Βολτα πριν λιγο με καταθεση και ολα στο στομα
-Νικ.Ουρανου 26.Η Βουλγαρα μιλφ Βιολετα.Εμενα μ'αρεσει πολυ,ειναι ομορφη αρχοντογυναικα και εχει τον τροπο της να σε καυλωσει
-Φριξου 9.Η Καντυ με στολη Αη Βασιλη,με καπελακι και 2 ασπρες μαλλινες μπαλες να κρεμονται πισω στον κωλο.Ψηλωσε κι αλλο αυτη απο τοτε που την ειχα δει

.Αλλα πως να τη γαμησεις αυτην??Ευχαριστη εκπληξη η τσατσα που ηταν μονιμη πρωινη στο Φριξου 14 με την Αγαπη.Θα ειναι πλεον μονιμη εδω απ'οτι μου ειπε...
-Φριξου 14.Ανοιχτο και παλι νυχτα μετα απο πολυ καιρο.Δουλευε η Μονικα/Μιχαελα αδιαφορη μεσα και παχυνε πολυ πλεον που σιγα σιγα εκανε και ψωμακια και κυτταριτιδα
-Προμηθεως 25.Το υπεροχο πλασμα Καρμεν με τις βυζαρες και με τις αρνητικες κριτικες.Μια φορα που την πηρα εγω παντως καλα ητανε.Εδω η τσατσα μου ειπε οτι Κατεχακη ηταν η Εμμα
-Σαπφους 5.Η Μιρελα η μοντελισια.Εδω η τσατσα μου ειπε οτι στο Αν.Γεωργιου 24 ειναι η καινουρια η Τζουλια
-Σαπφους 7.Η σεξυ νεαρη Τσεχα Ιονελα
-Σαπφους 8.Η Λαουρα η τρελιαρα που παλι ειχε κεφια αποψε στο σαλονι.Πολυ βοτκα πεφτει μαλλον...
-Σαπφους 20.Μαλλον ηταν η Εμανουελα η ξανθια ψηλη σωσιας της Σασας Μπαστα απ'οσο καταλαβα
-Τανταλου 8.Ηταν η Τζουλη η χοντρουλα με την φοβερη πιπα χωρις χερια.Ποια να ειναι ομως πρωινη εδω?

Δε ρωτησα...Μπας και γυρισε καμια Μαρινα δηλαδη
-Τανταλου 9.Η Μαρτινα η πορνοσταρ την οποια ειχα καιρο στο στοχαστρο και σημερα ηταν η σειρα της.Καλα ηταν για μενα αν και δε προλαβα να τη γαμησω λογω τελειωματος στο στομα της στο 69.Εγω βεβαια ικανοποιηθηκα αλλα οπως καταλαβα απ'το στυλ της η κοπελα δεν ειναι για πολλα πολλα.Λεπτομερειες στην φοβερη κριτικη που θα ακολουθησει ομως.
Ερημιτη,Βιλα πριβε,26ης Οκτωβριου 52,Μαντζαρου 10 κλειστα