![]()
![]()
χαχαχαχα!!γεια σου μπιλ,η τσαρκα κλειδωσε,τωρα με πηραν τηλεφωνο τα τσαρκοπαιδα
![]()
για δώσε ίνφο πρόεδρε μέσω πμ
![]()
![]()
χαχαχαχα!!γεια σου μπιλ,η τσαρκα κλειδωσε,τωρα με πηραν τηλεφωνο τα τσαρκοπαιδα
![]()
,καλα μου λεη πηγαινε στα πηγαδια και στα μπαζα,αφου την κοιταω απο πανω μεχρι κατω,τις λεω με υφος,εγω γουσταρω εσενα,εχης και ενα καυλωτικο βαψιμο σημερα,χαμογελαη και μου λεη,εγω ειμαι γρια τωρα,αμ εσυ εχης το ζουμι της λεω,και σκαη στα γελια,να σε ξαναδουμε καυλιαρη μου,μου λεη..Στο Φ.92υπογειο αριστερα,ευπαρουσιαστο καυλοπιπινο,με ξανθο μπουκλε μαλι με μαυρες ανταυγειες,ωραιο κορμι,και πορνοπροκλητικο βλεμμα,στα υποψιν.Στο Φωκαιας 19,δυο μικρα πιπινια ξεβρακωτα,τρεχαν προς το μερος μου,τσιγγανακια μου θυμισαν,και θυμηθηκα το τραγουδι του νοτη,ενα τσιγγανακι ειπε
στο επανω αναμονη,και στο διπλα δεν μπηκα γιατι υπεθεσα,αφου ειδα την μια να κατεβαινη κατω οτι θα ηταν και η αλλη επανω δεξια! (το γνωστο διπλο διδυμο.)Στο 27υπογειο,αλινα,ρωσσις μιλφ,με μικρο βυζι,ψιλοενδιαφερον κωλον,τον οποιον δινη με φουλ,εκει τραγουδησα με την τσα,ενα ρωσσικο τραγουδι,της ευγενια βλαστοβα,που επεζε,παντα παιζουν ρωσσικα τραγουδια,αφου γουρλωσε τα ματια η τσα και τραγουδησε μερικες λεξης μαζι μου Ναι ξερω,ελευθεραΑυτη ειναι ενημερωση προεδρε,δωσε και σωσε![]()
![]()
...μου επιτρεπης να βαλω και ενα ασματακι αναλογο
![]()
![]()
..
Το καταδυναμιν στρατηγε μουΩραίος !!!![]()
Το καταδυναμιν στρατηγε μου!!!!!

Ανεβαζω σε λιγο περιγραφη απο το μεταξι,και διαλογο με την τσα στο 43,θα σας φυγη το κωλοτρυπιδι στα γελιαΜεγαλε χυστη προεδρε με τις ενημερωσει σου,πακηδες δεν ειχε η περιγραφη σημερα;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπες στο φεις να δεις διαλογο με τον Μακη![]()
![]()

η τσα του 43.Φτανοντας στην Γερανιου,βλεπω παλι ζηταδες,ρε πουτι μου εχουν βαλθη να μου φανε την δουλεια,να πουμε
Τρεις συνολο,ο ενας ψαχνη με φακο προς τη μερια του ξενοδοχειου τους τοιχους και κατω,δυο τεμαχια εχουν κατση ,το ενα ,ξανθο,πολυ ωραιο τεμαχιο,πανω στα καγκελα της πλατειας με τον κωλο της να διαγραφη ενα ωμεγα,και γυρισμενο με πλατη προς τους ζηταδες,και το αλλο ορθιο να τους κοιτα και να μιλαη με την αλλη.Κατεβαινω ισια προς το παρκινκ προς το σαρα,και οι πακιδες εχουν κατεβη ολοι προς τα εκει,και καθονται δεξια και αριστερα στην μεση του δρομου,σαν χριστουγενιατικα δεντρα.Αυτη την μλκ.δεν μπορεσα να την καταλαβω ποτε.Πρωτη σταση,Καλλεργη 33,εμφανιζετε τσατσα η τσατσος,δεν μπορεσα να καταλαβω,γυναικια φωνη με ανδρικη εμφανιση,κοντο μαλι και να παιζη κομπολοι.15Ευρω,φουλ προγραμμα σε ευτραφης παρουσια,κανονικου υψους,με ολιγα φορτωμενα κιλα στο πισω συστημα και μεγαλα μπαλκονια,αλλα αδιαφορη φατσικος με μαυρα μαλια!Μ.Αλεξανδρου 15,ζανα με 10,ακαποτο,Μ.Αλεξανδρου στο 17,η κοντη ταυλανδοφατσα με το κομπινεζον το μαυρο,επι μονιμου βασεως,φουλ με 10,στο Μ,Αλεξανδρου 22,ευτραφης κοπελλα με κοτσο και υπολογισημα μπαλκονια,δεν βιαζετε κλπ.συμφωνα με τα λεγομενα τις τσα,επισης να δεσποζη μια σκαλα ανοιγμενη στην μεση του σαλονιου,την οποια εβαλαν στην ακρη,πακιδοκαφενειο αποκαλω τον χωρο.Κολωνου 53 η ευτραφης κοπελλα απο το 48,αν δεν κανω λαθος.Στο 32Β,2 κοριτσια,αλβανες στυλ,η μια μου φαινετε πως δουλευη και στο υπογειο κατω,ξανθια,ασπρη επιδερμιδα,και η αλλη πιο σκουρο χρωμα μαλιου,αλλα η πρωτη με καλυτερο στηθος.Η τσα εχη δωση ρεστα με την περιγραφη των υπηρεσιων,να κουνιετε για να μας δειξη πως πηδαμε και να κουναη τα χερια για να δειχνη πως κανουν πιπες τα κοριτσια.Στο Κωλονου 32Γωραιο κοντο,με κοντο ξανθο μαλι,και ωραιους βυζους με πτωτικη τασι.Φοραγε ενα σουτιεν,που στην ουσια ηταν δυο κρικοι που εμπαιναν μεσα τα βυζια.Στο 30,νερα,προφανως αλβανη,με ωραιο στηθακι,καινουργια συμφωνα με την τσα,αν θυμαμαι καλα,η τσο.Στο 28η ψηλη αδυνατη,με ασπρα ζαρτιρικα,εδω παιδια μονο 15ευρω,θα περασουμε καλα,δεν βιαζωμε.Απεναντη στο 27ΓΕλενη απο οτι ακουσα απο συναγωνιστες,ξανθο εμφανισιμο με τα βυζια εξω,και πρασινο στρινγκακι,10 ευρω,ακαποτο,ελατε παιδια μεσα θα περασουμε καλα,αυτην την λεξη δεν μπορω να θυμηθω ποσες φορες την ακουσα αποψε
. Στο Ιασωνος 20επανω,ξανθο,με ωραιο στηθος 10,ακαποτο.Στο 30,η τζουλιανα,με το σιλικονε στηθος και τα πιπογιαλα,εξ ρουμανιας,(στο υπογειο)στο 32αδυνατο ξανθο με 10κανονικο,συν 5 κωλο,αν εχω κανη σε αυτα τα δυο καποιο μπερδεμα σορυ,δεν εχουν ολα νουμερα.Στο 31,μπαινουμε στον στιβο μαχης με αγκαθωτα συρματοπλεγματα,προσοχη υψηλη τασι,και τα βελακια υποχρεωτικης πορειας,προς το υπογειο,οπου εμφανιζετε αδιαφορη μαυρομαλουσα να μιλαη στο κινητο,και να μας λεη η ιδια το προγραμμα, και να μας δειχνη με τα χερια της τα εξης,φιλακια στα μαγουλακια,στα βυζακια,πιπα χωρις καποτα,πιπα με καποτα,τιμη εισοδου για κασκαντερ 10ευρω
τελικα καθονται ολοι κατω,και σκαη η κορασιδα,αδιαφορη κοντη με φουλ στα 15,10 απλο,οι πακιδες φευγουν και εμεις, και λεη η τσα,αρε βρωμοπακιστανοι δεν θα μαθετε ποτε,να παρω την κουκλα και να τους βαρεσω?τις λεω?οχι ρε αυτη θα την γαμησουνε και θα τις κανουν τρυπα
.Υποψιν η κουκλα αλλαξε και εμφανιση,μαυρο καυλωτικο κορμακι απο πανω με ασπρο ζαρτιερικο,μπροστα απο εκει που βγαινη η κορασιδα.Απεναντη στο 46Α η ρουμανα που πιανη τα @@ συναγωνιστων και δινη σφαλιαρες,εχη φορεση μπουρνουζι,εχη βγη εξω και κραταη τσιγαρο,που πας την ρωταν συναγωνιστες,να κανω τσιγαρο απανταη,αλλα πηγαινη στο καινουργιο που ανοιξε ακριβως διπλα σε αυτο με την λαμαρινενια εισοδο,πιο πανω απο τα 46.Στο 46Β δυο βυζαρουδες,αδιαφορες φατσικα,ετοιμες να σε θυλασουν Αυτη ειναι ενημερωση προεδρε,δωσε και σωσε![]()
![]()
...μου επιτρεπης να βαλω και ενα ασματακι αναλογο
![]()
![]()
..

Χινω προεδρε λεμεΗταν μεσημερι και καθως κοιτουσα την βροχη απο το παραθυρο,κτυπησε το κινητο,ηταν ο πορνοπιτσιλιστης.Ελα πορνε προεδρε,θα πορνιασουμε στα εξωτερικα ιατρεια?Ναι πορνε μου,του λεω να δουμε αν θα βρεχη,αλλα που θα παη,θα χυσι και ο καιρος και θα ξερχαμανιαση
.Απογευματινη καταδρομη με τον συναγωνιστη πιτσιλιστι,στους πορνοδρομους των εξωτερικων ιατρειων των,Διδυμου 16Α Αλισα,,,,Διδυμου 18υπογειο Συλβια,,,Διδυμου 18ισογειο,η ρουφηχτρα Αλιονα,,,Διδυμου 20 Αννα,,,Αλλαγη πορειας στην Αλκιβιαδου 16Α Η τσα μας ειπε δεν εχω κοπελλα,στο Αλκιβιαδου 16Β,η ναταλι,ρωσσις,καλο κοριτσι,μας τους ετριβε,μεχρι που θερμανθηκαν υπερβολικα,και αναζητουσαν να βγουν εξω απο το παντελονι
, και ακομα μια κοπελλα στο δωματιο,Στο Αλκιβιαδου 16Γ Η Κατερινα με γεμισμενα καπουλια,ψηλο καυλοιδες μιλφ και η Βικτωρια με πορνοβλεμα!!Γυρισμος στην Φυλης για μια αρπακτη ματια!!1Φυλης 59 δυο κορασιδες,Λαουρα μελαμψο με ωραιους βυζους,και Αλεξανδρα,ξανθο γλυκο πιπινι που μας επαιζε στο σαλονι,επειδη καθομασταν στο σαλονι,η λαουρα απεχωρησε και εκεινη ηρθε και καθησε επανω μας,μικρο βυζακι,αλλα ωραιο κωλαρακι,απο Σερβια οπως ειπε,πουσαι Απολυτε,και στο 86Β ζουμερο μελαχρινο με φουλ,μαυρομαλικο με δυαρι στηθος και ομορφο κωλο!!!!
Κινηση υπηρχε αρκετη στην φυλης,κυριως απο πακιδες αλλα και χιστες που επιθεωρουσαν.Σκεφτηκα βγηκαν σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη.Μαλιστα μερικοι,ηταν με φερμες τις δουλειας,κατευθειαν και αμεσως επιθεωρηση
,Αρχισε να πεφτη σκοταδι και η ηρεμια ηρθε στον πορνοδρομο προς το παρων.Φυγαμε κοιτωντας τον πορνοδρομο κλεφτα,τουλαχιστον η βροχη εκανε και ενα καλο,εφυγε και ξεπληθηκε η μυρωδια της κατουρλιλας
![]()
.Ωραιος προεδρε και με πιτσι βλεπω.......ανεβηκε η ομαδα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλως τον μακη,που χαθηκες;;;;;θα γινη και αυτο στα υποψιν,μονο που χρειαζετε δυνατο γκρουπτο επόμενο βήμα είναι πίτσι και πρόεδρος σε πόρνο σκάουτινγκ στα στενά γύρω από την Ομόμοια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()