι μου κάνουν μασάζ, με περιποιούνται… Μπορεί να έρθουν έτσι απλά για να με δούνε.. να μάθουν νέα μου, να δουν τι κάνω… Μου κάνουν πολλά δώρα. Λουλούδια, σέξι φορέματα, παπούτσια... Έχω πάρα πολύ καλούς άνδρες δίπλα μου…

*******: Σε έχουν ερωτευθεί πελάτες;
Αντριάνα: Ναι με έχουν ερωτευθεί. Έχω κάνει πολλούς φίλους στο μαγαζί. Είναι καλοί άνθρωποι, με καλή καρδιά. Μπορεί να μην έκανα σχέση μαζί τους, αλλά όπως σου είπα και πριν παραμένουμε καλοί φίλοι και αυτό με έχει ανεβάσει πολύ σαν γυναίκα. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ κοινωνική. Μου αρέσουν οι άνθρωποι. Πάντα είμαι χαμογελαστή. Μου αρέσει να μιλάω, να γνωρίζω ανθρώπους, να δένομαι με τους ανθρώπους. Και μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου.

ε ρε τζοκεριξ που σας χρειαζεται :headbang:.....καψουροαγαπουληδες ε καψουροαγαπουληδες :birdman:....ευτυχως υπαρχουν και μερικοι χαρντφακερς ρεαλιστες ακομα  :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ε ρε τζοκεριξ που σας χρειαζεται :headbang:.....καψουροαγαπουληδες ε καψουροαγαπουληδες :birdman:....ευτυχως υπαρχουν και μερικοι χαρντφακερς ρεαλιστες ακομα  :grin: :grin: :grin:
ο μπαρμπας με το καπελο απ'εξω τα γραφει αυτα βρε.Αφου δικο τους ειναι το σαϊτ...
Το μονο κλισε που δε μας εγραψε ειναι να θελει τον ανδρα να εχει χιουμορ και τιποτα αλλο :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ο μπαρμπας με το καπελο απ'εξω τα γραφει αυτα βρε.Αφου δικο τους ειναι το σαϊτ...
Το μονο κλισε που δε μας εγραψε ειναι να θελει τον ανδρα να εχει χιουμορ και τιποτα αλλο :grin: :grin:
διαβαζει πολυ κοσμοπολιταν φαινεται ο μπαρμπας.....μπορει να γραφει κι εκει κιολας.... :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Συμφωνω και επαυξανω.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ααααα...δε σας ειπα και το αλλο απο τη χθεσινη μου βολτα.Η Κελλυ λεει μαλλον οριστικο τελος και αυτη διοτι παντρευεται.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε μια τσατσα.
Κλαψτε...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ααααα...δε σας ειπα και το αλλο απο τη χθεσινη μου βολτα.Η Κελλυ λεει μαλλον οριστικο τελος και αυτη διοτι παντρευεται.Ετσι τουλαχιστον μου ειπε μια τσατσα.
Κλαψτε...
ΠΟλύ θα ήθελα να είχα φιλαράκι τον άντρα της....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
αααα ψου

ΑΑΑΑ φρουλα @ Κωλετη

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Βολτα πριν λιγο με καταθεση και ολα στο στομα :pipa2: :pipa2:
-Φριξου 9.Η Καντυ με στολη Αη Βασιλη,με καπελακι και 2 ασπρες μαλλινες μπαλες να κρεμονται πισω στον κωλο.Ψ
:smitten:
Επιτελους μια τσαρκα τις προκοπης  :cheesy:

.Αλλα πως να τη γαμησεις αυτην??
Γιατι δε την φτανεις ?  :think:
να εισηγηθω για κανα σκαμνακι ?  :think:

Ευχαριστη εκπληξη η τσατσα που ηταν μονιμη πρωινη στο Φριξου 14 με την Αγαπη.Θα ειναι πλεον μονιμη εδω απ'οτι μου ειπε...

Καλως ηρθε ...αλλα
Επισης Eυχαριστο θα ειναι να δουμε και κανα φρεσκο σεντονακι οπως παλια με την Κυρα Ριτσα  :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Συνεντευξη της Αντριαννας στο γνωστο σαιτ.
Λεει πως ειναι 27 ετων  :think:

i see
καλα που το πες , δε την κοιταω την αρχικη τους δελιδα εκει  :S

27 + ΦΠα εστι δε γινετε ?
Ειδικα μετα τα 30  :rolleyes: ( που τα εχει πατησει) το ΦΠΑ αυξανεται  :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
:smitten:
Επιτελους μια τσαρκα τις προκοπης  :cheesy:
Ε αφου εφυγε ο βρικολακας πλεον οι πορτες του Βιλα εχουν ανοιξει και για μενα.Θα μπορω να παιρνω ματι την αγγουρω ετσι για την πλακα μου οποτε θελω :birdman:
Το κακο ειναι ομως οτι ο βρικολακας πηγε Βαρδαρη :grin:

Γιατι δε την φτανεις ?  :think:
να εισηγηθω για κανα σκαμνακι ?  :think:
Ειμαι κοντος.Τι να εισηγηθεις ρε αγαπουλη?Με Μαιρουλα τσατσα κανουμε ο,τι γουσταρουμε πλεον εκει μεσα...Το 69 με την Αντριαννα δε βλεπω να αργει :tits: :tits:
Αν και χθες που ελεγε σε εναν αλλο το προγραμμα για την Καντυ του ειπε 80ε :new_shocked: για 69 χωρις γυμνο γιατι δεν κανει αυτη λεει

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Ε αφου εφυγε ο βρικολακας πλεον οι πορτες του Βιλα εχουν ανοιξει και για μενα.Θα μπορω να παιρνω ματι την αγγουρω ετσι για την πλακα μου οποτε θελω :birdman:
Το κακο ειναι ομως οτι ο βρικολακας πηγε Βαρδαρη :grin:
Ειμαι κοντος.Τι να εισηγηθεις ρε αγαπουλη?Με Μαιρουλα τσατσα κανουμε ο,τι γουσταρουμε πλεον εκει μεσα...Το 69 με την Αντριαννα δε βλεπω να αργει :tits: :tits:
Αν και χθες που ελεγε σε εναν αλλο το προγραμμα για την Καντυ του ειπε 80ε :new_shocked: για 69 χωρις γυμνο γιατι δεν κανει αυτη λεει

Κοντοι,  Ψηλοι στον Αγιο Καντελεημονα  :priest:

Ποιος βρικολακας ? η Λαζοτσατσα ?  :think:
μεχρι και εκεινη την εχα δει να αλλαζει σεντονια παντως
Γιαυτο πες στην Φιλη την Μαιρουλα να επιληφθει του θεματος
αλλιω ς θα εισηγηθω την επιστροφη του Βρικολακα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Ιστορικη βαρδια ... Αφροδιτη VS Εφη  :cheesy: ( Κωλετη - Φριξου 15 )

ενω η Καντυ λιγο παραδιπλα να συμπληρωνει το τριγωνο ...
Πολυ ισχυρα μαγνητικα πεδια σημερα ...  στο τριγωνο των των Βυζουδων  :tits2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.871
Πόντοι
12.815

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, η Χριστίνα είναι στο Αν. γεωργιου 34 και σήμερα το βράδυ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σήμερα πήρα προγραμματισμένος για Ιονέλα, αλλά έπαιξα και έχασα. Ρεπό από σήμερα η νεαρά, λόγω περιόδου υποθέτω, θα μας λείψει κάνα 5ημερο. Στη θέση της η Αλεξία με το θεϊκό κολαράκι. Λίγο πιο πριν είχα δει την Νικόλ στο Σαπφώς 7 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση με βυζάρες πολύ τουμπανιασμένες και σαν να έχασε και κάνα 2 κιλάκια και έγινε ακόμη πιο καύλα το μωρό.

Στην μικρή βόλτα που προηγήθηκε, είδα την Ζωή την Μολδαβή στο Ταντάλου 14, την Αντρέ στο πράσινο και η Μόνικα στο Σαπφούς 20.

Η κατάθεση έγινε τελικά στην Έμμα στην Κατεχάκη, μια γκόμενα βγαλμένη από τσόντα πάρα πολύ έκφυλη και πολύ δυνατή.
Εδώ θέλω να δώσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου στους αγαπητούς συναθλητές Karaman7 και Midastouch  :rockon: :rockon: :rockon: μιας που χάρη σε αυτούς πέρασα ένα πολύ όμορφο βράδυ με την Έμμα, που ομολογώ ότι αν δεν είχα διαβάσει αυτά τα καλά λόγια ούτε που θα περνούσα μέσα.

Πάντα τέτοια εύχομαι και σε όλους σας, :rockon: το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο θα αναλυθεί εκτενώς στην πανηγυρική κριτική που θα ακολουθήσει, μιας που η μικρή μου έδωσε πολύ τροφή για να γράψω ωραία λόγια ;) ;) ;) :grin:. :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Και κάτι ακόμα από την Έμμα. Μεταξύ πολλών που συζητήσαμε ήταν και τα δεύτερα σχόλια σου karaman, ομολογώντας η ίδια πως είχες απόλυτο δίκαιο, ζητώντας έμμεσα μια συγνώμη, μιας που η τύχη την έφερε να δουλέψει τότε  σε ένα Σαββατοκύριακο τις 36 ώρες από τις 60 που έχει.

Ήταν λοιπόν πολύ λογικό να έχει πεσμένη απόδοση μετά από κάποιο σημείο και το κατάλαβε και αυτή, και επίσης κατάλαβε ότι έφυγες μερικώς δυσαρεστημένος όπως εξάλλου καταγράφηκε και στη 2η κριτική σου.

Μου έδωσε όμως υπόσχεση το μωρό, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί και θα είναι διαθέσιμη και ξεκούραστη έτσι ώστε να περνά καλά και αυτή και όσοι την προτιμήσουν.
:fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom