Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.883
- Πόντοι
- 266
Τα σεβη μου, στην Β.Ελλαδα !!!

Τα σεβη μου, στην Β.Ελλαδα !!!
μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!!Τωρα και εσυ, ουτε Σ/Κ ουτε καθημερινες ??? ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
Καλησπερα ομορφη....καλημέρα λαγό τόσο πολύ σου έλειψα που θες να με δεις σύντομα θα με δεις και εμενα
Κάτω απο φώτα κόκκινα κοιμάται ή Σαλονίκη ! καλημέρα Taftaar .Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου![]()
Ολα τα γουρουνια, την ιδια μουρη εχουν !!! ;) ;) ;)μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!!![]()
δεν έχουμε όρεξη για τίποτα....
Γεια σου φιλε TAFTAAR !!!Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου![]()
Καλημέρα Λαγούλη καί μέσα σ'όλα σας έφτιαξε την πλάτη καί ή Καβάλα στο μπάσκετ !μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!!![]()
δεν έχουμε όρεξη για τίποτα....
xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψηότι μου έλειψε μου έλειψες....η αλήθεια να λέγεται....μου έχεις μείνει αξέχαστη!!!![]()
ελπίζω γρήγορα γιατί έχω καιρό να
![]()
![]()
![]()
....
![]()
![]()
Νεφελακι πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψη
για σου όμορφο αγόρι τι μου κανεις καλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου![]()
για σενα φιλε ;)Κάτω απο φώτα κόκκινα κοιμάται ή Σαλονίκη ! καλημέρα Taftaar .
καλα κουκλα μου ;) εσυ ακομα πανω εισαι?για σου όμορφο αγόρι τι μου κανεις καλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και από μένα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* μωρό μουΝεφελακι πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
ετοιμάσου... ;)xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψη
εγώ το εφκαριστιεμε πολύ αυτήν τι άδεια γυρνάω ράνδου ίιναι ωραία :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλα κουκλα μου ;) εσυ ακομα πανω εισαι?![]()
μισό λεπτό ετοιμάζουμε που είσαι ακριβώς αυτή τι στιγμήετοιμάσου... ;)
αυτλη τη στιγμή είμαι στο γραφείο στον πάνω όροφο καιμισό λεπτό ετοιμάζουμε που είσαι ακριβώς αυτή τι στιγμή
Ελευθερη και ωραια ???εγώ το εφκαριστιεμε πολύ αυτήν τι άδεια γυρνάω ράνδου ίιναι ωραία :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευχαριστώ πολύ φίλε ! χαίρωμαι που εκτός απο Αεκτζής είσαι καί λάτρης όπως καί εγώ του Μαραμπού , του Μαυρή κ.λ.π. παρατσούκλια δηλ.του ποιητή που αγάπησε όσο κανένας την θάλασσα καί τις γυναίκες δηλ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ !για σενα φιλε ;)