Μετα την απομακρυνση εκ τουαυτλη τη στιγμή είμαι στο γραφείο στον πάνω όροφο καιγια σένα μωρό μου....
![]()
![]()
αλλά θα έρθεις και για λίγο
![]()
....???
![]()
κάτι μου χρωστάς.... ;)

Μετα την απομακρυνση εκ τουαυτλη τη στιγμή είμαι στο γραφείο στον πάνω όροφο καιγια σένα μωρό μου....
![]()
![]()
![]()
....???
![]()
κάτι μου χρωστάς.... ;)
Ευχαριστώ πολύ φίλε ! χαίρωμαι που εκτός απο Αεκτζής είσαι καί λάτρης όπως καί εγώ του Μαραμπού , του Μαυρή κ.λ.π. παρατσούκλια δηλ.του ποιητή που αγάπησε όσο κανένας την θάλασσα καί τις γυναίκες δηλ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ !
Την θάλασσα την αγαπάω όσο για τις γυναίκες τις λατρεύω άλλωστε φαίνεται αυτόΕυχαριστώ πολύ φίλε ! χαίρωμαι που εκτός απο Αεκτζής είσαι καί λάτρης όπως καί εγώ του Μαραμπού , του Μαυρή κ.λ.π. παρατσούκλια δηλ.του ποιητή που αγάπησε όσο κανένας την θάλασσα καί τις γυναίκες δηλ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ !
Και καλα κανεις !!! ;) ;) ;)Την θάλασσα την αγαπάω όσο για τις γυναίκες τις λατρεύω άλλωστε φαίνεται αυτό![]()
ετσι ειναι Αγιάτρευτος εραστής που δεν ζητάει τίποταΚαι καλα κανεις !!! ;) ;) ;)
ετσι ειναι Αγιάτρευτος εραστής που δεν ζητάει τίποτα![]()
υπάρχει κ ένας βάζελος!!!!Ωχ ωχ ωχ.... χανουμο-φωλια...![]()
![]()
![]()
σου στειλα και ένα πμ σήμερα το πρωί...Ωχ ωχ ωχ.... χανουμο-φωλια...![]()
![]()
![]()
Ωχ ωχ ωχ.... χανουμο-φωλια...![]()
![]()
![]()
εγώ εσένα σου χρωστά ένα τίποτα και κάτσε έχει που είσαι μου φαίνεται περνα καλάαυτλη τη στιγμή είμαι στο γραφείο στον πάνω όροφο καιγια σένα μωρό μου....
![]()
![]()
![]()
....???
![]()
κάτι μου χρωστάς.... ;)
δεν ξηγιέσαι σωστά....η αποτυχία τότε ακόμα με κυνηγάει...πρέπει να το διορθώσουμε...εγώ εσένα σου χρωστά ένα τίποτα και κάτσε έχει που είσαι μου φαίνεται περνα καλά
Τα εν οικω, μη εν δημω !!! ;) ;) ;)δεν ξηγιέσαι σωστά....η αποτυχία τότε ακόμα με κυνηγάει...πρέπει να το διορθώσουμε...
Πρόσεχε γιατί μ'εμάς μπορεί καί να αλλαξοπιστήσεις !υπάρχει κ ένας βάζελος!!!!![]()
![]()
![]()
έλα μωρέ....εμείς κ εμείς είμαστε....Τα εν οικω, μη εν δημω !!! ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
ομάδα και γυναίκα ένας άνδρας δεν αλλάζει ποτέ!!!Πρόσεχε γιατί μ'εμάς μπορεί καί να αλλαξοπιστήσεις !
Σωστός !ομάδα και γυναίκα ένας άνδρας δεν αλλάζει ποτέ!!!![]()
![]()
Είσαι μάγκας καί σωστός ρε φίλε " Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία παίξε στον άνεμο την γλωσσα σου καί πέρνα , αλλού σε λέγανε Γιουδίθ εδώ Μαρία το φίδι σκίζεται στο βράχο με την σμέρνα !"Την θάλασσα την αγαπάω όσο για τις γυναίκες τις λατρεύω άλλωστε φαίνεται αυτό![]()
Την γυναικα, την αλλαζεις !!! ;)Σωστός !