Επισκέπτης
Ψάχνουμε να βρούμε πούστηδους...τι εγινε εδω ?![]()
Ψάχνουμε να βρούμε πούστηδους...τι εγινε εδω ?![]()
για γκέι δεν ξέρω τίποτα, εκτός αν εννοείς αυτούς που τους αρέσουν τα πλαστικά...
ανώμαλοι ίσως, αλλά δε μας πέφτει λόγος, εφόσον δεν ενοχλούν κανέναν.
Σχόλιο: άλλωστε να σας πω κάτι; πιο εύκολο και για τα κορίτσια. Τι είναι πιο δύσκολο; να γαμάς με πλαστικό π... ή να σου γαμάνε το μ... όλοι μέρα; Συν ότι τα λεφτά είναι καλύτερα. ;)
Δεν σε εχω κοψει για ηλιθιο....μην κανεις αυτονοητες ερωτησεις!!!!τυπε εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα
για να χουμε καλο ρωτημα![]()
![]()
τι καπνο φουμαρεις ρε μπάρμπα?
Ποσο μου αρεσει να σε διαβαζω.....εισαι μια κατηγορια μονος σου, δικε μου!!!!!!!!!!
Δεν σε εχω κοψει για ηλιθιο....μην κανεις αυτονοητες ερωτησεις!!!!
δεν πας καλά! καθόλου όμως!
τελικά έχω μεγάλη πέραση ο... πούστης!
Το σκέφτομαι να το "γυρνάω" που και που, με επαγγελματικές προοπτικές, μήπως βγάζω τα λεφτά του στούντιο, με έχει χτύπησει άσχημα η κρίση (μη με κτυπήσει και η αγαμία). Θα νοικιάσω το διπλανό του Φ104 να δουλεύω το πρώι και να πάω να τα ακουμπάω δίπλα το βράδυ.![]()
χαχαχα!!!!!τυπε παριστανω τον ηλιθιο για να πιασω στα πρασα
εναν αλλον ηλιθιο που μπηκε να μας ψαρωσει![]()
Ψάχνουμε να βρούμε πούστηδους...
τυπε εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα
για να χουμε καλο ρωτημα![]()
![]()
τι καπνο φουμαρεις ρε μπάρμπα?
Σε βρήκαμε ή θες να ψάξεις μαζί μας;ελα φιλε.
Σε βρήκαμε ή θες να ψάξεις μαζί μας;![]()
πρώτον, δεν είμαι μπάρμπας, 23 χρονών είμαι.
δεύτερον, δεν ξέρω τι εννοείς με το τι ρόλο βαράω, την ώρα μου περνάω, αλλά τυγχάνει να κάνω (ή να έκανα) παρέα με κάποια κορίτσια από το στούντιο και να ξέρω πως σκέφτονται (πχ για το θέμα αυταρχικό που ανέφερα).
παντως αδελφη δεν εισαι.....εσυ κατι αλλο εισαι..χαχαχα!!!!!!δεν πας καλά! καθόλου όμως!
τελικά έχω μεγάλη πέραση ο... πούστης!
Το σκέφτομαι να το "γυρνάω" που και που, με επαγγελματικές προοπτικές, μήπως βγάζω τα λεφτά του στούντιο, με έχει χτύπησει άσχημα η κρίση (μη με κτυπήσει και η αγαμία). Θα νοικιάσω το διπλανό του Φ104 να δουλεύω το πρώι και να πάω να τα ακουμπάω δίπλα το βράδυ.![]()
να ψαξουμε τι καλε μου φιλε ?
πρώτον, δεν είμαι μπάρμπας, 23 χρονών είμαι.
δεύτερον, δεν ξέρω τι εννοείς με το τι ρόλο βαράω, την ώρα μου περνάω, αλλά τυγχάνει να κάνω (ή να έκανα) παρέα με κάποια κορίτσια από το στούντιο και να ξέρω πως σκέφτονται (πχ για το θέμα αυταρχικό που ανέφερα).
Να βρούμε πούστηδους...να ψαξουμε τι καλε μου φιλε ?
α να χαθεις.Να βρούμε πούστηδους...
Πως εκανες παρεα???...Αγαπητικος εισαι???πρώτον, δεν είμαι μπάρμπας, 23 χρονών είμαι.
Μη φοβάσαι, πλέον οι μη πούστηδοι είναι οι παρεξηγημένοι...α να χαθεις.
εχω και πμ.
μαλακα.