Νέα

Ιστορίες καθημερινής τρέλας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 880
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

για τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν σχέση με την παρουσία αλλοδαπ

• οι Έλληνες άνδρες?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οι Ελληνίδες?

• οι αλλοδαπές?

• οι αλλοδαποί άντρες?

• οι νταβατζήδες?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
μέσα σε αυτό το θρέντ κατά καιρούς θα ανεβάσω μερικές πραγματικές ιστορίες που έχουν συμβεί με πρόσωπα υπαρκτά που πολλοί μπορούν να τα ξέρουν να τα έχουν συναντήσει να έχουν ποιεί καφέ δίπλα δίπλα αλλά περισσότερο μέσα από αυτές της ιστορίες θα αναδειχτούν βασικά κοινωνικά προβλήματα που αρκετά από αυτά πολλές φορές τα συζητάμε εδώ όπως την συμβίωση σε οίκους ανοχής Ελλήνων και Αλβανών η Πακιστανών ( τα βάζω όπως κατά καιρούς έχουν συζητηθεί εδώ και δεν είναι δική μου διατύπωση) την δημιουργία προβλημάτων σε οικογένειες από την σχέση Ελλήνων με αλλοδαπές, για τους τρόπους που αλλοδαπές τα τρώνε από τα διάφορα κορόιδα αλλά και την εκμετάλλευση τους από τα κυκλώματα με τα γραφεία ευρέσεως εργασίας η την ώθηση στην πορνεία, ιστορίες που θα πρέπει επάνω σε κάθε μια να κουβεντιάσουμε και να δούμε από την συμπεριφορά του κάθε ήρωα στην κάθε ιστορία της επιπτώσεις στο γενικό σύνολο.
επίσης και τα υπόλοιπα μέλη εδώ θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την πραγματική ιστορία που έχουν βιώσει και να γίνει αντικείμενο συζήτησης.   

Επισκέπτης
η πρώτη ιστορία που θα γράψω εδώ έγινε τα πρώτα χρόνια που άρχισαν να έρχονται εδώ αλλοδαποί.
οι ήρωες της ιστορίας ο Αρτέμης ένας οικοδόμος κοντά στα 60 που ανάλωνε τον ελεύθερο του χρόνο στο να κυνηγάει γυναίκες ιδικά αλλοδαπές που είχαν αρχίσει να έρχονται εδώ το δεύτερο πρόσωπο η  Ντόρα από την Βουλγαρία ( στην αρχή τα πρώτα χρόνια σπάνια να έβλεπες άντρα από την Βουλγαρία κυρίως Βουλγάρες έρχονταν)η ιστορία αρχίζει σε ένα ιστορικό για τους Βούλγαρους καφενείο της πλ. Βάθης. ( το αποκαλούσαν ντούπκα δηλ. Ελληνικά τρύπα).
η Ντόρα κάθεται σε ένα τραπέζι και στο διπλανό ο Αρτέμης και την χαλβαδιάζει  και αρχίζουν την γενική συζήτηση, ο Αρτέμης της τα χώνει ότι γουστάρει να πάνε να κάνουν έρωτα η Ντόρα τον προσκαλεί στο τραπέζι της του λέει εντάξει και καλεί και δυο φίλες της ακόμη και αρχίζει ο Αρτέμης να κερνάει να μπύρες, να άλλα ποιο σκληρά ποτά μεζέδες και τα τοιαύτα.
αφού φάγανε και ήπιαν της λέει ο Αρτέμης άντε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο, του απαντά η Ντόρα δεν μου αρέσει σε ξενοδοχείο αλλά θα κανονίσω να πάμε σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει μια φίλη μου και σε κάμποση ώρα θα πάει για δουλειά και θα μείνουμε εκεί να περάσουμε καλά.
πάμε του λέει σε ένα καφενείο άλλο ποιο πάνω εκεί θα βρούμε την φίλη μου να πάρουμε τα κλειδιά, πάνε στο άλλο καφενείο κάθονται σε ένα τραπέζι με μια άλλη γνωστή της Ντόρας και του λέει δεν ήρθε ακόμα αρχίζει πάλι ο Αρτέμης να πάλι μπύρες να ουίσκι έρχονται ακόμα δυο ποτά και αυτές, και αφού ήπιαν σαν νεροφίδες και αυτές του λέει με στόμφο η Ντόρα η μια κοπέλα που  ήρθε πριν λόγο μου είπε ότι η φίλη μου θα πάει πριν την δουλειά σε ένα άλλο μαγαζί που ήταν παλιά στην Σουρμελή και Αλκιβιάδου γωνία πάνε και εκεί πάλι τα ίδια η φιλενάδα με τα κλειδιά  δεν ήταν εκεί άλλα κεράσματα πλάκωσαν και άλλες και τελικά λέει η Ντόρα η φιλενάδα μου μας περιμένει στο διαμέρισμα της να κρατήσουμε τα κλειδιά και να φύγει τον παίρνει που λες τον Αρτέμη και μετά από 10 με 15 λεπτά σταματάν σε μια πολυκατοικία στην Μιχ. Βόδα και του λέει η Ντόρα περίμενε εδώ στην είσοδο να πάω εγώ μέσα να κρατήσω τα κλειδιά να φύγει η άλλη και να έρθω να σου ανοίξω και να ανέβουμε επάνω χτυπάει το κουδούνι η Ντόρα της ανοίγουν και μπήκε μέσα ο Αρτέμης? ακόμη ίσως να περιμένει στην είσοδο.

πολλές  ιστορίες σαν αυτή έχουν συμβεί και πολλά τα κορόιδα σαν τον    Αρτέμη που με τα καμώματα τους χαλάνε την πιάτσα.

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και τι θες να πεις? ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος.

Επισκέπτης
και τι θες να πεις? ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος.
στην συνέχεια  θα ανεβάσω και άλλες και θα γίνει σύγκριση να δεις την γενική συμπεριφορά και να δούμε στο τέλος ποιοι είναι οι πονηροί  ποιά είναι η ευθύνη της πολιτείας αρκετά κοινωνικά διδάγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom