lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.028
- Πόντοι
- 26.470
διάβασε κάποια ποστ παραπάνω και θα καταλάβεις...καμία σχέση με αυτό που λες πάντως...τυπε εισαι αγαπουλησ και πληγωθηκεσ??
διάβασε κάποια ποστ παραπάνω και θα καταλάβεις...καμία σχέση με αυτό που λες πάντως...τυπε εισαι αγαπουλησ και πληγωθηκεσ??
οκ γιατι και εγω αγαπουλησ ειμαι και εχω πληγωθει πολεσ φορεσδιάβασε κάποια ποστ παραπάνω και θα καταλάβεις...καμία σχέση με αυτό που λες πάντως...
όπως όλοι μας... ;)οκ γιατι και εγω αγαπουλησ ειμαι και εχω πληγωθει πολεσ φορεσ![]()
όπως όλοι μας... ;)
[/quot ετσι τυπε![]()
![]()
έχω πολύ αγάπη να δώσω και μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ αγκαλιά που χωράτε όλες μέσα...βέβαι με σένα δεν ξέρω αν θα χωρέσουν και τααλλά κάτι θα γίνει...
![]()
πες αλήθεια...σου έχει λείψει ένας υπέροχος, πανέμορφος, ευγενικός, ψηλός με γαλανά μάτια και πολύ γυμνασμένο κορμί νέος να έρθει κοντά σου ε?? για αυτό με πλησίασες ε?? πες αλήθεια!! ;)
Συγγνώμη αλλά έτσι δέν είναι στην πραγματικότητα ?πολλές φορές σκέφτομαι μήπως έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι...μήπως εμείς γίναμε υπερευαίσθητοι και οι γυναίκες κυνικές και άκαρδες....τι να πω...δεν ξέρω...![]()
δεν ξέρω αν κατάλαβες...τον εαυτό μου σου περιέγραψα...με ξέχασες ε?? που μου λεγες ότι ήμουν καταπληκτικός εραστής και ότι σου έχω χαρίσει καταπληκτικές στιγμές και ότι νιώθεις γυναίκα πραγματική μαζί μου...τα ξέχασες όλα αυτά ε???
θυμάμαι παλιά όταν η γυναίκα σήκωνε τη φωνή στον άντρα, της κοπάναγε μια στο κεφάλι με το ρόπαλο και την έσερνε μέσασ τη σπηλιά...χωρίς εξηγήσεις και ενδοιασμούς...Συγγνώμη αλλά έτσι δέν είναι στην πραγματικότητα ?
γιατι φιλε lagonisian δεν ειμαι απο αθηνα και θελω το κελλακυ να μην λειπει οταν ερθω.στείλ της πμ καλύτερα....γιατί θες να την ξεφορτωθείς??![]()
![]()
άμα πάρει άδεια η κέλλυ θα καταστραφεί το μαγαζί... ;) ;) ;)γιατι φιλε lagonisian δεν ειμαι απο αθηνα και θελω το κελλακυ να μην λειπει οταν ερθω.![]()
![]()
![]()
αυτο δε το ειχα σκευτει ομολογουμενωςάμα πάρει άδεια η κέλλυ θα καταστραφεί το μαγαζί... ;) ;) ;)
αυτο δε το ειχα σκευτει ομολογουμενωςοχι πως τα αλλα κοριτσια υστερουν αλλα η κελλυ ειναι [size=37pt]αμαζονα[/size] πως να το κανουμε το εχει εκ φυσεως. ειναι θεμα χαρακτηρα.
κελυ ετσι μπραβο τωρα ηρεμησα!καλησπερα μωρο μου :-* :-* :-*
δν θα λειψω καθολου ;)
κελυ ετσι μπραβο τωρα ηρεμησα!
αυτο ηθελα αγορακι μου.....να ηρεμησω εσενα![]()