Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    67

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
o Koς γιγουρτακης ηταν μεγας μαλακας (θεος σχωρεστον!) και στο μυαλο και στις πραξεις του! πηγαιναμε στο ιδιο gym , στην γλυφαδα και τον ξερω καλα...
την ειχε δει πολυ παραξενα , με τα λεφτα του μπαμπα.....ηταν ο τυπος του: γαμαω και δερνω!!  συστηνοταν στις γκομενες με το επιθετο του και την ιδιοτητα του, με το που της πλησιαζε!! την ειχε πεσει και σε μια δικια μου και οταν τον εκλασε, την ψιλοαπειλησε και καλα...δεν με ξερεις ποιος ειμαι και θα σου δειξω εγω....
παρολα'υτα ηταν αδικο που πεθανε τοσο νεος... :headbang:

δε ξερω ποιος ειναι μεγαλυτερος μαλακας, αυτος που κανει μαλακιες ή αυτος που λεει 'ξερω εναν επειδη πηγαιναμε στο ιδιο τζιμ, την ειχε πεσει στη δικια μου' κλπ κλπ κλπ.  :uglystupid:
λολ δηλαδη τυπε. εχουμε πηξει απο τυπους ξερω τον ταδε επειδη καθοταν διπλα μου στο σινεμα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
35
Πόντοι
16
ασφαλως. θα συζηταμε μπεμπεκιστικα τωρα? καθενας φτιαχνει τη σωματοδομη που ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ σε συνδιασμο και με τη γεννετικη προδιαθεση του σωματος του. να μπουμε τωρα σε μαλακιες συζητησεις μαθηματικα καποιος γυμναζεται χ ωρες οποτε πρεπει να γινει κολμαν? ελεος. η γυμναστικη ειναι αποτελεσμα του τι θελω + πως θα φτασω εκει + ποιο προγραμμα υιοθετω.
φιλε μου η συζητηση που κανεις ειναι να το πω ευγενικα μπακαλικη.

Για κάποιον που επίσημα πέθανε από χρήση αναβολικών στο κόκκινο πρέπει να προστεθεί + τι αναβολικά θα πάρω (προσοχή γράφω για αναβολικά και όχι απλά συμπληρώματα δατροφής). Δεν ξέρω αν η συζήτηση είναι μπεπεκίστικη, μπακάλικη ή όπως αλλιώς θέλεις να τη χαρακτηρίσεις αυτό που ξέρω είναι ότι δεν παίρνεις αναβολικά για  ένα σώμα που μπορείς να έχεις χωρίς να παίρνεις απολύτως τίποτα. Σε τελική ανάλυση τα αναβολικά μετά από μακροχρόνια χρήση όπως λένε ότι έκανε ο μακαρίτης αφήνουν σημάδια είτε θέλεις είτε όχι.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου τα εχω στο αλλο λαπτοπ επισης να με συμπαθας βαριεμαι να ψαχνω και να ποσταρω τα ιδια και τα ιδια το εχω κανει 5 φορες μινιμουμ μεχρι τωρα δε θα το κανω ξανα οπως καταλαβαινεις παντα καποιος ρωταει για πρωτη φορα. ας ποσταρει καποιος αλλος που τα ειχε σημειωσει (νομιζω ο γαμαικανος πρεπει να τα εχει).
οσο για τα υπολοιπα, καλυτερα συνεννοηση με γιατρο και μικροβιολογο οχι με ενα νικ. ειμαι εναντιον των συμβουλων  ;)

Κάτι τέτοιο μήπως ;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.584
Πόντοι
506
Για κάποιον που επίσημα πέθανε από χρήση αναβολικών στο κόκκινο πρέπει να προστεθεί + τι αναβολικά θα πάρω (προσοχή γράφω για αναβολικά και όχι απλά συμπληρώματα δατροφής). Δεν ξέρω αν η συζήτηση είναι μπεπεκίστικη, μπακάλικη ή όπως αλλιώς θέλεις να τη χαρακτηρίσεις αυτό που ξέρω είναι ότι δεν παίρνεις αναβολικά για  ένα σώμα που μπορείς να έχεις χωρίς να παίρνεις απολύτως τίποτα. Σε τελική ανάλυση τα αναβολικά μετά από μακροχρόνια χρήση όπως λένε ότι έκανε ο μακαρίτης αφήνουν σημάδια είτε θέλεις είτε όχι.
συμφωνω 100%
+100000000000000000000
εγω ειμαι σε καλυτερα ειπεδα απο αυτον χωρις να παιρνω ντοπα
αυτος βαριοταν,τα ηθελε ολα να γινουν γρηγορα
ουτε διατροφη ουτε τιποτα
αντε και γαμησου γιγουτρακη και τοσο που εζησες καλα ηταν
εφαγες πολυ μουνι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
αυτό που ξέρω είναι ότι δεν παίρνεις αναβολικά για  ένα σώμα που μπορείς να έχεις χωρίς να παίρνεις απολύτως τίποτα.

ρε φιλε μου γιατι λες βλακειες? πως το ξερεις αυτο που λες? του εκανες εξετασεις? ξερεις αν εχει φυσικη προδιαθεση να ειναι ζυμαρουλης ή φρυγανιας? ολοι εχουν ιδιο μεταβολισμο? με επιεικεια χαρακτηριζω μπεμπε το ποστ που παραθετω για να μη το πω χειροτερα. μαθαμε μια λεξη τα αναβολικα και την πεταμε οπου νομιζουμε οτι κολλαει.
υπαρχουν εκατονταδες σκευασματα για δεκαδες διαφορετικες δουλειες. π.χ. στεγνωτηρια (λιποδιαλυτες) κρατησου τωρα γιατι θα μαθεις κατι συνταρακτικο. αυτα δε σου μεγαλωνουν τους μυες!  :crazy:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
35
Πόντοι
16
ρε φιλε μου γιατι λες βλακειες? πως το ξερεις αυτο που λες? του εκανες εξετασεις? ξερεις αν εχει φυσικη προδιαθεση να ειναι ζυμαρουλης ή φρυγανιας? ολοι εχουν ιδιο μεταβολισμο? με επιεικεια χαρακτηριζω μπεμπε το ποστ που παραθετω για να μη το πω χειροτερα. μαθαμε μια λεξη τα αναβολικα και την πεταμε οπου νομιζουμε οτι κολλαει.
υπαρχουν εκατονταδες σκευασματα για δεκαδες διαφορετικες δουλειες. π.χ. στεγνωτηρια (λιποδιαλυτες) κρατησου τωρα γιατι θα μαθεις κατι συνταρακτικο. αυτα δε σου μεγαλωνουν τους μυες!  :crazy:

Οι λιποδιαλύτες ΔΕΝ είναι αναβολικά και ΔΕΝ προκαλούν μεγαλοκαρδία. Αναβολικά είναι αυτά που ρυθμίζουν τις βασικές ορμόνες του σώματος. Δεν ξέρω αν έχει δει πως αλλάζουν τα χαρακτηριστικά ανθρώπων που παίρνουν αναβολικά μέσα σε ένα χρόνο με γυμνό μάτι χωρίς καν να χρειαστούν εξετάσεις κλπ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
οκ παραιτουμαι. παντα θυμαμαι κατι καθυστερημενα, οταν ξεχνιεμαι και ποσταρω ξανα σε αυτο το θρεντ.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
43
Πόντοι
16
δε ξερω ποιος ειναι μεγαλυτερος μαλακας, αυτος που κανει μαλακιες ή αυτος που λεει 'ξερω εναν επειδη πηγαιναμε στο ιδιο τζιμ, την ειχε πεσει στη δικια μου' κλπ κλπ κλπ.  :uglystupid:
λολ δηλαδη τυπε. εχουμε πηξει απο τυπους ξερω τον ταδε επειδη καθοταν διπλα μου στο σινεμα

ρε μεγαλε, θιχτηκες επειδη καναμε ενα σχολιο? δηλαδη ολοι οι υποπλοιποι εδω μεσα τι κανετε? Νο 1 ρουφιανες ειστε ολες σας και βγηκες να μου την πεις.....
τελος παντων....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
57
Πόντοι
366
ρε μεγαλε, θιχτηκες επειδη καναμε ενα σχολιο? δηλαδη ολοι οι υποπλοιποι εδω μεσα τι κανετε? Νο 1 ρουφιανες ειστε ολες σας και βγηκες να μου την πεις.....
τελος παντων....

τυπε δικιο εχεις. ωρες ωρες γινομαι ιδιοτροπος.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
802
Πόντοι
96
ασφαλως. θα συζηταμε μπεμπεκιστικα τωρα? καθενας φτιαχνει τη σωματοδομη που ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ σε συνδιασμο και με τη γεννετικη προδιαθεση του σωματος του. να μπουμε τωρα σε μαλακιες συζητησεις μαθηματικα καποιος γυμναζεται χ ωρες οποτε πρεπει να γινει κολμαν? ελεος. η γυμναστικη ειναι αποτελεσμα του τι θελω + πως θα φτασω εκει + ποιο προγραμμα υιοθετω.
φιλε μου η συζητηση που κανεις ειναι να το πω ευγενικα μπακαλικη.

Συμφωνω καυλιαρη! Μπορει ο τυπος με τα φαρμακα που επαιρνε να μπορουσε να γινει coleman (λεμε τωρα) αλλα να μην ηθελε/να μην του αρεσε να γινει ετσι!
Αυτο ομως αυξανει το μεγεθος της μαλακιας του αφου με 2 χρονια σωστη προπονηση και καποια στοιχειωδη διατροφη μπορουσε να γινει οπως ηταν χωρις να παιρνει τιποτα απολυτως!
Ασε που η διατροφη δε νομιζω να ειναι ιδιαιτερο προβλημα για καποιον με τοσα λεφτα και τοσο ελευθερο χρονο.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.584
Πόντοι
506
Γάμα, έχεις κρατήσει τις εξετάσεις αίματος που είχε ποστάρει ο χέκτορ ;
οχι φιλε μου δεν εχω εγω εξετασεις
κανε για κρεατινινη,τις δυο τρανσαμινανσεις
κα τα επιπεδα χοληστερινης